HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 18., csütörtök 22:05
Na, akkor el is kezdem nézniSeraf írta:most jelentették be, hogy a 8. lesz az utolsó évad Dexter
szerk.: sorry látom beelőztek
HozzászólásSzerző: Seraf » 2013. április 18., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. április 18., csütörtök 22:02
a következő évad lesz az utolsó a dexterből.SPECIAL ANNOUNCEMENT:
To thank you for your love and support over the last seven years, we wanted our Facebook fans to be the first to know that the upcoming season will be the final season of Dexter.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 18., csütörtök 18:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 18., csütörtök 18:18
vagy kezdd az előzménysorozattal.Nos, beszereztem a Spartacus-t én is !
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 18., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 18., csütörtök 2:11
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 17., szerda 22:15
A rész végén volt ez a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"zseniális Ted-Barney konfliktus" a bárban..nmate írta: himym Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Ted-Barney dolog alatt te mit értesz?
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 17., szerda 22:09
himym Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Ted-Barney dolog alatt te mit értesz?Demes írta:viszont rendesen felvezették az év végére a dolgokat gondolok ugyebár az
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 22:03
Naja, zseniális lesz!!!!kodo írta:teljesen biztos, hogy az utolsó (fél)évad lesz az idei.H20 írta:elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.
jobb is így, az írók tudták előre, hogy mennyi van nekik vissza, minthogy csak úgy hirtelen kéne lezárni a sorozatot.
épp ezért reménykedek egy tökéletes fináléban, mondjuk ettől a sorozattól mást nem is igen lehet elvárni- :-)
http://www.imdb.com/title/tt0903747/messideco írta:Bróm és bárium. Milyen kapcsolat van közöttük, vagy mi az? Nem értem...
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 17., szerda 22:02
teljesen biztos, hogy az utolsó (fél)évad lesz az idei.H20 írta:elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 17., szerda 21:59
Ez Amerika lelkiismereteFaust írta:Meg imádom az amerikai logikát, hogy a rendőrfőnöknek mindenképpen fekának kell lennie. Tudom rasszizmus meg minden, de azért engem zavar ez a hangyányi különbség:
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 17., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:46
elvileg uccsó... nekem mondjuk minden rész robbantás volt... alig bírom már. imádom.Casso írta:Ezek után elvárom, hogy robbantsanak. Lesz még évad vagy ez lesz az utolsó?H20 írta:BrBa augusztus... de messze van.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 17., szerda 21:44
Ezek után elvárom, hogy robbantsanak. Lesz még évad vagy ez lesz az utolsó?H20 írta:BrBa augusztus... de messze van.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 17., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 17., szerda 19:15
Mikkelsen alakítása nekem bejön, semmi gond vele, csak hát a jó öreg Tony után eljátszani ezt a szerepet nem egyszerű.Faust írta:Senki sem Hopkins, csak Hopkins... :-) De Mikkelsen adogatja eléggé. Nálam a másik fószerrel van baj, egy balfasz.torjack írta:Két rész után eddig nem rossz... A casting sem, de Mikkelsen azért nem Hopkins...
Meg imádom az amerikai logikát, hogy a rendőrfőnöknek mindenképpen fekának kell lennie. Tudom rasszizmus meg minden, de azért engem zavar ez a hangyányi különbség: 1, 2.![]()
Mikkelsen meg láthatóan élvezi a szerepet.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem