Tjacks írta:
life coach tanács numero uno: szakadjatok le egy kicsit a zinternetről, 1-2 nap múlva rájöttök hogy sokkal nyugisabb az élet ha nem ezzel a szájbavert politikával foglakoztok 0-24be. Kinek nem inge természetesen, de azért van 1-2 hardcore arc aki annyi időt bassz el itt hogy el nem hiszem hogy ez nincs kihatással a munkájára, családi életére. vagy nincs neki egyik se, de akkor az is elgondolkodtató....
Nyugodjék békében a srác!
hardcorepszichohehe válaszol: nyilván munkaidőben vagyunk
de még pár perc, és csukom is a laptopot
mindenesetre sztem tulbeszeltuk a gyilkossagos dolgot, sajnos orakon, oldalakon keresztul kell magyarazni, hogy miert baj az, ha valakit hidegen hagy és/vagy erzelemmentesen tudomasul veszi, hogy hat mert megerdemelte es/vagy örül, hogy egy embert a szavai miatt csak úgy lelőnek. nem engem minősít, hogy ezt magyarázni kell sajnos. de tudom, hogy a mai világban a pénz, a törtetés, másokon, egymáson át és keresztül való taposás eredményezi ezt, az empátia, szolidaritás teljes hiányát, mára teljesen állati szintre süllyedt a hétköznapi gondolkodás, közbeszéd, az élet legáltalánosabb, legegyszerűbb aspektusai is.
ezt amerikában megértem, mert ott hosszu ideje ez van, éhenhalsz vagy barmi aron megszerzed, a nagy amerikai álom.... de itt europaban, a modern kultura es felvilagosult civilizacio bolcsojeben, ez kibaszott szomoru, sajnos tul nagy befolyasa lett a globalis / amerika altal iranyitott trendeknek.
ui.: az meg kulonosen vicces, hogy meg most is ugy keresik az elkovetot, hogy converse csuka, meg fekete nadrag es polo/pulcsi volt rajta, mintha bazmeg nem lett volna millio eselye ra - es nyilvan nem gondol ra, mielott megtervezi

-, hogy ruhat csereljen gyorsan valahol menekules kozben......