VB - 2022
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
“ Furcsának tűnhet kimondani, de sok brazil ember nem is szurkol a válogatottnak. Ha most Ronaldo itt elsétálna, akkor felkapnánk a fejünket, hogy ki van itt. Brazíliában viszont ő csak egy utcán sétálgató kövér ember” – fogalmazott Kaká.
Volt mar? Durva, hogy mennyire halatlan egy egy rajongo…
En miatta szerettem meg a focit meg 2005ben, rossz ezeket olvasni azert.
Volt mar? Durva, hogy mennyire halatlan egy egy rajongo…
En miatta szerettem meg a focit meg 2005ben, rossz ezeket olvasni azert.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fenomennak nem lenne bl cime, hiszen itt a minapi osszehasonlitasbol megtudtam, rodrygo jobb nala, mert nyert beellt es rugott sorsdonto golokat. 

ilyen meg egyszeruen nem fordulhat eloNem tudom nézni a meccset,

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
De Hehepajtás, a probléma, hogy úgy adod elő mintha azt ott Makelele & Vieira elött minden jöttment lehozta volnahehetheoriginal írta: Ezt mar atbeszeltuk sokszor, ha mogotted a vilag ket legjobb box to box veroembere van meg vkp-ja van, akkor annyi energiad, idod es lehetőséged van kibontakozni, amennyit csak szeretnel. Nyilvan zidane nem ugyetlen, de akkor a madridban rendes kp nelkul miert nem tudta kozel sem ugyanezt a teljesitmenyt hozni, miutan eladtuk makelelet? Es akkor az csak egy ember minusz, a korszak messze legjobb box to box embererol meg nem is beszeltunk.
De eljetek a ketbites alomvilagban tovabb, hogy zidane egyedul baszta meg egesz braziliat 06ban, de sot meg 98ban is![]()

Amúgy, most megint felszakadtak a sebek, máig fáj, hogy Perez Becksel tönkrevágra a galaktikusokat vásári mutatványossággá silányítva azt a zseniális brigádot. Ott ha mondjuk Beckham helyett elhozza Vieirát, ahogy esélyes is volt a dolog, nem adjuk el Makelelét meg az összes squad playert (Cambiasso, Solari, McManaman, Conceicao) akkor tuti, hogy a fenoménnak is lenne BL címe

Nem tudom nézni a meccset, közvetítsetek majd szépszerével, minden Vini labdakezelési hibáról tudni akarok

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Ki a faszom az a csicsiRealista24 írta: Rajottem miert olyan ismeros ez a Tite.
Greco csaladbol o a fater csak fiatalabb valozatban![]()

Hideg kiraz mennyire cringe ez a studio bazmeg
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Rajottem miert olyan ismeros ez a Tite.
Greco csaladbol o a fater csak fiatalabb valozatban
Greco csaladbol o a fater csak fiatalabb valozatban

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pár évvel a háború után, szétbombázott országgal hoztak egy vébé 3. helyetRealista24 írta: Mai eredmeny ide vagy oda, ezek a horvatok a kevesebb mint 4 millios lakosagukkal, hogy milyen eredmenyeket ernek el, egyenlieg, csapatkent...es nem csak fociban.
Egeszen lenyugozo.

- hehetheoriginal
Igy van, ezert kell meg tobb stadiont epiteni, that is the wayRealista24 írta: Mai eredmeny ide vagy oda, ezek a horvatok a kevesebb mint 4 millios lakosagukkal, hogy milyen eredmenyeket ernek el, egyenlieg, csapatkent...es nem csak fociban.
Egeszen lenyugozo.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mai eredmeny ide vagy oda, ezek a horvatok a kevesebb mint 4 millios lakosagukkal, hogy milyen eredmenyeket ernek el, egyenlieg, csapatkent...es nem csak fociban.
Egeszen lenyugozo.
Egeszen lenyugozo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd megertjuk akkor, amikor megerted hogy a helyes kifezes az egybites.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En minden meccsen 4-4-et varokhehetheoriginal írta:Jo hat leszarom, felolem zidankodhat lukácsmodrics agybafobe, ha lesimazzuk 3-4 lott es nulla kapott gollal a talalkozot.Realista24 írta:
Biztos szerkesztette a hszt, mert nem latom, hogy azt irta volna, hogy egyedul toszta meg a brazilokatAz mar mas, hogy te mit kepzelsz bele, mint melyen szunnyado frusztracio
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Jo hat leszarom, felolem zidankodhat lukácsmodrics agybafobe, ha lesimazzuk 3-4 lott es nulla kapott gollal a talalkozot.Realista24 írta:Biztos szerkesztette a hszt, mert nem latom, hogy azt irta volna, hogy egyedul toszta meg a brazilokathehetheoriginal írta: Ki is hozta fel a temat?....![]()
Az ikarus busz nevu
Es sztem nem ertik, nincs eleg gogyi![]()
Az mar mas, hogy te mit kepzelsz bele, mint melyen szunnyado frusztracio
![]()
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos szerkesztette a hszt, mert nem latom, hogy azt irta volna, hogy egyedul toszta meg a brazilokathehetheoriginal írta: Ki is hozta fel a temat?....![]()
Az ikarus busz nevu
Es sztem nem ertik, nincs eleg gogyi![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ki is hozta fel a temat?....
Az ikarus busz nevu
Es sztem nem ertik, nincs eleg gogyi

Az ikarus busz nevu
Es sztem nem ertik, nincs eleg gogyi

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenki erti, csak huzzak az agyad, ha mar felhoztad a temat.hehetheoriginal írta:Ezt mar atbeszeltuk sokszor, ha mogotted a vilag ket legjobb box to box veroembere van meg vkp-ja van, akkor annyi energiad, idod es lehetőséged van kibontakozni, amennyit csak szeretnel. Nyilvan zidane nem ugyetlen, de akkor a madridban rendes kp nelkul miert nem tudta kozel sem ugyanezt a teljesitmenyt hozni, miutan eladtuk makelelet? Es akkor az csak egy ember minusz, a korszak messze legjobb box to box embererol meg nem is beszeltunk.reeed_ati írta:
Nem, na de az sem véletlen, ha rákeresek arra a meccsre youtube-on, akkor Zizu megmozdulásaiból van összevágva az összes videó..![]()
De eljetek a ketbites alomvilagban tovabb, hogy zidane egyedul baszta meg egesz braziliat 06ban, de sot meg 98ban is![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ezt mar atbeszeltuk sokszor, ha mogotted a vilag ket legjobb box to box veroembere van meg vkp-ja van, akkor annyi energiad, idod es lehetőséged van kibontakozni, amennyit csak szeretnel. Nyilvan zidane nem ugyetlen, de akkor a madridban rendes kp nelkul miert nem tudta kozel sem ugyanezt a teljesitmenyt hozni, miutan eladtuk makelelet? Es akkor az csak egy ember minusz, a korszak messze legjobb box to box embererol meg nem is beszeltunk.reeed_ati írta:Nem, na de az sem véletlen, ha rákeresek arra a meccsre youtube-on, akkor Zizu megmozdulásaiból van összevágva az összes videó..hehetheoriginal írta:
Azt kene mar megerteni, igy ropke 16 ev távlatából, hogy azt zidane nem egymaga csinalta.
Na de felreteve a faszkodast, a lenyeg:
3:0 brazilia, horvatoknak momentuma nem lesz, modric lemondja a meccs utan.![]()
De eljetek a ketbites alomvilagban tovabb, hogy zidane egyedul baszta meg egesz braziliat 06ban, de sot meg 98ban is

thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem, na de az sem véletlen, ha rákeresek arra a meccsre youtube-on, akkor Zizu megmozdulásaiból van összevágva az összes videó..hehetheoriginal írta:Azt kene mar megerteni, igy ropke 16 ev távlatából, hogy azt zidane nem egymaga csinalta.ikarus93 írta: Ma Modric csinál egy 2006 Zidanet.![]()
3:0 brazilia, horvatoknak momentuma nem lesz, modric lemondja a meccs utan.

- hehetheoriginal
Azt kene mar megerteni, igy ropke 16 ev távlatából, hogy azt zidane nem egymaga csinalta.ikarus93 írta: Ma Modric csinál egy 2006 Zidanet.![]()
3:0 brazilia, horvatoknak momentuma nem lesz, modric lemondja a meccs utan.
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Ma Modric csinál egy 2006 Zidanet.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luka Modrić: "What will I say to my team? Be brave. We have to make Brazil doubt on the pitch. I'm not tired, I feel good. I feel better today than the day before the Japan game. In a game like this, there is no fatigue."hehetheoriginal írta: ma luki dupla utan siras lesz es többet nem jövök![]()
![]()
Keszulj pajtas

Amugy egesz pofas a brazil kezdo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal