Semmi gond, az elmúlás elfogadásának 5 szakasza van, az első a tagadás. Kitartás, a végén úgyis belenyugszol majd.Ezeket a Messi elmegy pletykákat meg még annyira se tudom komolyan venni.

HozzászólásSzerző: füst » 2020. augusztus 20., csütörtök 23:29
Semmi gond, az elmúlás elfogadásának 5 szakasza van, az első a tagadás. Kitartás, a végén úgyis belenyugszol majd.Ezeket a Messi elmegy pletykákat meg még annyira se tudom komolyan venni.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 20., csütörtök 23:17
Nem mondtam h reális az elképzelésem. De 15 azért egy kicsit vicces, in my opinion.Csabi írta:már ne haragudj. de miért adna bárki is 45-60!!!! milliót egy 34 felé haladó játékosért akinek 1 éves szerződése van, és akiről maga az elnök jelentette ki, hogy nem tartozik az "eladhatatlanok" közé. ez a 15 a helyzethez mérten hízelgő is, és ha reformot akartok, akkor kérdés nélkül el kell fogadni.DinhoL írta:
Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..![]()
ott van, elég megnézni cavanit, aki ingyen nem kell senkinek (nagy részben a fizetési igényei miatt)
más: messi bejelentett koemannak, hogy nem gondolja, hogy folytatnia kéne a barszában.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. augusztus 20., csütörtök 22:02
a vége úgyis egy ki*aszott tündérmese lesz, az isten fia marad megmenteni a csapatot, csinnadratta,klubhűség,bestever még ami kell még. 5% esélyt adok rá hogy elmegy.Csabi írta: más: messi bejelentett koemannak, hogy nem gondolja, hogy folytatnia kéne a barszában.
HozzászólásSzerző: Wecker » 2020. augusztus 20., csütörtök 22:01
Aztán megkapja a szokásos fizetésemelést és ajnározást és az ügy megoldva. Majd szépen lenyilatkozza, hogy izgatott az új projekt miatt, bla bla bla.... Nem megy ő sehovaCsabi írta:már ne haragudj. de miért adna bárki is 45-60!!!! milliót egy 34 felé haladó játékosért akinek 1 éves szerződése van, és akiről maga az elnök jelentette ki, hogy nem tartozik az "eladhatatlanok" közé. ez a 15 a helyzethez mérten hízelgő is, és ha reformot akartok, akkor kérdés nélkül el kell fogadni.DinhoL írta:
Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..![]()
ott van, elég megnézni cavanit, aki ingyen nem kell senkinek (nagy részben a fizetési igényei miatt)
más: messi bejelentett koemannak, hogy nem gondolja, hogy folytatnia kéne a barszában.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. augusztus 20., csütörtök 21:51
https://www.givemesport.com/1593352-lio ... na-clearlyCsabi írta:már ne haragudj. de miért adna bárki is 45-60!!!! milliót egy 34 felé haladó játékosért akinek 1 éves szerződése van, és akiről maga az elnök jelentette ki, hogy nem tartozik az "eladhatatlanok" közé. ez a 15 a helyzethez mérten hízelgő is, és ha reformot akartok, akkor kérdés nélkül el kell fogadni.DinhoL írta:
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. augusztus 20., csütörtök 21:26
már ne haragudj. de miért adna bárki is 45-60!!!! milliót egy 34 felé haladó játékosért akinek 1 éves szerződése van, és akiről maga az elnök jelentette ki, hogy nem tartozik az "eladhatatlanok" közé. ez a 15 a helyzethez mérten hízelgő is, és ha reformot akartok, akkor kérdés nélkül el kell fogadni.DinhoL írta:Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..Tjacks írta: látom beérkezett az első ajánlat: 15 misi Suarezért Ajaxtól.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:57
Raadasul telen mar megvettek az utodjat is, Braithwaite felkeszul.Tjacks írta:Goal.comon van fent. Nemtudom mennyi valóság alapja van de ha igaz akkor ezt az árat a koronavírusnak tudom be, nah meg Barto papa is megtette a magáétDinhoL írta: Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..![]()
jaj és 33 éves nyilván a fizujával is számolni kell.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:48
Goal.comon van fent. Nemtudom mennyi valóság alapja van de ha igaz akkor ezt az árat a koronavírusnak tudom be, nah meg Barto papa is megtette a magáétDinhoL írta: Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:33
Azigen. Azért ennyire még nem ótvar a tag. Háromszor - négyszer ennyiért mondjuk már elgondolkodnék..Tjacks írta: látom beérkezett az első ajánlat: 15 misi Suarezért Ajaxtól.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2020. augusztus 20., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2020. augusztus 20., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 18:12
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 18:06
Hazard eddig nem rakta magasra a lécet, ìgy tőle várnèk nèmi javulást..Faust írta: Hat azt meg mitol, kitol varod, Vinyotol vagy Rodrygotol?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:23
Amolyan +1-nek szántam a hasonló véleményekre.., reagálva a 15éves dominanciára, meg hogy bőven előttük járunk..Faust írta: De hat pont arrol beszelunk hogy nem vagyunk elottuk tulzottan.![]()
Jovore jogos elvaras a cimvedes, az teny.
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:14
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. augusztus 20., csütörtök 17:12
Azért ez a bőven a barca előtt állunk ez erős, egy lépéssel előttük vagyunk..M1Ö írta:Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:47
Ne hatagudjatok. Nem kellett volna ilyen keményen (faszul) fogalmazzak, de lehoztok az életről ezzel a hozzá állással. Az ember próbálna pozitív lenni, próbálna jól megélni a mostani szitut... Erre jön mindenki, hogy hát de ez meg az... Nem... semmi ilyesmi, per pill bőven a Barca előtt állunk, ne legyetek már ilyen negatívak basszus...Professore írta:Kicsit vegyél vissza lécci.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:32
Kicsit vegyél vissza lécci. Véleményedhez nyilván jogod van akárcsak nekem is az enyémhez. Majd meglatjuk mi jön.M1Ö írta: Hát akkor basszanak meg minket még 20 évig, ezzel a baljós kerettel/pénzüggyel/elnökséggel, én kérek elnézést, hogy voltam olyan elvetemült, hogy abban reménykedek és azt látom, hogy a bajnokságokban eljön a mi időnk... Semmi nagy Barca temetésről nem beszéltem... El voltunk temetve mikor sorra nyerték a bajnoki címeket??? Nem!!! Én csak arról magyaráztam, hogy nyomhatunk mi is egy dominanciát a JELENLEGI HELYZETBEN!!!!!!!!! A SPANYOL BAJNOKSÁGBAN!!!! De nem kell érteni, nem.... Ti csak 2 végletet ismertek basszus....
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2020. augusztus 20., csütörtök 16:14
Jelenlévő fórumozók: 67 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem