hoppá.Galacticos írta:ez a mai az ő meccse lesz.
megérzés.
de ma gólt lő ,és kurva jó lesz.
hoppá.
egy mentalistával van dolgunk.
minek?Kerlon írta: amúgy nézzél már be az OFF-ba.
annyit írtatok hogy lusta vagyok elolvasni.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. szeptember 17., szerda 15:19
hoppá.Galacticos írta:ez a mai az ő meccse lesz.
megérzés.
de ma gólt lő ,és kurva jó lesz.
minek?Kerlon írta: amúgy nézzél már be az OFF-ba.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 17., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 17., szerda 14:46
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 17., szerda 0:47
Az teljesen biztos hogy a Basel nem gyenge csapat a maga súlycsoportjában. Egy nagyon ambiciózus klubról van szó, egyetértünk abban is, hogy ha Spanyol bajnokságban játszanának, akkor valószínűleg EL indulásért végig partiban lennének (vagy csont nélkül odaérnek). Pl. Rakitic az ő nevelésük.M1Ö írta:Azért ez a Basel túlságosan le van írva, azért nem annyira fogalmatlanok...tucsoki írta:az FC Basel volt az ellenfél...
A spanyol bajnokság 70%-ánál jobb csapat, úgyhogy már csak ez is pozitív jel James-nek.
Pluszba azon se lennék meglepődve, ha a 'Pool ellen is pariban lennének.
A 'Pool sem elit, de James-től egyelőre nem várhatjuk el, hogy az elit ellen is villogjon.
Én eddig a meccsig ellene voltam (és DM mellett) de ha ezt tudja majd hozni a spanyol bajnokságban (játékban) akkor egy rossz szavunk nem lehet rá. Ha a nagyobb meccseken is villogni fog, akkor az meg csak hab a tortán.
HozzászólásSzerző: volt » 2014. szeptember 17., szerda 0:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 17., szerda 0:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 17., szerda 0:19
Azért ez a Basel túlságosan le van írva, azért nem annyira fogalmatlanok...tucsoki írta:az FC Basel volt az ellenfél...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. szeptember 16., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. szeptember 16., kedd 23:30
Meg is lep, hogy szinte senki nem írt ide. Na, ez már valami, ez tetszett! Ezen a meccsen már érezhető volt, hogy tud ő, plusz a lényeg, hogy mintha kezdené érezni a társakat és védekezésben sem volt rossz. Persze több kell ennél, de ha ilyen ütemben fog fejlődni és hozzá szokni a szerepköréhez, akkor egy rossz szavunk sem lehet.Ladislao Suarez írta:Végre mutatott valamit. Gól, gólpasszal felérő sarkazás meg több jó megmozdulás. Csak így tovább.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2014. szeptember 16., kedd 23:22
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 16., kedd 20:29
Realista24 írta:Sousa az edző. Rosszabb, mint Mourinho.realistahuni írta:Hát Basel az pont olyan csapat aki ellen lesz terület szerintem.
Szóval lőjön csak gólt ő is és Bale is, ideje bizonyítani végre.
Benzemától is jó lenne, de ő már kezdi elásni magát nálam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 16., kedd 20:18
Sousa az edző. Rosszabb, mint Mourinho.realistahuni írta:Hát Basel az pont olyan csapat aki ellen lesz terület szerintem.
Szóval lőjön csak gólt ő is és Bale is, ideje bizonyítani végre.
Benzemától is jó lenne, de ő már kezdi elásni magát nálam.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 16., kedd 20:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 16., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. szeptember 16., kedd 19:52
HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. szeptember 14., vasárnap 13:06
VB hype megfűszerezve Perez "jó" szokásával. Amúgy, ha jól tudom, a Monacoba pakkba érkezett egy másik emberrel, 60 millió euróért, amiből papíron 45 volt ő, mert a másik játékosért nem kérhettek el annyit, amennyit akartak. Tehát akkor sem ért 45-öt, csak hát na ....Enrique írta:Egyébként hogyan lett 80 az ára?
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. szeptember 14., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 13., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. szeptember 1., hétfő 10:57
Ha valaki szar a relatíve megszokott helyén, akkor rakjuk be oda, ahol sosem játszott?? James egyszerűen lassú, nem vette fel egyáltalán a liga sebességét, rengeteg passzába belelépnek, megelőzik. Ebben talán javulni fog, még ha összességében akkor is lassú marad a gyerek. Vannak jó meglátásai, de Özilnél may annyiban tűnik jobbnak, hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, kicsit talán erőszakosabb. Viszont lasabb, egy fokkal kevesebb jó labdát ad. Hiba volt elhozni most nyáron...Jövőre fele ennyiért el lehetett volna hozni, de az is lehet, hogy egy év a BL-ben, aztán már nem is nagyon akartuk volna.Mindenki tudta, hogy fölösleges igazolás, főleg annak tudatában, hogy a csapat egyik motorja meg elment, de ha már itt van remélhetőleg fejlődik, szintet tud lépni.
Következő meccsen én megpróbálnám Benzema helyén
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 1., hétfő 8:53
Én szeretném a legjobban, hogy ilyen gondunk legyen, hogy Pogba teljesítményét kelljen értékelni az Atma elleni meccs után...wxyz írta:Kíváncsi lennék amúgy mi lenne akkor, ha a fórum által várt Pogba jött volna helyette és ő is hasonlóan gyengén, idegenül mozogva kezdett volna
Ő is szidva lenne ugyanígy? Megkapná ő is ezeket a jelzőkez
Ne értsetek félre! Nincs ebben semmi kötekedés vagy számonkérés. Egyszerűen csak felmerült bennem ez a kérdés RMCF Iscos válasza utána
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem