Sztem ebben a madridi feleveben mar tulszarnyalta a lesen szuletett Inzaghi teljes karrierjet.Halfkey írta: 3. perc: Mbappé lesen![]()

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 12., vasárnap 11:51
Sztem ebben a madridi feleveben mar tulszarnyalta a lesen szuletett Inzaghi teljes karrierjet.Halfkey írta: 3. perc: Mbappé lesen![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 11., szombat 20:50
akkor megnyugodhatunk, csucsu a khThe small injuries from the game against Mallorca have been resolved and all players are available.”
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 11., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 11., szombat 10:50
kivancsi leszekWe have evaluated it and worked on it."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 11., szombat 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 11:28
Mas, ha az uzletember idestova 20 eve a fociban van, nem mellesleg ebbol nagyreszt Perez mellett toltott.hehetheoriginal írta: akkor piquet
látjuk milyen jeles üzliembik viszik pl mencseszterben is a stafétát![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 11:04
Az ilyet sosem ertettem, miert lenne jo. Ertem en, hogy nagy madridista meg minden, de mint uzletember jeleskedik barmiben is?hehetheoriginal írta: nadal talán, gondolom én, de sztem elég sokan helyezkednek arrafelé...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 7., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 7., kedd 10:51
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 7., kedd 10:40
Ő mondjuk Perez emebere, nyilván nem jelölteti magát ellene kamuból.Realista24 írta: Szerintem (es talan korabbi hirekben is lattam), JAS jo esellyel palyazik majd Perez szekere.
Nagy koponyanak tartjak, mellette sikeres is, es nagy befolyassal bir.
Azt nem tudom, hogy megfelel-e minden pontnak, ami kell vagy meg fog-e.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 7., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 7., kedd 10:09
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 6., hétfő 15:48
Arda?Pad'em írta:Ancelotti: "Penalty takers? I will decide before each game. It can be Vinicius, Bellingham, Mbappé, Modrić or Arda Güler."Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 6., hétfő 15:38
Ancelotti: "Penalty takers? I will decide before each game. It can be Vinicius, Bellingham, Mbappé, Modrić or Arda Güler."Pad'em írta: Carlo Ancelotti: "I'm annoyed we missed 3 penalties. I think it's my responsability now to choose the pen taker."
Végre.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. január 5., vasárnap 18:11
Voltak olyan hírek, hogy Tchouameni távozna nyáron?realmadrid95 írta:
Szerintem felesleges sok esetben meg egy vedekezo jatekos Cama es Valverde melle, senki nem all ki mar 3 defenziv jatekossal a kpn.
Trent amugy is konnyebben tud iranyitani kpn, mint jobbhatvedbol, nem veletlenul huzodott be mindig a Poolban sem. Raadasul Bellingham az 5 vedos rendszerben sokkal szabadabban mozoghat, hiszen mogotte 4 jatekos van, igy vegre kijohet belole a max potencial es elol is keverhet.
Ha Tchouameni tavozik, amire nagy esely mutatkozik, akkir Xabi kenye-kedve szerint alakithatja a csapatot.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 5., vasárnap 17:59
Szerintem felesleges sok esetben meg egy vedekezo jatekos Cama es Valverde melle, senki nem all ki mar 3 defenziv jatekossal a kpn.RaúlCF írta:Ez egy nagyon szemrevaló sor papíron. De középen az a Fede-Cama páros mint kp nekem a valóságban nagyon vékony és irányításra is kevés. Jude védekezik de ha csak 2 támadó van fent akkor annyira nem mehet hátra mindig és a 2-es kp-t bedarálják a 3-4 fős kp-k. Ettől függetlenül jól néz ki. Én mindenképp max 4 védőben gondolkodnék.realmadrid95 írta:
———-—-———-Courtois—————————
-—-——-Asencio-Rudiger-Saliba————-
--Trent—-Valverde——Cama—Davies—-
————————Bellingham————————
————-Mbappe———-Vinicius—————-
-—-Trent——-Rudiger-Saliba——Davies
————————Tchou/vkp————————
--—---—-Valverde——Cama/kp——-
Nekem inkább vmi ilyesmi jönne be. Lehet elől 3 is Rodryval vagy Brahimmal, Cama mehet egyel hátrébb vagy egy új igazolás irányítani. Jude is rotálhat gyáméntba vagy klasszik 4-3-3ba. 1 vkp fixen kell akár Tchou akár Cama akár egy új ember. Trent is behúzódhat és Valverde meg kitolódik jobbra fedezni, Davies átlépi a félpályát. Mbappé,Vini rotál. Rengeteg opció van de túl jók a játékosaink, hogy 5 védő legyen. De papíron minden jól néz ki a kérdés, hogy muzsikálnak.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 5., vasárnap 17:17
Ez egy nagyon szemrevaló sor papíron. De középen az a Fede-Cama páros mint kp nekem a valóságban nagyon vékony és irányításra is kevés. Jude védekezik de ha csak 2 támadó van fent akkor annyira nem mehet hátra mindig és a 2-es kp-t bedarálják a 3-4 fős kp-k. Ettől függetlenül jól néz ki. Én mindenképp max 4 védőben gondolkodnék.realmadrid95 írta:
-—-——-Asencio-Rudiger-Saliba————-
--Trent—-Valverde——Cama—Davies—-
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 5., vasárnap 16:36
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem