Karim Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Karim Benzema - 9
meg mindig jobb, mint a karfiolfül a birkozoknal.

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
hehetheoriginal írta:vegre van ertelme, hogy orvoskent irsz valamit a forumraNika91127 írta:
Boutonniere- deformitásnak hívják, magyarul "gomblyuk-deformitás. A feszítő ín centrális szára sérül, teljesen nyújtani nem tudja az ujjat.
Legalábbis képek alapján annak tűnik![]()
![]()
![]()
kosz az infot, nem egy ex nba jatekosnak van hasonloan szetcsapva a keze, osszevissza allo ujjakkal. bar az lehet mas miatt van.

Nem tudom, kosarasoknál jellemzően a középperc basis szokott kiszakadni (palmar-plate sérülés), de a mezrángatás miatt simán lehet ilyen ínsérülés is, vagy a többszörös ficamok miatti deformitás.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vegre van ertelme, hogy orvoskent irsz valamit a forumraNika91127 írta:Boutonniere- deformitásnak hívják, magyarul "gomblyuk-deformitás. A feszítő ín centrális szára sérül, teljesen nyújtani nem tudja az ujjat.Kerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62245207
AZ az ujj tényleg két éve így áll gecósz
Legalábbis képek alapján annak tűnik![]()

kosz az infot, nem egy ex nba jatekosnak van hasonloan szetcsapva a keze, osszevissza allo ujjakkal. bar az lehet mas miatt van.
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Boutonniere- deformitásnak hívják, magyarul "gomblyuk-deformitás. A feszítő ín centrális szára sérül, teljesen nyújtani nem tudja az ujjat.Kerlon írta: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62245207
Legalábbis képek alapján annak tűnik

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62245207
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A második gól előtti szituációéer jár a keksz, de a formán még dolgozni kell. Remélejük a tizi is kicsit visszahozza.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Én Benzemaval is ezt csináltam volna, csak minusz Ase. Valverde nagyon fog kelleni ide, meg úgy általában a pörgős BL meccsekre, ha továbbjutunk valahogy.Babinho írta: Ha Benzema nem tud játszani akkor én nem bohóckodnék Rodrygoval, Iscoval, Hazarddal, Joviccal
Valverdét kell berakni 4. kpnek, és ott megfogni a psg-t, elől pedig Vini, Asensio. Kell a stabilitás, kell hogy Valverde besegítsen elől és hátul, kell a lendülete és erőnléte egy ilyen fárasztó odavágón.
Ha Benzema nem tud játszani akkor én nem bohóckodnék Rodrygoval, Iscoval, Hazarddal, Joviccal
Valverdét kell berakni 4. kpnek, és ott megfogni a psg-t, elől pedig Vini, Asensio. Kell a stabilitás, kell hogy Valverde besegítsen elől és hátul, kell a lendülete és erőnléte egy ilyen fárasztó odavágón.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fúú tényleg..gutihaz14 írta:történelem ismétli önmagát? 15-ben modric esett ki...___Samy___ írta: Csapagyasra lett hajtva. Varhato volt, hogy egyszer kidol huzamosabb idore

Anyám.. Volt időm gondolkozni és Heinze játszatása volt az utolsó, ami ennyire felcseszett, mint Iscoé.
A spanyol becsületére legyen mondva, hogy a semmirekellő Balehez képest, viszont felvette a kesztyűt (bár szerintem borzasztó csatárban)..
Hamarabb játszanám Balet, Hazardot, mint Iscot középett. Annyi, hogy van benne tartás és alázat a klub iránt, de játék szempontjából semmi értelme.
Jól passzol, zseniálisan lát, de Piké lefutja, onnantól meg, hogy egy csatárnak nincs sebessége ebben a Carlos 433-ban semmi értelme..
Az eszem Bale-t rakná centerbe, de inkább zavarnám el a keretből, meg az üzenet is egészségtelen lenne. Szóval Joviccsal, Hazarddal kéne valahogy pótolni, nem Iscoval.. Bár Benz kb. pótolhatatlan, de szerintem Isco viccnek is rossz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
történelem ismétli önmagát? 15-ben modric esett ki...___Samy___ írta: Csapagyasra lett hajtva. Varhato volt, hogy egyszer kidol huzamosabb idore
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Csapagyasra lett hajtva. Varhato volt, hogy egyszer kidol huzamosabb idore
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim off hetvegere. PSG ellen sem lesz 100%os.
December negyediken kezdődtek amúgy nála a gondok.
December negyediken kezdődtek amúgy nála a gondok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem abszolut nincs meg a dolog.raul 4 ever írta: Ma 11 éve volt a Jose-ra kacsintós gólöröme, a sevilla elleni CdR elődöntőben..![]()
![]()
Imádtam![]()
![]()
Dobnal egy linket ha van rola video ?

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema has been fined €230,000 for the sextape case with his former teammate Mathieu Valbuena. He will not go to jail.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Dehogyis.. Jött a face emlék, hogy a meccs után barcás unokatesóm hírfolyamára feltrollkodtam a képethehetheoriginal írta: Fujj te ilyenekre emlekszel, ilyeneket megjegyzel?![]()

Meg hát szép is volt..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- raul 4 ever
Ma 11 éve volt a Jose-ra kacsintós gólöröme, a sevilla elleni CdR elődöntőben..
Imádtam

Imádtam

De varjal mar Carlo, hat a kaput sem talalta el.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ancelotti: "It's also my fault if Benzema missed his penalty... During the week I told him 'they're watching you a lot, maybe you should change your penalty (the direction)' and he changed it. It was my fault, I should have stayed quiet."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
JogosMarky írta:Vagy a security ceg is benne van a bulibanHalfkey írta: Szóval szerintem két lehetőség van, vagy sok focista olyan hülye hogy ezt nem lépi meg vagy annyira profi a bűnbanda, hogy a legmodernebb védelmi rendszereket is meghackelik és kamuképeket küldenek mint a filmekben. A maga nemében mindkét opció ijesztő.Egyertelmuen celzott, profi rablasok ezek, amit nem Guszti es Ricsi talalt ki egy unalmas vasarnap delelott.
Ettol fuggetlenul jo lenne, ha valamit kezdenenek ezzel, mert a jatekosok is emberek.
Madridba inkabb Gustavo es Ricardo lehet.

ZIDANE