Taktikai háború (Legyél Xabi)
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én azt nem értem, miért nem lehet hátraparancsolni Vazquezt és nyithatná Fede a jobbszélt..
Ehelyeztt Fede zár hátrafele vagy betömörül középre, Lucas meg néhány biciklicselló után lövöldözi a vakvilágba a bogyót.
Ehelyeztt Fede zár hátrafele vagy betömörül középre, Lucas meg néhány biciklicselló után lövöldözi a vakvilágba a bogyót.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz holnap, felküldi-e Carlo megint a szombati felálláshoz hasonlóan a csapatot (én megtenném).ToniKroos írta:Persze mert Carlo sokadjára bukik meg, ha valami nagyobb taktikai dolgot kell átadnia a csapatnak. Lehet itt leszavazni, de megint a játékosok mentették meg a seggét sokadjára. Celta játékos nyilatkozta is, hogy minőségben jobbak voltunk azért nyertünk csak, nekik volt a több helyzetük. A védelem azért nem működött, mert nem lett jól megbeszélve, hogy kinek mi a területe, feladata. Összevissza szaladgáltak, van aki letámadott, van aki visszaállt, 20-25 méterek voltak a vonalak között. Ezt ilyen szinten még egy Celta is átjátsza. Ebből a csapatból sokkal többet ki lehetetne hozni. Remélem ez az utolsó éve Ancelottinak, ha nyerünk a végén, ha nem. Rohadtul messze vagyunk a szép játéktól már jó ideje.raul 4 ever írta: Tök kézenfekvő volt pedig, hogy meg kell próbálni ezt a taktikát/felállást, de tény, iszonyúan nem érezte a védelem így a területeket, marhán nem működött, van ilyen.
Ne viccelj, nem annyi a taktika, hogy megbeszélik, hogy Aurél, most akkor te maradsz hátul, aztán majd lesz valahogy. Egy csomószor hozta már le Csumi a kh posztot jól, képes rá.
Én megnézném mégegyszer, biztos vagyok benne, hogy ez (az elképzelés) nemcsak papíron tudna működni, de több embernek kell mást csinálnia, ezeket a feladatokat mégegyszer át kell venni, meg kell jegyezni és fejben át is kell állni. Az ilyesmi nem 5 perc, meg 1,5 edzés a válogatott szüni után.
Ha marad a 433, LV-vel Dani helyén, akkor lesz egy fix gyenge pontunk a gyenge/esetleges előre játék mellé, ami veszélyes. Ha nem vagyunk élesek elöl, legalább stabilak, masszívak legyünk csapat szinten.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
Kisebb sérülése van és nem, nem helyes… Ő lerakja a melót, még ha nem is olyan látványos illetve épp elkezdett jobb játékot mutatni.tomi_b írta: Kezdi kihagyogatni Rodrygot. Helyes.
Hala Madrid y nada más 
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Támadásban gyémánt, védekezésben 442.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nzooli93
Játék képére kíváncsi leszek,nekem ránézésre ez kicsit defenziv. Nem látom ki fogja irányítani a csapatot. Talan Bellinek kevesebb vedomunkaja lesz,es elorebb lesz.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Kezdi kihagyogatni Rodrygot. Helyes.
- Pad'em
Kezdő Vigóban:
Courtois; Vazquez, Militao, Rüdiger, Fran Garcia; Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham; Mbappé, Vinicius.
Pad: Lunin, Mestre, Vallejo, Mendy, Ceballos, Modric, Güler, Rodrygo, Endrick.
Courtois; Vazquez, Militao, Rüdiger, Fran Garcia; Valverde, Tchouameni, Camavinga, Bellingham; Mbappé, Vinicius.
Pad: Lunin, Mestre, Vallejo, Mendy, Ceballos, Modric, Güler, Rodrygo, Endrick.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
BREAKING: Jesus Fortea (17) will train with first team after he recovers from injury. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
majd felütök vmi könyvet, hogy kell focizni, aztán leírom nekedmiro. írta:Te kérdezted,hogy én vágom-e,gondoltam akkor megy,de látom vékonyabb lett a jég.hehetheoriginal írta: hagyjal mar leszarom![]()
Szélső támadó középpályás..imádlak hehe.![]()

thereisonly1ronaldo
Ha ilyesmire vetemednénk, akkor inkább Camát tolnám balszélre, Tchoua fel középső kp, Mendy meg a 3-as védősor baloldala.kiserik írta:Mondjuk ha 2,5 középhátvédem van, akkor én tuti nem akarnék 3 védős felállastraul 4 ever írta: arról amúgy nem csiripelnek a kebaposnál, hogy esetleg taktikát váltunk, vmi 3 védős(rettenet)-re?
Tchouaméni-Mili-Rüdi
Fede-Modric-Cama-Mendy
Belli - Vini
Bapi?
vagy LV 1az1ben bekerül Carva helyére, és ugyanúgy 433/4312-vel tovább?
Csak azért kérdem, mert voltak ugye a hírek, hogy válogatott szüni alatt leülnek, stb.. Aztán ahhoz képest hamar jöttek az inLVwetrust nyilatkozatok... Érdekel, mert csak innen tájékozódom és semmi ilyet nem láttam![]()
![]()
![]()
Nem hinném, hogy Carlo meghúzná ezt, LV lesz Carvajal helyett, minden más marad, ha tippelnem kéne.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nyilván bármilyen újragondolás tákolás is egyben, Mendy esetében meg a bh nincs a helyén, nincs 3 teljes értékű kh-nk, ez így van.kiserik írta: Mondjuk ha 2,5 középhátvédem van, akkor én tuti nem akarnék 3 védős felállast![]()
![]()
Engem csak az érdekelt, mi várható, van-e vmi hír.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Te kérdezted,hogy én vágom-e,gondoltam akkor megy,de látom vékonyabb lett a jég.hehetheoriginal írta:hagyjal mar leszaromNa meselj,mi egy 3(5) vedos rendszernel a szelso vedo vagy “szelso tamadokozeppalyas”(???) feladata tamadasban ill. vedekezesben.![]()

Szélső támadó középpályás..imádlak hehe.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
hagyjal mar leszaromNa meselj,mi egy 3(5) vedos rendszernel a szelso vedo vagy “szelso tamadokozeppalyas”(???) feladata tamadasban ill. vedekezesben.

thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az Fran posztja ( mdg Davies-é)hehetheoriginal írta: Mendi mint szelso tamadokp![]()

Mendy lehet balkh a 3 védősben…
Mondjuk ha 2,5 középhátvédem van, akkor én tuti nem akarnék 3 védős felállastraul 4 ever írta: arról amúgy nem csiripelnek a kebaposnál, hogy esetleg taktikát váltunk, vmi 3 védős(rettenet)-re?
Tchouaméni-Mili-Rüdi
Fede-Modric-Cama-Mendy
Belli - Vini
Bapi?
vagy LV 1az1ben bekerül Carva helyére, és ugyanúgy 433/4312-vel tovább?
Csak azért kérdem, mert voltak ugye a hírek, hogy válogatott szüni alatt leülnek, stb.. Aztán ahhoz képest hamar jöttek az inLVwetrust nyilatkozatok... Érdekel, mert csak innen tájékozódom és semmi ilyet nem láttam![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- miro.
Na meselj,mi egy 3(5) vedos rendszernel a szelso vedo vagy “szelso tamadokozeppalyas”(???) feladata tamadasban ill. vedekezesben.hehetheoriginal írta:Vagod a feladatait ilyenkor a szelsovedonek?miro. írta:
Az neked ott szelso tamadokozeppalyas?![]()
Akkor baj van.
A szogletzaszlonal allni hatul, mi?![]()
Rad bizom,hogy elol hogy helyezkednek el.
Lehet interesen ket belso tamadoval,de akar lehet olyan is,ami a realnal van,hogy a tamadok sokat szeretnek szelessegben mozogni,vagy olyan is,ahol a ket szelesebb belso vedo lep be a labdaval tamadasepitesnel.
A palya mekkora ill melyik teruletet kell bejatszania?
Vedekezesben,tamadasban mi az amire altalaban szukseg van toluk?
Megvan,hogy ha 4 vedos rendszernel a vedekezo kp-s belep tamadasepitesnel melysegben a ket belso vedo koze,akkor valojaban az mar egy 3 vedos tamadasspites,aminel feljebb lehet tolni a szelso vedoket,illetve betud lepni labdaval a belso vedo,mert ott van mellette a biztosito(vkp) es nem lesz akkora terulet hatul a ket belso vedo kozott. ( rengeteg csapat ezt jatsza.)
Csak egy pelda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2024. október 14., hétfő 18:19-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal
Vagod a feladatait ilyenkor a szelsovedonek?miro. írta:Az neked ott szelso tamadokozeppalyas?hehetheoriginal írta: Mendi mint szelso tamadokp![]()
![]()
Akkor baj van.
A szogletzaszlonal allni hatul, mi?

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
Akkor rakd be Frant.. Csak kérdeztem a fotelbű.
Nálam benne van, hogy kipróbálunk másik felállást egyébként, rosszabb lehet?

Nálam benne van, hogy kipróbálunk másik felállást egyébként, rosszabb lehet?
- miro.
Az neked ott szelso tamadokozeppalyas?hehetheoriginal írta: Mendi mint szelso tamadokp![]()

Akkor baj van.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- hehetheoriginal