Serie A
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Serie A
Lejar a szerzodese, vagy hogy kerult szoba a Barca?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Barca kapcsán olvastam róla, hogy pénzé teszik ter Stegent ....és helyette jöhet Donnarumma .kodo írta:Ha ez igaz, akkor Gigio távozik.Mike Maignan, a Lille francia kapusa orvosi vizsgálatokra érkezett Milánóba.
De láttam hogy a Juve is komolyan érdeklődik.
Mindenesetre még mindig szemtelenül fiatal kapus/játékos , durva fizikuma van és igazán komoly karriert futhat be. Kíváncsi leszek, hogy alakul a sorsa.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Ha ez igaz, akkor Gigio távozik.Mike Maignan, a Lille francia kapusa orvosi vizsgálatokra érkezett Milánóba.
0 0 2
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mandzukic instan elkoszont a Milantol. Nem is ez az erdekes, mert sok mindent nem csinalt ott, viszont meglepve olvasom, hogy amikor marciusban serult volt, lemondott a fizeteserol.
Ritka az ilyen gesztus.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Offoltak is Gattusot.Sierra írta:Pedig szépen felhozta ezt a Napolit, igaz hogy nem indult könnyen a közös karriert, de elég ütős csapatot hozott össze a szezon második felére. Sok gólt lőttek.realistahuni írta: Gattuso nem való edzőnek, csak visszahoznám oa bagóst a helyükben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem jól fejeztem ki magam, nyilván örülnek, mint majom a farkának, csak arra utaltam, hogy ez nem fejezi ki hűen a valós játéktudásukat, mármint a bajnoki helyezésük. Nagyon könnyen fújták be nekik a büntetőket, semmi sem indokolja, hogy ennyivel többet lőhettek, mint a többi csapat.el magico írta: Persze, egyenesen jobban jártak volna ha be se jutnak![]()
![]()
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem is elég középszerű ez a Milan, mind a játékuk, mint a játékosállomány, de küzdeni nagyon tudnak. És úgy tűnik nyerni is. Csapat benyomását keltik na.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Persze, egyenesen jobban jártak volna ha be se jutnak
Nekik is sok az adósságuk, jól jön nekik az extra zsozsó, meg mindjárt más kategóriájú játékosokat lehet vásárolni, ha BL induló a csapat, a presztízsről nem is beszélve... ja meg Donnarumma is nagyobb valószínűséggel marad így.
Hiányoznak a nagy olasz csapatok az európai labdarúgásnak, örülök, hogy mindhárman bejutottak.

Nekik is sok az adósságuk, jól jön nekik az extra zsozsó, meg mindjárt más kategóriájú játékosokat lehet vásárolni, ha BL induló a csapat, a presztízsről nem is beszélve... ja meg Donnarumma is nagyobb valószínűséggel marad így.
Hiányoznak a nagy olasz csapatok az európai labdarúgásnak, örülök, hogy mindhárman bejutottak.
De legalább kapnak lóvét, nem is keveset. Annyiból jó nekik. De hát ki akarna abba a csapatba menni? Teljesen leesett az ázsiója az elmúlt 8-10 évben. Kisebb csoda ez a 2. hely tőlük, azzal a kerettel.illgner írta: A Milan 20 büntetőt kapott. Az a helyzet, hogy ennek ők isszák meg a levét, mert ez a csapat még az olaszoknál sincs benne a legjobb ötben, Európában meg teljesen súlytalanok lesznek.
A Milan 20 büntetőt kapott. Az a helyzet, hogy ennek ők isszák meg a levét, mert ez a csapat még az olaszoknál sincs benne a legjobb ötben, Európában meg teljesen súlytalanok lesznek.
Mondjuk ez a Milan nem sok sót fog megenni a BL-ben jövőre, sztem már a csoportból is kizúgnak.
- alexoxladjackoxi
Ezt mondom én is. Ez a csapat focizott, játékban bőven a Juventus és a Milan előtt jártak. Osimhen meg tavasszal épült fel, érdekes módon, akkor kezdtek el újra jönni az eredmények. Tavaly megnyerték a kupát. Én biztosan hagynám Gattusot dolgozni, de én is úgy tudom, hogy távozik, méghozzá a Fiorentinába. Egyébként anno a Milannal is talán 1 ponttal maradt le a BL-ről. Nagyon peches egyelőre, de szvsz kifejezetten jó munkát végez.Sierra írta:Pedig szépen felhozta ezt a Napolit, igaz hogy nem indult könnyen a közös karriert, de elég ütős csapatot hozott össze a szezon második felére. Sok gólt lőttek.realistahuni írta: Gattuso nem való edzőnek, csak visszahoznám a bagóst a helyükben.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Neten volt egy hír, képpel, hogy Bergámóban tüntettek az Atalanta fanok, hogy a csapat veszítsen a Milan ellen, így kiejtve a Juvét, amolyan bosszúból. ez össze is jött, de a Napoli elbénázta a dolgot. Kár érte, mert így CR sorsa a saját kezében van, nem a Juve sorsától függ. Kérdés, hogy mit akar, mert ilyen szedett-vedett csapattal nem hogy BL döntőre, jóformán még csoportból való továbbjutásra se lesz esély.
Viszont a Milan előtt le a kalappal. Utolsó 5 bajnokin nem kaptak gólt. Sokáig Ibra tartotta őket, de megtanultak nélküle is küzdeni, hozni a meccseket. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy minimum 16 büntetőt kaptak a szezonban, ha jól tudom olaszban kb mindenre 11es jár, amit a szabályok előírnak. Spanyoloknál meg ha úgy látják 11es, ha nem, akkor meg nem adják meg. Fura dolgok ezek.
A top 7 a legerősebb 7 csapat lett, semmi meglepetés. Max a sorrend. Nem mint Angliában, ahol befurakodott pl a Leicester, West Ham.
Legalább CR gólkirály lett, végre valahára összejött neki!!
Viszont a Milan előtt le a kalappal. Utolsó 5 bajnokin nem kaptak gólt. Sokáig Ibra tartotta őket, de megtanultak nélküle is küzdeni, hozni a meccseket. Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy minimum 16 büntetőt kaptak a szezonban, ha jól tudom olaszban kb mindenre 11es jár, amit a szabályok előírnak. Spanyoloknál meg ha úgy látják 11es, ha nem, akkor meg nem adják meg. Fura dolgok ezek.
A top 7 a legerősebb 7 csapat lett, semmi meglepetés. Max a sorrend. Nem mint Angliában, ahol befurakodott pl a Leicester, West Ham.
Legalább CR gólkirály lett, végre valahára összejött neki!!

Pedig szépen felhozta ezt a Napolit, igaz hogy nem indult könnyen a közös karriert, de elég ütős csapatot hozott össze a szezon második felére. Sok gólt lőttek.realistahuni írta: Gattuso nem való edzőnek, csak visszahoznám a bagóst a helyükben.
- nzooli93
En par hete azt olvastam hogy gattuso fix Fiorentina edzo lesz jövőreillgner írta:Már olyan pletykákat olvasok, hogy Gattuso jövőre a Juve edzője lesz, ezért nem nyertek.alexoxladjackoxi írta: Ezt nem hiszem el... Azért bejátszottak valami kétes szitut, hogy Mertens ellen szabálytalankodtak a boxon belül, persze semmit nem ítéltek. Nehogy véletlen a Juve kiszoruljon a 4-ből. Ettől a Napoli magának köszönheti. Tök jó csapat, kulturált focival, fasza kis kerettel, és egy jó edzővel, de hihetetlen milyen balfaszok.
Nem hinném, hogy sok Napoli meccset láttál a szezonban.
Már olyan pletykákat olvasok, hogy Gattuso jövőre a Juve edzője lesz, ezért nem nyertek.alexoxladjackoxi írta: Ezt nem hiszem el... Azért bejátszottak valami kétes szitut, hogy Mertens ellen szabálytalankodtak a boxon belül, persze semmit nem ítéltek. Nehogy véletlen a Juve kiszoruljon a 4-ből. Ettől a Napoli magának köszönheti. Tök jó csapat, kulturált focival, fasza kis kerettel, és egy jó edzővel, de hihetetlen milyen balfaszok.Nem hinném, hogy sok Napoli meccset láttál a szezonban.realistahuni írta: Gattuso nem való edzőnek, csak visszahoznám a bagóst a helyükben.
Kis érdekesség, Olaszországban Milánó vette át a hatalmat (első és második hely), Angliában Manchester, Spanyolországban pedig Madrid.
Ilyen együttállás se nagyon volt még sztem.

- alexoxladjackoxi
Ezt nem hiszem el... Azért bejátszottak valami kétes szitut, hogy Mertens ellen szabálytalankodtak a boxon belül, persze semmit nem ítéltek. Nehogy véletlen a Juve kiszoruljon a 4-ből. Ettől a Napoli magának köszönheti. Tök jó csapat, kulturált focival, fasza kis kerettel, és egy jó edzővel, de hihetetlen milyen balfaszok.
Nem hinném, hogy sok Napoli meccset láttál a szezonban.realistahuni írta: Gattuso nem való edzőnek, csak visszahoznám a bagóst a helyükben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem gondoltam volna, hogy a Napoli bénázza el, azt hittem, hogy ők simán behúzzák, és az Atalanta-Milanon születik olyan eredmény, ami miatt a Milan csúszik ki.
Kár érte, de legalább a Lille behúzza a franciát.
Kár érte, de legalább a Lille behúzza a franciát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."