ja, hihetetlen.Kerlon írta:Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff![]()

Még jó hogy írtad, mert el is felejtettem.. bár annyi a negatív hsz, hogy... már csak azért is várom.

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 9., csütörtök 0:01
ja, hihetetlen.Kerlon írta:Érted a gyerek inkább az érettségire koncentrál, minthogy himymet fordítana a jó népnek.. pff![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 8., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 8., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 8., szerda 0:37
Nem bizonyos szinten, a Scrubs simán veri a HIMYM-t.Az én szememben a HIMYM sokkal több egy egyszerű sitcomnál, igazából csak a Scrubs-t tudnám bizonyos szinten hozzá hasonlítani.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. május 8., szerda 0:31
Én is igy vagyok az Age of Empires 2-vel.Csabi írta:azért nézem a himymet még mindig, mert nincs időm bekezdeni a évente 10 új sorozatot
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 7., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 23:40
4 évadot élt meg, utána kuka. Így nekem kimaradt. :-)ha szerinted nem látható akkor felesleges ezen diskurálni
Nincs, de nálam nem is lényeg, hogy mennyit néztem meg belőle. Ha egy sorozat 10 részéből pl 7 szórakoztat 3tól meg húzom a számat az belefér. Ha az arány már megfordul, akkor jön a kaszás és lényegtelen, hogy meddig néztem.mért tényező az idő?van egy időnyerőd?
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 7., kedd 23:31
én biztos nem.mindenki arra fog 10 év múlva emlékezni
nmate írta:Pipita b'szki te fordítva vagy bekötve![]()
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 23:23
mért tényező az idő?Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?
igen, érthető, h mindenki meghúzza a párhuzamot, egy feudális, középkori, képzeletbeli világ, természetfeletti lények, kis mágia. van akinek ez nem jön be, nekem pl. ez a star wars, star trek, csillagkapu vonulat amitől hányok (a star wars filmeket láttam, bírom is őket, de nem azon a szinten, mint az átlagTrónok harca az nálam a sorozatok Gyűrűk úrája, mindenki imádja, köztudottan minőségi és valahol zseniális is, mégse szeretem egyiket sem. Lehet a világukkal van a bajom.
De az Arrowt látom te is adod, most kezd belendülni és már csak két rész az évadból
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 23:09
én az 1. részt láttam a boardwalkból nem tetszett, de ennek ellenére tudom, h elsőrangú sorozat.nmate írta:Simán kaszáltam mindegyiket, bár BB-re még 1x visszatérek lehet. Engem a Boardwalkért köveznek, hogy milyen unalmas,aztán a Trónok harca az akko' mi?![]()
Boardwalk a világ legkibaszottulzseniálisabb sorozata. You can't be half a gangster
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 23:09
Szó szerint sehol nem írtál ilyet. Bár az általad leírtakból nem is arra következtettem, hogy akkora örömet jelentene Neked a sorozat, hogy fájó lenne a kaszája. Bár mások vagyunk. Valakinek belefér, hogy itt-ott megnevettesse egy sitcom, másnak nem. Van ilyen. :-) A belefektetett időt sem értem miért tényező? Egy ideig szórakoztat - ami lehet több év is - majd miután nem, minek folytatnám?ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)
sajnos 1 évaddal még tuti megtisztelnek minket a készítők
nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:08
Inkább semmitmessideco írta:S akkor én mit szóljak, hogy elkaszáltam a Jóbarátokat?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 7., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. május 7., kedd 22:58
ha megmutatod hol írtam ilyet akkor kezet fogok veled. :-)VanillaSky írta:Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
az parádés, jó érzékkel suhintod a kaszátEddig amit elkaszáltam sorozatot, azt mind 1 évad után pl. Trónok harca, Breaking Bad
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 7., kedd 22:57
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. május 7., kedd 22:48
Miért néztek olyat ami nem szórakoztat? Főleg a mai világban mikor évente van minimum 60 új sorozat.nevetséges pénzhajhász majom az összes, ahelyett, h csináltak volna ~4 jó évadot, mindenki arra fog emlékezni, h mennyit szopatták (és nem a szó jó értelmében, mint pl. a lostnál) a jónépet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 22:31
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 7., kedd 22:28
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem