Nem tudom eldonteni melyik bekezdés nagyobb hülyeség.Solari írta:Fura látni hogy valaki szerint Torres patkány. Annál az esetnél ha objektíven nézzük Cr nagyobb patkány volt, én legalább is előbb vertem volna fejbe egy péklapáttal a mosolyával együtt egy hulladékul lehozott meccs után, de ez egy nagy rangadó. belefér. Torres 33 évesen is óriási odaadással játszott és mindkétszer sírva hagyta el a pályát.
Hasonló pozitivumok elmondhatóak az atleticoról mint csapat. Az utolsó percig hittek a tovább jutásban, megint erőn felül játszottak. Ez az atletico az a csapat akikre mindig büszkén fogok emlékezni mert amekkora szenvedéllyel játszanak évről évre az bizony becsülendő nem pedig lenézendő.

Ne hülyéskedj már, Torres kb annyit tett a meccshez, mint Ronaldo. A civakodáskor meg épp, hogy CR volt észnél, nem ment bele az alpári lökdösődős játékba, inkább mosolyával provokált.
Ezt az Atleticot meg én nem tisztelem egyáltalán. Küzdöttek? BL elődöntőben még jó hogy küzdöttek, ezért nem fogom megtapsolni őket. Egész meccsen ment a gcizés, rúgdosás, pofázás. Gabit egy ponton legszibesebben agybarugtam volna. Nem azzal van baj, ha agresszívan játszol vagy ha néha oda oda rugsz. Ilyen volt mind a két oldalon (és őszintén irl én is így szoktam játszani), mert ugyan úgy Carrasco, Griezmann és Gimenez is csinált ilyeneket, mégsem ment fel a pumpa. Gabi, Luis, Godin, Koke nekem irritáló kategória és amit ők képviselnek, azt képviseli az egész matrac. Madrid fehér, újra be lett bizonyítva. Cholo elmegy, küzdeni fognak a 3. helyért is.