sanko. írta: gyengébbek kedvéért valóban oda kellett volna írnom, hogy humorheroldokra nincs szükség.

HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 7., vasárnap 21:15
sanko. írta: gyengébbek kedvéért valóban oda kellett volna írnom, hogy humorheroldokra nincs szükség.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. június 7., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 7., vasárnap 21:09
Tindersanko. írta: barátnőmet szeretném meglepni egy tandemugrással a velencei tónál születésnapjára... tud valaki ebben segíteni?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. június 7., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 7., vasárnap 20:31
Igen, én sem találtam sehol, gyanítom ez, hogy ott csapoltak valami véletlen műve, vagy régebbről megmaradt. Pedig valamiért igen bejött, de ahogy olvastam meg beszélgettem róla másokkal, mérsékelten népszerű.Nika91127 írta:Untappd szerint: no longer in productionnmate írta: Sör
Tudtok helyet, ahol Hübris Ubik Eklektik Herbál IPA-t csapolnak Budapesten? Tegnap Veszprémben ittam egyet, valamiért nagyon ízlett, kell még.![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2020. június 7., vasárnap 15:24
Untappd szerint: no longer in productionnmate írta: Sör
Tudtok helyet, ahol Hübris Ubik Eklektik Herbál IPA-t csapolnak Budapesten? Tegnap Veszprémben ittam egyet, valamiért nagyon ízlett, kell még.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 7., vasárnap 14:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. június 5., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 21:11
Nem idei tapasztalat ez nálam, hanem az elmúlt 10 eve.BLaZE írta: Persze, azért van ez mert hülyék és egyből be akarjak hozni a kiesett hónapokat... valahol 300k egy hétvége...
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2020. június 5., péntek 21:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. június 5., péntek 20:33
Belfölfön a vírus miatt nem mentek?Realista24 írta: [quote=Steve post_id=<a href="tel:1059324">1059324</a> time=<a href="tel:1591374388">1591374388</a> user_id=428]
[quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1059311">1059311</a> time=<a href="tel:1591358837">1591358837</a> user_id=56]
Én nem mennék, illetve nem is megyünk, se itthon, se külföldön.
Strandolni, enni, inni biztos lehet limitációkkal, kérdés milyen nyaralást terveztél.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. június 5., péntek 19:10
Repülős utakat szerintem most sokan OFFolják, de jónéhányan autós nyaralásra menni fognak. Én is így tervezek egyelőre - sok-sok tervem volt (újrázni a "kocsogokkal" kiaknázatlan útjaimat), de egy Ausztriát lehet bepróbálok majd augusztusban. Ott is főleg olyan helyeket, ahol kevés az ember, túrázós verzióban. Már tavaly is így voltam, 3ashatárhegyhez, várakat, szurdokakat néztem, most is ilyesmiknek lenne értelme. Messzebbre nem akarok. 1-1 naposokat még persze beiktatunk menet közben.füst írta:Én ugyanúgy elmegyek a fiumei 2 hetemre mint minden évben.másra nagyon nincs is lehetőség![]()
Oda is kocsival megyünk és ott helyben is azzal mozgolódunk. Az apartman a hegyoldalon van, a tengerparton mindig olyan szakaszt keresünk ami elhagyatott, grillezni lehet a kertben 5* panorámával, és a hegyekben is tudunk zavartalanul túrázni, szóval hibátlan lesz mint mindig, minimál emberi kontakttal.
Repülős utazás viszont nem lesz idén, és könnyen lehet hogy jövőre se.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 18:29
Itthon nincs olyan amiért fizetnek. De komolyan. Mármint nyaralás. Nyilván elmegyunk sokfelé, de sehol semmi alvás vagy ilyesmi. Tularazott szar szállások.Steve írta:Belfölfön a vírus miatt nem mentek?Realista24 írta:
Én nem mennék, illetve nem is megyünk, se itthon, se külföldön.
Strandolni, enni, inni biztos lehet limitációkkal, kérdés milyen nyaralást terveztél.
Valószínűleg mi sem megyünk sehova idén. Itthon kirándulgatunk majd. Esetleg egy éjszaka átalvással dél-svédországban valahova.
Magyarország a 2hét karanténnal nem éri meg.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. június 5., péntek 18:26
Belfölfön a vírus miatt nem mentek?Realista24 írta:Én nem mennék, illetve nem is megyünk, se itthon, se külföldön.Marky írta: Szerintetek megéri elutazni július elején Dél-Olaszországba? A repjegyem megvan már régóta, a hazatérés utáni két hetes elzárás sem izgat nagyon, mert amúgy se mozdulok ki, meg lenne, aki bevásárol nekem.
Ami miatt bizonytalan vagyok az az, hogy lesz -e nyitva bármi? Lehet e szabadon mászkálni, enni-inni, strandolni?
Ti mit tennétek?
HozzászólásSzerző: füst » 2020. június 5., péntek 16:07
Én ugyanúgy elmegyek a fiumei 2 hetemre mint minden évben.másra nagyon nincs is lehetőség
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. június 5., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2020. június 5., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. június 5., péntek 14:52
Kérdés mivel veszítesz többet. Ha dobsz x tízezer forintot repjegyben, vagy mellé még szállás, kocsi, minden más és a végén úgy vagy, hogy a fa.znak jöttem. Neked kell tudni, mi az ingerküszöbMarky írta: Köszi a válaszokat. Én is hajlok arra, hogy ne menjek, csak ott motoszkál a fejemben a tény, hogy nem voltak olcsók azok a repjegyek és mégis csak jó lenne kicsit kiszabadulni a mókuskerékből kis időre.
A terv az volt, hogy Bari-ban lett volna a hq és onnan be lehetett volna járni a környéket, akár átmenni Nápolyba.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem