Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 9., csütörtök 0:01

Kerlon írta:Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff :roll: :mrgreen:
ja, hihetetlen. :lol:

Még jó hogy írtad, mert el is felejtettem.. bár annyi a negatív hsz, hogy... már csak azért is várom. :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 19:18

Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff :roll: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 8., szerda 17:44

Dexter Season 8: Tease - Masterpiece
friss.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 8., szerda 0:37

Az én szememben a HIMYM sokkal több egy egyszerű sitcomnál, igazából csak a Scrubs-t tudnám bizonyos szinten hozzá hasonlítani.
Nem bizonyos szinten, a Scrubs simán veri a HIMYM-t.
Az első pár évaddal még tartja a szintet a How I Met de már régóta nem ugyanazon a szinten van kettő.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 8., szerda 0:31

Csabi írta:azért nézem a himymet még mindig, mert nincs időm bekezdeni a évente 10 új sorozatot
Én is igy vagyok az Age of Empires 2-vel. :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 23:43

azért nézem a himymet még mindig, mert nincs időm bekezdeni a évente 10 új sorozatot. ha lenne egy énem aki ráérne ilyenekre akkor hallgatnék rá és hagynám a rákba ezt a nyálas tragikomédiát. amúgymeg minden második részben 1x felhörrenek, szóval... :mrgreen:

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 23:40

ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni
4 évadot élt meg, utána kuka. Így nekem kimaradt. :-)
mért tényező az idő? :lol: van egy időnyerőd? :D
Nincs, de nálam nem is lényeg, hogy mennyit néztem meg belőle. Ha egy sorozat 10 részéből pl 7 szórakoztat 3tól meg húzom a számat az belefér. Ha az arány már megfordul, akkor jön a kaszás és lényegtelen, hogy meddig néztem.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 7., kedd 23:31

mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni
én biztos nem.

Az én szememben a HIMYM sokkal több egy egyszerű sitcomnál, igazából csak a Scrubs-t tudnám bizonyos szinten hozzá hasonlítani.
Nálam az 5. évad volt amúgy messze a leggyengébb, mert bemeséltem magamnak, most elkezdtem újranézni azokat a részeket is, és még azok is zseniálisak, amikre úgy emlékeztem, mint "kifejezetten rossz részek"
:salute: :-)

Mondjuk az én véleményem úgysem számít, mert
nmate írta:Pipita b'szki te fordítva vagy bekötve :lol:
:D :D

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 23:23

Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?
mért tényező az idő? :lol: van egy időnyerőd? :D
azért nézem, mert az a 20 perc (általánosságban) hasznosabb időtöltés, mint ha mást csinálnék.
azért beszélek a sorozatról lekezelően, mert eladták magukat, (relatív) jó volt a nézettség, dőlt a lé, és ezért folyamatosan nyújtották a tésztát, higították a minőséget, ami nagyon is látható (ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni). csinálhattak volna 4-5 legendary évadot, ehelyett mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni, hogy meddig ígérgettek, húzták az agyunkat, hogy aztán valami középszerű befejezést kerekítsenek a történetnek.
Trónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.

De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból
igen, érthető, h mindenki meghúzza a párhuzamot, egy feudális, középkori, képzeletbeli világ, természetfeletti lények, kis mágia. van akinek ez nem jön be, nekem pl. ez a star wars, star trek, csillagkapu vonulat amitől hányok (a star wars filmeket láttam, bírom is őket, de nem azon a szinten, mint az átlag :D ).

az arrow óriási, vannak benne oltári marhaságok, a színészgárda is lehetett volna 1 fokkal jobb, tipikus cw-s sorozat.
a banshee mellett sztem a legjobb újonc, már amikor a sorozatjunkie-n láttam 1 posztert a kezdés előtt hónapokkal meg voltam véve, és kb 3-4 közepes részt leszámítva végigizgulom az egészet :D
stephen amell meg erre lett kitalálva, ugyan az arcmimikája kb kristen stewartéval vetekedik, de óriási respect a csávónak, hogy minden jelenetet ő csinál, plusz volt talán a 3. részben amikor felmászott egy falon magasra, és azt állítólag biztosítókötél nélkül csinálta, h jobb szögekből tudják venni. ha igaz, akkor :salute: a csávónak. :-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:14

Trónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.

De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból :(

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 23:09

nmate írta:Simán kaszáltam mindegyiket, bár BB-re még 1x visszatérek lehet. Engem a Boardwalkért köveznek, hogy milyen unalmas,aztán a Trónok harca az akko' mi? :mrgreen:

Boardwalk a világ legkibaszottulzseniálisabb sorozata. You can't be half a gangster B-)
én az 1. részt láttam a boardwalkból nem tetszett, de ennek ellenére tudom, h elsőrangú sorozat. :D

ugyan a game of thrones lehet unalmas, de ez nem az akcióról szól. mondjuk ezzel a könyvek is így vannak, többször volt, hogy egy csatát, vagy a történet szempontjából egy fontos eseményt csak egy beszámolóból ismerjük meg, nem az egyik pov karakter élő meséléséből.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 23:09

ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)
Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. :-) A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?

sajnos 1 évaddal még tuti megtisztelnek minket a készítők :lol:
nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:08

messideco írta:S akkor én mit szóljak, hogy elkaszáltam a Jóbarátokat? :lol:
Inkább semmit :mrgreen: :mrgreen:

3:00-tól, Well, you know what they say, elephants never forget :lol: :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 7., kedd 23:02

S akkor én mit szóljak, hogy elkaszáltam a Jóbarátokat? :lol:
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:02

Simán kaszáltam mindegyiket, bár BB-re még 1x visszatérek lehet. Engem a Boardwalkért köveznek, hogy milyen unalmas,aztán a Trónok harca az akko' mi? :mrgreen:

Boardwalk a világ legkibaszottulzseniálisabb sorozata. You can't be half a gangster B-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. május 7., kedd 23:02-kor.

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 22:58

VanillaSky írta:
nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.
ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)

amúgy meg azért nézik sokan (köztük én is), mert már annyi időt rászántak, hogy már kivárják a végkifejletet. nem vagyok túl elfoglalt ember, 20 percet rá tudok szánni a hetemből, ha ráadásul itt-ott meg is nevettett 1 rész, az már csak ráadás.
Eddig amit elkaszáltam sorozatot, azt mind 1 évad után pl. Trónok harca, Breaking Bad
az parádés, jó érzékkel suhintod a kaszát :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 22:57

Jó kérdés.

Valamilyen szinten szórakoztat azért, bármennyire is idegesít. Real ligameccsei is szarok 90%-ban, mégis nézem, mégis idegeskedek rajta :lol: Eddig amit elkaszáltam sorozatot, azt mind 1 évad után pl. Trónok harca, Breaking Bad (kivéve WD, mert azt 2 évad után), de 6-7 évad után már nem kaszálnám, várom csak a végét.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 22:48

Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 22:31

Hát... Az elején még rohadt jó volt tényleg kb a 4. évadig. Aztán most már csak kb Barney tartja fent az érdeklődést és tényleg már talán 2 évad arról szólt, hogy hogy jött össze Barney és Robin e1,2,3... Aztán már ott tartunk szerintem, hogy leszarom ki az anyátok. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 7., kedd 22:28

Kell még kilencediknek lennie, ennyivel nem érhet véget szerintem :D
"And my heart will leave you never."

Vissza: