mi törpent, miert kellett becsukni a boltot?Realista24 írta: Nyitva. Ésszel.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 27., csütörtök 8:27
mi törpent, miert kellett becsukni a boltot?Realista24 írta: Nyitva. Ésszel.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 27., csütörtök 7:42
Teljesen megölik ezzel a sportot, az élményt, hogy mindenkinek kötelező jól teljesíteni, nem pedig egy-kèt meccset megnyomni, vagy egyet sem, mert úgyis tovább döcögünk.rikko írta: Rettentően szinvonaltalan az egész.
Hulla csapatok , nulla hozzáállás...
Egy aprócska észrevétel:
Szerintem nem lenne matek, ha csak a csoportokat sorsolnák ki a rendezvény előtt.
Aztán amint megvan a csoportok végeredménye, akkor egy szünnap és akkor a sorsolás a további párosításokról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 7:38
Sok meccset nem lattam, igy a velemenyem nem annyira relevans, de nekem peldalul üde szinfolt az osztrak valogatott, a tegnapi gruz meccs. A magyarok utolso pillanatos gyozelme is felejthetetlen pillanat. Spanyoloktol kevesebbet vartam, igy ehhez kepest "kellemes" meglepetes szamomra a szereplesuk.rikko írta: Rettentően szinvonaltalan az egész.
Hulla csapatok , nulla hozzáállás...
Egy aprócska észrevétel:
Szerintem nem lenne matek, ha csak a csoportokat sorsolnák ki a rendezvény előtt.
Aztán amint megvan a csoportok végeredménye, akkor egy szünnap és akkor a sorsolás a további párosításokról.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 27., csütörtök 7:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 27., csütörtök 5:26
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 26., szerda 23:53
Vegyétek élő Dárdai 10 éves könyvét, ahol halálra oltja az ehhez hasonló a közhelyszótárt.Pite86 írta: Idézek egy klasszikust :
„Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
HozzászólásSzerző: Pite86 » 2024. június 26., szerda 23:50
Pont az elsö két mondat miatt nem igaz az utolsó az én szememben. Kinek mi, de ez szerintem minden volt csak tisztes helytállás nem.Remy írta:1 félidőn kívül nem volt baj ezzel az EB-vel. Kijutottunk csoportelsőként, veretlenül. Nyertünk meccset a csoportkörben és tisztesen helytálltunk a németek ellen.miro. írta: Meg kene probalni egyszer csak tovabbjutni,es nem mas csapatok kezebe hagyni a sorsunkat.
Rendben volt ez.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 26., szerda 23:35
En remelem az Osztrakok elmennek a dontoig,eddig szenzaciosan jatszanak.realbeckham írta: Ez az EB egy Román - Georgia döntőért kiált. Remélem összejön.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. június 26., szerda 23:34
Amikor a legjobban kellett, de az első két meccsen is nagyon jó helyen volt nála a labda mindig, és mentálisan, technikai értelemben is valódi vezér volt. Nem azt mondom nyilván, hogy egy hatalmas világklasszis, mert nyilván nem az, de objektíven nézve jobb játékos mint nálunk bárki. De ez önmagában semmit nem jelent, tegnap a fél Real Madrid már bent volt, Desamp meg azt se tudta miről van szó. Összetett játék ez a foci na. Mindegy, nagyon sajnálom, hogy kiestünk, de valahol ez a realitás is.cart írta:Az első két meccsen semmit nem csinált. Csak ez a portugál C válogatott ellen villogottkecsu10 írta:
Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 26., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 26., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 26., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 26., szerda 23:26
Az első két meccsen semmit nem csinált. Csak ez a portugál C válogatott ellen villogottkecsu10 írta:
Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 26., szerda 23:22
Az Orbán féle lökdösődésről nem kellett volna beszélni a németek ellen egy szót se, ha azzal van elfoglalva, ami a dolga és felszedi a labdát, ahelyett, hogy szabálytalanságot mutogat.ferni írta:Melyik kapott gólunkról tehetett?tibi18 írta:
Reméljük ez meg csak irónia. Az első két meccs alapján simán Dibusznak adtam volna a harmadikat.
Volt nem egy nagy védése.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 26., szerda 23:20
2016 - csoportelsők lettünkmiro. írta: Meg kene probalni egyszer csak tovabbjutni,es nem mas csapatok kezebe hagyni a sorsunkat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 26., szerda 23:19
Melyik kapott gólunkról tehetett?tibi18 írta:Reméljük ez meg csak irónia. Az első két meccs alapján simán Dibusznak adtam volna a harmadikat.Egyedül Gulácsi volt végig extra.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. június 26., szerda 23:18
Igen, de egyik se volt soha egy top liga év játékosa, mint a grúz játékos például. Látszott ma is minden labdaérintéséből, hogy klasszis játékos. Nálunk nincs ilyen. Sallai viszont mehetne egy polccal följebb szerintem, benne van kakaó. Svájc ellen lehetett volna keresnivaló, de sajnos nagyon gyenge meccsünk volt.ferni írta:Igen, ez egy jó gondolat, nálunk meg a PL meg a Bundes huszárok inkább pont húzták vissza a csapatotkecsu10 írta:
Ez is igaz, mint ahogyan az is, hogy a Grúzoknak van vagy három értelmes játékosa, és mindhárom vezérként állt a csapat élére. A kapus mindent fogott, a csatár gyerek nagyon ügyes, Kvaradona pedig kb tarthatatlan volt. Nekünk nincs ilyen képességű játékosunk sajnos. Tudom, a mi kutyánk kölke Dominik, de Kvaradona azt tette, amit mi Szoboszlaitól vártunk volna. A többiek pedig daráltak ahogy tudtak. Mindegy, menni kell tovább. Engem Sallai játéka lepett meg pozitív értelemben, szerintem magasan a legjobb játékosunk volt.![]()
Egyedül Gulácsi volt végig extra.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 26., szerda 23:15
Reméljük ez meg csak irónia. Az első két meccs alapján simán Dibusznak adtam volna a harmadikat.Egyedül Gulácsi volt végig extra.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 26., szerda 23:14
Igen, ez egy jó gondolat, nálunk meg a PL meg a Bundes huszárok inkább pont húzták vissza a csapatotkecsu10 írta:Ez is igaz, mint ahogyan az is, hogy a Grúzoknak van vagy három értelmes játékosa, és mindhárom vezérként állt a csapat élére. A kapus mindent fogott, a csatár gyerek nagyon ügyes, Kvaradona pedig kb tarthatatlan volt. Nekünk nincs ilyen képességű játékosunk sajnos. Tudom, a mi kutyánk kölke Dominik, de Kvaradona azt tette, amit mi Szoboszlaitól vártunk volna. A többiek pedig daráltak ahogy tudtak. Mindegy, menni kell tovább. Engem Sallai játéka lepett meg pozitív értelemben, szerintem magasan a legjobb játékosunk volt.TheBull6 írta: Elemezgethetjük h ki volt nálunk szarabb, meg miért érdemelnénk meg hogy meglegyen, stb. Közben meg a csehek meg megrohadnak 10 emberrel hogy továbbjussanak.. Bennünk ilyen akarásból ezen a tornán volt kb összesen 10 perc.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 26., szerda 23:13
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem