Kézilabda
Re: Kézilabda
Én úgy láttam a Löwen amúgy sem volt az igazi. Nagy lehetett az arc vagy rosszul volt időzítve a forma
Szegeden nem sűrűn nyernek a sok góllal a csapatok, innen már nálam ők az esélyesek
Szegeden nem sűrűn nyernek a sok góllal a csapatok, innen már nálam ők az esélyesek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szegeden alapjáraton sincs sok esélyes, 4-5 csapat talán, a Löwen pont a határon mozog. Pastor nagyon összekapta a csapatot, plusz a hangulat is komoly lesz, nagy meleg, sok törlés, játéktördelések. Az elején nem szabad könnyű gólokat engedniük és akkor meglehet. A két szélsőt kell figyelni, meg a beállód. Landin egy ideje már Kielben van fejben. Az biztos, hogy nem fognak mégegyszer akkora arccal kimenni a németek, de szerintem nem fogják megfordítani.
Nem illik.
-
Én is inkább kaporral értek egyet. 4 gól azért nem a világ. Szép teljesítmény volt, de még most is inkább a Löwen továbbjutására tennék, bár a Szeged már bizonyította, hogy képes meglepetéseket okozni, itthon még könnyebb lenne.Szerintem a Szeged az esélyes már.
- ziro4vr
Szerintem a Szeged az esélyes már. Pont ez okozhat monsjuk nehézséget, de 60-40re már nekik áll a párharc nálam. Ha mondjuk még Skala lenne az edző azt mondanám nem sokat jelent ez az előny, de Pastor nagyon érti a dolgát.
Veszprém meg lerendezte, ahogy kell. Sokat mondjuk nem lehetett látni a meccsből.
Veszprém meg lerendezte, ahogy kell. Sokat mondjuk nem lehetett látni a meccsből.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Löwen bárki ellen, bármilyen pályán tud 5 góllal győzni.. A gratuláció természetesen jár, de k*rva gyorsak, talán az arcuk se lesz akkora mint ma, és ha összeszedik magukat, még mindig ők az esélyesek.. (ja és talán a nyitottat se fogják úgy erőltetni mint ma, nem is értem mit akartak ezzel..)ziro4vr írta:Komoly eredmény. Szegeden nem sok csapat tudna nyerni öttel, nem hinném hogy a németek fognak. Komoly meglepetés.
Talán még nem is láttam ilyen komoly szinten kézilabdázni a Szegedet, baromira összerakta őket Pastor.. A tavalyi final four is fasza volt, de a Löwen még a Füchse-Montpellier szintet is veri, szóval ez a diadal még értékesebb, akármi lesz a párharc vége.. Jövőre remélem mennek a SEHA-ba a lengyelekkel együtt, és akkor fasza kis bajnokság lesz ott.
- ziro4vr
Komoly eredmény. Szegeden nem sok csapat tudna nyerni öttel, nem hinném hogy a németek fognak. Komoly meglepetés.
Nem illik.
-
Löwen-Pick meccsről semmi?
Ez a kemény nem a kádszéle! Grat a szegedieknek! Pastorral nem csináltak rossz boltot.
Ez a kemény nem a kádszéle! Grat a szegedieknek! Pastorral nem csináltak rossz boltot.
- ziro4vr
Görbicz és Amorim nélkül ez esélytelen..mondjuk nyáron jön majd a bevásárlás ahogy hallottam.
Nem illik.
-
Ilyen csúnya vereségben bazi rég nem volt részem. Siralmas volt ez a mai.
Szegednek akkor annyi, a Veszprém meg kapott egy alibi párharcot. Unalmas lesz így ez a kör
- ziro4vr
Veszprém-La Rioja
Szeged-Löwen
A szalámisoktól elbúcsúzhatunk azt hiszem, a Vp-t meg majd a következő körben szivatják meg.
Szeged-Löwen
A szalámisoktól elbúcsúzhatunk azt hiszem, a Vp-t meg majd a következő körben szivatják meg.

Nem illik.
- ziro4vr
Elég sima lett ez az utolsó meccs. Lékai, Marguc, Alilovic feljött ma, részben Jamali is, illetve Gulyás kb élete formájában van. Csak tartson is ki.
negatívum: Timuzsin, már elég régóta...
negatívum: Timuzsin, már elég régóta...
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Sok ideje nem lesz már, mert a mag kezd idősödni.
Eléggé egysíkú lett a csapat játéka, nincsenek már meg azok a váratlan húzások, mint az elején. Plusz nem tud gyakran reagálni az ellenfél meccs közbeni változtatásaira. Sok edzőre mondjuk nem cserélném el, Talant, Valero Rivera, meg még párra maximum.
Eléggé egysíkú lett a csapat játéka, nincsenek már meg azok a váratlan húzások, mint az elején. Plusz nem tud gyakran reagálni az ellenfél meccs közbeni változtatásaira. Sok edzőre mondjuk nem cserélném el, Talant, Valero Rivera, meg még párra maximum.
Nem illik.
Én sem vagyok biztos benne, de az idei tavaszt még megvárom
- ziro4vr
Nekem amúgy Ortega is egyre gyanúsabb..szerintem kezdi elérni a határait, nem vagyok biztos hogy vele fog BL-t nyerni a csapat.
Nem illik.
Olyan, mint Mezei volt Szegeden, a nevéből elél egy ideig a játékos utáni pályán
Remélhetőleg a veszprémiek a nyáron leváltják és hoznak a helyére egy normális spanyol edzőt, ha már magyar nincs
Remélhetőleg a veszprémiek a nyáron leváltják és hoznak a helyére egy normális spanyol edzőt, ha már magyar nincs
- ziro4vr
Igen, plusz most Talant mögött tanulhat még pár dolgot.
Csoki meg...játékosként hatalmas legenda volt, a bulikon is úgy hírlik..de felnőttek edzésére alkalmatlan szerintem.
Csoki meg...játékosként hatalmas legenda volt, a bulikon is úgy hírlik..de felnőttek edzésére alkalmatlan szerintem.
Nem illik.