HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. május 22., péntek 18:40
HozzászólásSzerző: maestrito46 » 2020. május 22., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: el magico » 2020. május 22., péntek 13:45
Nekem a kedvenc az volt, amikor délelőtt még apokaliptikus hangulatba ment a kibeszélő a koronáról, aztán este meg már, mintha mi se történt volna jött a "hogyan maradjon pacek a séró" témarashidm írta: Azon gondolkoztam, milyen téma nem jöhetett még szóba.![]()
![]()
Volt már nőügy, dezodor, autó, lakás, mélyenszántó gondolatok, politika...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 22., péntek 13:11
Mert még tartziro4vr írta: A kefir inception óta szerintem nincsenek tabuk.![]()
De R24 még nem mesélte el azt a korszakát, amikor minden szombaton villát állított a zserbójába.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. május 22., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: rashidm » 2020. május 22., péntek 12:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 22., péntek 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 22., péntek 12:46
Tilton vagy, nem látom amit írszRemy írta: Ezek szerint akkor a filmes ajánlásaimmal nincs gond.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 22., péntek 12:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. május 22., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 22., péntek 11:54
Amúgy tényleg. De két okból. Imádom ezt a fórumot, másrészt mindenféle oldalon meg találatok között nem tudom mennyi a marketing hsz mondjuk egy termék mellett,stb. Itt jobban megbízom az embereknek, kivéve persze Steve Apple review-ban, vagy ziro bármelyik hsz-bena, hol tanácsot adFaust írta:Ebben az a beteg, hogy sokan a google helyett inkabb rogton az offtopikba jonnek, gyorsabban pontos valaszt kapnak.Santi írta: Elképesztő.![]()
Tök felesleges órákig magyar/külföldi szakmai fórumokat böngészgetni, a madridomon választ kapsz mindenre.
MINDENRE IS!![]()
Gergonek szabadalmaztatnia kellene!
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. május 22., péntek 11:28
Ebben az a beteg, hogy sokan a google helyett inkabb rogton az offtopikba jonnek, gyorsabban pontos valaszt kapnak.Santi írta: Elképesztő.![]()
Tök felesleges órákig magyar/külföldi szakmai fórumokat böngészgetni, a madridomon választ kapsz mindenre.
MINDENRE IS!![]()
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. május 22., péntek 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 21., csütörtök 17:35
Ezt is megoldjakSanti írta:Hát lehet nem lesz rönkhintád, de legalább mocsok meghív egy sörre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség.kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
![]()
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. május 21., csütörtök 16:23
szinte minden igenikelemen5 írta:Egyrészt rohadt akácfából ne csináld, mert veszélyes lehet a gyerekre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség.kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
![]()
Másrészt mire vagy kíváncsi pontosan? Tavaly csináltam egyet, de olyan alapokból, hogy még a fát is magam vágtam ki, szóval tudok segíteni.
Magassága érdekel, vagy hogy milyen csavarokkal húztam össze?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. május 21., csütörtök 13:37
Egyrészt rohadt akácfából ne csináld, mert veszélyes lehet a gyerekre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség.kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. május 21., csütörtök 12:55
Hát lehet nem lesz rönkhintád, de legalább mocsok meghív egy sörre.sanko. írta: na nekem abban segítsetek, hogy egy rohadt akácfából készült rönkhintát és mászókát, hogy is rakjak össze, méretek esetleg vagy egy kis segítség.kerestem, de nem találtam. nem vagyok fogalmatlan az alap dolgok meg vannak részletesen kellene.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. május 21., csütörtök 11:51
Csabi írta: madridom fórum![]()
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. május 21., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. május 21., csütörtök 8:17
Nika91127 írta:Igyekszik az ember valami hasznosat is letenni itt, nem igaz?Realista24 írta:
Tudom, hogy nem mellébeszélsz, csak jó volt olvasni egy ilyen komoly diagnózist![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem