Értékeld a legutóbbi meccset
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kár azért a kupáért, ez az év triplázós év lehetett volna, így marad a dupla.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. május 2., kedd 23:13-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ebben bízott a BM is.Sierra írta:Jó azért van egy Ronaldonk meg egy Ramosunk akik életveszélyesek fejjel, még akár jól is kijöhetünk belőle.H.E.H.E. írta:beívelésből soha a büdös életben nem lövünk gólt olasz csapatnak.
nincs az az isten.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Lányok!
Egész qva meccset végig sírtátok itt páran, hogy na most jön a fordítás.
Megbaxtuk a matracot a matracon. 3-0. Darálva.
Most 3-0 után előre megy a sírás a Juve ellen, akik tovább sem mentek, még mi sem.Ne vicceljetek már.
Jöhettek ha a Juve nyeri ellenünk, hogy de megmondtátok, de kurva fárasztó ez az előre sírás. Vagy ha ez a szurkolásotok része, akkor elfogadom.
TANULJUK MÁR MEG KIÉLVEZNI A DOLGOKAT ÉS BÜSZKÉNEK LENNI! Ma még piké sem tudna mit tvittyerezni.
Egész qva meccset végig sírtátok itt páran, hogy na most jön a fordítás.
Megbaxtuk a matracot a matracon. 3-0. Darálva.
Most 3-0 után előre megy a sírás a Juve ellen, akik tovább sem mentek, még mi sem.Ne vicceljetek már.
Jöhettek ha a Juve nyeri ellenünk, hogy de megmondtátok, de kurva fárasztó ez az előre sírás. Vagy ha ez a szurkolásotok része, akkor elfogadom.
TANULJUK MÁR MEG KIÉLVEZNI A DOLGOKAT ÉS BÜSZKÉNEK LENNI! Ma még piké sem tudna mit tvittyerezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2017. május 2., kedd 23:11-kor.
- Mester77
Ment. Kapart. Hajtott. Néha jottek a skillek is. De ez az atleti ellen fizikálisan keves volt.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Jó azért van egy Ronaldonk meg egy Ramosunk akik életveszélyesek fejjel, még akár jól is kijöhetünk belőle.H.E.H.E. írta:beívelésből soha a büdös életben nem lövünk gólt olasz csapatnak.
nincs az az isten.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Voltak megint? Nem vagyok rájuk kiváncsi. Úgyis éppen telesirjak a párnajukat.Steve írta:R24!!
Olvasd végig a megy a meccset és utólag osszál ki figyelmeztetést a károgóknak.![]()
![]()
![]()
Zidane hozta a maxot a kezdővel. A csapat fel volt pörgetve.
A csapatban MINDENKI oda tette magát a maga szintjén:
Keylor életmentő mentés, talán az egész meccs megváltozott volna.
CR isten.
Benzema legalább futkorászott, igyekezett előkészíteni, nem egy helyben állt. Tőle ez a max. Nem is esett az eső, szóval akart.
Védelem nem volt bután.
Isco az elsőben nagyon diktálta a tempót, ezért volt bugi.
KP nagyot melózott. Kroos láthatatlan játéka azért ma is stabilitást adott.
Isco milyen volt, azt írjatok meg kérlek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
A csapatnak hatalmas erossege hogy amig mas csapatok csak egy dologban jok, addig nekunk rengeteg eleme van a jateknak amiben kiemelkedunk. Mentalisan es fizikailag is boven a mezony felett vagyunk. Zidane latszik hogy tobb helyrol tanulta a focit(Spanyolorszag,Olasz,Fancia). Ezeknek az orszagoknak a stilusat vegyitette a Real Madrid elen, rohadtul sokoldaluak vagyunk es akar meccs kozben is lazan valtunk jatekstilust. Emellett csucsrajaratta a csapatot amikor kellett, nagy munka mester csak igy tovabb. Es valoszinuleg meg boven fog fejlodni. Ronaldo meg szerintem erezte mar a nyari serulese utan, hogy nem birja mar az egeszs szezont es brutalisan felporgette magat a donto idoszakra, latszik azert hogy tud o meg ha a teste engedi. Respekt.
Buszkek lehetunk erre a nagybetus csapatra, a visszavagon nem erzem hogy kepes lehet ez az Atma megfogni minket, kevesek tamadasban es mar a vedekezes se az igazi.
Ja es azt hittem csak azert dontoztunk az elozo evekben mert konnyu a sorsolasunk, most higy ez cafolodott egy vilag omlott ossze bennem.
Buszkek lehetunk erre a nagybetus csapatra, a visszavagon nem erzem hogy kepes lehet ez az Atma megfogni minket, kevesek tamadasban es mar a vedekezes se az igazi.
Ja es azt hittem csak azert dontoztunk az elozo evekben mert konnyu a sorsolasunk, most higy ez cafolodott egy vilag omlott ossze bennem.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nézd már az öreg misztikus, még nem itta el az agyát
isti ha igazán ki akarsz baszni a többiekkel, akkor rejtesz a csomagjukba vmi fehér poros tasakot.
azért kitenném a 100-ast bappéért, a fáradt franciát lecserélni a friss franciára, béla, isco meg asensio meg versenyezhetnek a 3. helyért a kezdőben.
nincs az az isten.
sztem még életemben nem láttam olyat, pedig rengeteg kefírt megettem már

isti ha igazán ki akarsz baszni a többiekkel, akkor rejtesz a csomagjukba vmi fehér poros tasakot.

azért kitenném a 100-ast bappéért, a fáradt franciát lecserélni a friss franciára, béla, isco meg asensio meg versenyezhetnek a 3. helyért a kezdőben.
beívelésből soha a büdös életben nem lövünk gólt olasz csapatnak.Barcelona is mást jàtszik ès a Real Madrid is! a Barca a Rövid rà jellemző passzokkal akarta megbontani a Juve védelmét de remekul lezarták a teruleteket..nem igen hagytak rèst..mi nem ezt jàtszuk ùgy érzem a szélről jovo beadásokkal több keresni valonk lesz levegoben talan jobban ervenyesulunk mint a Barca..persze azért mèg van ehy meccsunk..a Juvènak meg még kettő.
nincs az az isten.
sztem még életemben nem láttam olyat, pedig rengeteg kefírt megettem már

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
R24!!
Olvasd végig a megy a meccset és utólag osszál ki figyelmeztetést a károgóknak.
CR isten.
Benzema legalább futkorászott, igyekezett előkészíteni, nem egy helyben állt. Tőle ez a max. Nem is esett az eső, szóval akart.
Védelem nem volt bután.
Olvasd végig a megy a meccset és utólag osszál ki figyelmeztetést a károgóknak.

CR isten.
Védelem nem volt bután.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Barcelona is mást jàtszik ès a Real Madrid is! a Barca a Rövid rà jellemző passzokkal akarta megbontani a Juve védelmét de remekul lezarták a teruleteket..nem igen hagytak rèst..mi nem ezt jàtszuk ùgy érzem a szélről jovo beadásokkal több keresni valonk lesz levegoben talan jobban ervenyesulunk mint a Barca..persze azért mèg van ehy meccsunk..a Juvènak meg még kettő.H.E.H.E. írta:az a baj, hogy az elmúlt időben az elütökmindenkitakamionnalhafelbasznak című történet kicsit más megvilágításba lett helyezve....ziro4vr írta:Hol van a sörszagú, asszonyverős Hehe aki megbacott mindenkit?![]()
Ne legyél már ilyen. Címvédés lesz innentől, a juventus is örökvesztes, ahogy a matrac is mindig leereszt ezen a szinten.
fordíccsuk komolyra:
ott van az a puffon a kapuban.
nem tudom hogy lehet annak a fazonnak gólt lőni...
lekapta a teljes MSN-t, 180 perc alatt nem tudtak a juvénak gólt lőni.
egy meccsen bármi lehet nyilván, de ha találnak egy gólt, vmi buzi megpattanó lecsorgó szarból, akkor ott szakadásig bekkelés és 18 emberrel védekezés lesz, ott mi nem lövünk gólt....
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na szepre sikeredett a vege, szerencsere meg az megtudtam nezni. CR elott le a kalappal, az utolso feloraban is rendre mozgott es megtalalhato volt. Meg par gol es par kupa aztan megkapja az otodiket is. Kezdhet Messi rettegni.
Kroos tetszett meg nagyon.

Kroos tetszett meg nagyon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Mielőtt odaadják itt páran a Juventusnak a BL-t, előbb nézzük meg, hogy mi lesz holnap. Lenne itt nagy meglepetés, ha cumiznának ők is hármat a Monacótól.
A mi meccsünkre visszatérve: Kibaszott büszke vagyok a csapatra, hihetetlenül összeszedett volt mindenki. Végre Navas lehozott egy clean sheetet, bár igazán komoly dolga nem akadt, csak egy, de azt gyönyörűen megoldotta. 90 perc azért még mindig van, remélem kellő alázattal mennek ki a srácok, aztán sikerül megtartani a ma megszerzett előnyt.
Carvajal sérülése meg remélhetőleg nem súlyos.

A mi meccsünkre visszatérve: Kibaszott büszke vagyok a csapatra, hihetetlenül összeszedett volt mindenki. Végre Navas lehozott egy clean sheetet, bár igazán komoly dolga nem akadt, csak egy, de azt gyönyörűen megoldotta. 90 perc azért még mindig van, remélem kellő alázattal mennek ki a srácok, aztán sikerül megtartani a ma megszerzett előnyt.
Carvajal sérülése meg remélhetőleg nem súlyos.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Annyit irtok a Juverol, hogy tuti hogy Real-Monaco lesz... majd meglatjatok.

- ___Samy___
Egyébként így halkan megjegyezném, hogy a spori nagyon jól vezette a meccset. Talán az meglepő, hogy Filipe Luis nem kapott lapot sem, de ezt leszámítva teljesen korrekt volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
En ma olyan boldog vagyok, hogy meg ezeknek is elvezet nezni a vergodeset gyerkek.
Na majd ha a bárszá megveri a gijont mehet az arcra elvezes a studioban
Higuain fix gol.
1; real jatekos
2;annyi dontot baszott mar el, h 1x jonak kell lennie

Na majd ha a bárszá megveri a gijont mehet az arcra elvezes a studioban
Higuain fix gol.
1; real jatekos
2;annyi dontot baszott mar el, h 1x jonak kell lennie

ZIDANE
Hagyjuk már, a Juventus is csak emberekből áll.
Ne fossunk már ennyire tőlük. Oké, beton a védelmük, de lófasz a támadójátékuk, áll az egyszem Dybalából és annyi. Ha nem verjük meg őket, vessünk magunkra de tényleg. Ki kell jönnie a különbségnek. Okosan, szervezetten, nem kapkodva kell focizni, és nem lehet gáz. Nálunk van egy csúcsformában futballozó CéRonaldo (BL-t tekintve), és nagyon jó formában lévő Isco, Marcelo, és akkor még ott van tarcsiban Kovacic meg Asensio is. Ezt a BL-t MEG KELL NYERNI.

-
Egyáltalán nem vártam a mait. Első meccs, otthon, hátha beleszarunk...aztán összekapta magát a brancs. Zidanenak Iscoért jár a pacsi, de szerencsétlen Kovacicot játszassa már bakker! Casemiro is elég csereszabatos kell legyen a következő szezonra és kell egy csatár, egyebekben jó a dolog. Az öreg portugálnak taps, így tavasz beköszöntére azért még szeretett volna az újságok címlapjára kerülni, oda is került.
Menj már a pitába hehe...H.E.H.E. írta:mondanám azt ,hogy döntőzünk, talán nem basszuk el a visszavágót.
a döntőt a juventus csapata ellen fogjuk játszani és nagyon rossz előérzetem van.
az a csapat mindig beton védekezésben, és valahogy sztem találni fognak egy gólt.
nem vagyunk hozzászokva, hogy hátrányból játsszunk, ráadásul egy juventus ellen, akik sosem feküdtek, 98 óta gyakorlatilag nem tudtuk őket megverni.
ez majdnem 20 év.
de ilyen a élet, persze hogy a lehető legnehezebb ellenfél ellen kell vhogy megvédeni a címet, és türténelmet írni, ami még a béellben senkinek se sikerült.
65-35 a juventusnak nálam, bárcsak ne lenne igazam.

Egyben a csapat, BLben főleg bekattan mindenki, olyan cseréink vannak, hogy besír az ember és akkor egy Kova-James-Morata trió nem is játszott meg Bale sérült...

Át kell menni mindenkin, nem befosni bárkitől is.
Történelmet akarunk írni, nem a grundra lemenni focizni.
Ahhoz meg nem ilyen beszari hozzáállás kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2017. május 2., kedd 22:56-kor.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Köszönöm az érdeklődést, de én Balira készülök idén.H.E.H.E. írta:ezek szerint te is jössz?
- ___Samy___
Ja, meg Hegyi szerint CR két gólt helyzet nélkül szerzettKAG írta:Studioban meg lett mondva, hogy nem mi fociztuk le az atmat, hanem ok voltak faradtak es gyengek.![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"