Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Huni
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 19:01

Rémlik valami, hogy láthattuk már az arcát is, ezért hittem, hogy tényleg láttuk. Esernyő meg gitározás és boka meg ilyesmik voltak, meg Farhamptonnál is megjelent, de arc nélkül. Valahol olvastam pedig, hogy már láttuk őt teljes egészében, de az imdb és más források szerint sem szerepelt még a sorozatban.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 14., kedd 18:37

Huni írta:a 3. évad 1. epizódjában már benne volt, onnan lehet ismerős.

persze ha nem mondok hülyeséget. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már szerepelt párszor. volt azon a szórakozóhelyen,ahol Ted is, meg a bokája is kapott egy kisebb szerepet. szerintem nem mondasz hülyeséget. :mrgreen:

Nekem Quinn volt a kedvencem. Jó, hogy ránéztem az imdb-s adatlapjára a sorozatnak, és így 8 évad után tudom meg, hogy Bob Saget a narrátor. :D

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 18:36

Huni írta:a 3. évad 1. epizódjában már benne volt, onnan lehet ismerős.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom, eddig az első egyetemi előadáson, és a Szent Patrik napi bulin kerestem, sehol nem találtam. Pedig bíztam benne, hogy voltak akkora királyok a rendezők, hogy berakták anno ezekbe a jelenetekbe... Bár lehet, h majd valaki megtalálja, akkor majd megy a neten! Most megnézem a 301ben is. :mrgreen:
amúgy ez de szemét! :lol:

a link is nagyon durván spoileres!!!

szerk.:akkor a 301ben nem kell keresni :Đ

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 14., kedd 18:33

Kevesebb rakétát kéne meginni napközben Huni :mrgreen:

0301ben úgy volt benne, hogy a végén besétált a bárba sárga esernyővel. De nem láttuk az arcát.

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 18:31

közben rájöttem, hogy valami nem stimmel, utánanéztem, és valóban hülyeséget írtam, sorry :Đ
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 18:22

a 3. évad 1. epizódjában már benne volt, onnan lehet ismerős.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 18:02

Kerlon írta:
Donát írta:HIMYM, Kerlon!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem jön be az anya, jobbra számítottam. Nekem leginkább Quinn jött be, esetleg Nora.
Amúgy ez a 8. évad szerintem uncsi volt. a közepén nagyon nyújtották. Csökkent a színvonal az előző évadokhoz képest. Igazából mind1, én kitartok az utolsó percig a sorozat mellett, mindig ezt mondtam, és tartom továbbra is. Ezzel a 8. évaddal együtt is a kedvenc sorozatom, és jó eséllyel az is marad. :salute:
Quinn nekem is adta Barney mellett. Ők nagyon összeillettek szerintem. Nora viszont túl komoly volt Barneyhoz. Tednek is voltak sokkal jobb női... Aztán lehet ez a nő is csak egy hatalmas beetetés lesz.
Ja, még Zoeyt imádtam! :sziv: És Barney féltestvére is jó csaj. De végiggondolva Quinn, és Zoey a legszebbek nálam. Quinn (nem ugrik be a színésznő neve) színészi játékát is imádtam, a hangsúlyozásait. Engem az a nő kenyérre kenne, pedig engem nem könnyű... :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, én is felvetettem a beetetés lehetőségét. :hmmm: Bár nem túl valószínű, de majd meglátjuk.
Amúgy az Anya arca nekem nagyon durván ismerős, de a Wikiről nem derült ki, hogy miből, valaki esetleg nem sejti?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 17:45

Donát írta:HIMYM, Kerlon!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sem jön be az anya, jobbra számítottam. Nekem leginkább Quinn jött be, esetleg Nora.
Amúgy ez a 8. évad szerintem uncsi volt. a közepén nagyon nyújtották. Csökkent a színvonal az előző évadokhoz képest. Igazából mind1, én kitartok az utolsó percig a sorozat mellett, mindig ezt mondtam, és tartom továbbra is. Ezzel a 8. évaddal együtt is a kedvenc sorozatom, és jó eséllyel az is marad. :salute:
Quinn nekem is adta Barney mellett. Ők nagyon összeillettek szerintem. Nora viszont túl komoly volt Barneyhoz. Tednek is voltak sokkal jobb női... Aztán lehet ez a nő is csak egy hatalmas beetetés lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 17:42

HIMYM, Kerlon!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 17:23

Nekem nagyon adja az évadzáró a himymből! Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül a végén számítottam jobb nőre, de már megszoktam, hogy Ted/Barney nem mindig a legjobban kinézővel van együtt. A Marshall és a bíró párbeszéde valami kib :cens: ott jó :lol: Meg ahogy rendre beszopja a bátyja poénjait... Szerintem elég ütős lett az évadzárás, mert ugye utalnak arra, hogy Marshall elfogadja a bírói állást, megmutatták a nőt, Robin medalionja Tednél van, aki Chicagoba akar költözni... Lesz itt még izgalom a 9. évadban is. :-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

yvettebourne
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. május 14., kedd 17:17

Megnéztem az új Trónok harca részt, szerintem teljesen korrekt volt. Akik szerint lassú, azok amúgy mit várnak? Komolyan érdekel, mert pl ebben a részben is volt minden Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!emberrablás, fenyegetőzés, sárkányos témák, kínzás, medvés akció jelenet, satöbbi. Nyilván számít, hogy én már olvastam az egész sztorit, de úgy érzem, ha teljesen vakon lennék a témával kapcsolatban, akkor se gondolnám vontatottnak az évadot. :hmmm:
"A person doesn't just wake up and stop loving somebody! Love is forever."

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 16:37

himym

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én egy kicsit befostam, amikor a nyakláncos cucc volt, nehogy Ted odaadja Robinnak aztán kefélés és esküvőlemondás legyen a vége.
pipita, amúgy kösz, nem esett le nekem az a poén marshallal meg a döntés nehézségeivel, utólag viszont tényleg jó :mrgreen:
nem hittem volna, hogy megmutatják az arcát a hölgyeménynek, kicsit kényszerlépésnek érzem, hogy legyen valami "ütős(nek szánt)" utolsó képkocka.
nálam nagy kérdés, hogy a s09e01-ben már meg is ismeri-e őt Ted, vagy elhúzzák vagy 10 epizódig a dolgokat. nem tudom, hogy miképpen tudnák érdekessé tenni az utolsó évadot, de hát ezért nem én írom a forgatókönyvet. :lol:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 14., kedd 13:21

himym
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy néztétek a csaj vádliját? A korábbi részben nagyobb volt a vádlija, amikor ott állt a peronon :D :D

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 14., kedd 12:56

HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De amúgy jó rész volt, évadzárónak megteszi viszont én nagyon csalódott vagyok hogy ki az anya :(
Valahol azért reménykedtem hogy valami ismertebb színésznőt hoznak be, mint ami Sarah Chalke-al volt. Nem tudom miért nem akartak ilyet, egy Emma Watson/Stone al azért elég nagy hype-ot kapott volna a sorozat így a végére.
Na meg mi se bántuk volna :D
Mindegy, majd meglátjuk mit tudnak kihozni az anyából, bár van egy olyan érzésem hogy nem sokat. (bár már nem is érdekel annyira)

Donát:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát a facebook képen elég egyértelműen odaírták hogy -The Mother szóval nemhinném hogy csavar lesz.
Amúgy vicces az egész fal tele van írva anyázásokkal hogy miért spoilerezték el a részt :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. május 14., kedd 12:36

HIMYM
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát én jól benéztem. fent vagyok facebookon, mondom buszút előtt felnézek, éjjel már le is kaptam az új részt. erre bang, ott volt az a kép. mondom elmentek az anyátokba. :vivo: the followingnál is volt már egyszer ilyen, nagyon nem értem miért jó ez nekik. :angry: amúgy nem volt különösebben jó részt, azt hittem majd ha meglátom az anyát, akkor valami katarzist fogok átélni, de nem. :mrgreen: :/ viszont a Marshallos rész az tetszett. :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 14., kedd 11:15

Amúgy azt én sem igazán értettem mit akart tegnap Puzsér, vártam a nagy valamit aztán ehelyett Friderikuszról meg Hajdú Péterről beszélt aztán ábrázolta celebjelenséget és végül a Szomszédokat kritizálta, zárszóként még beszélt a sötét humorról (rögtön az exszakasz jutott eszembe :mrgreen: ) illetve a nevetés úgymond fényes oldaláról és kész, ennyi.
Most csak én nem értem mi volt az egésznek a lényege? :hmmm:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 14., kedd 10:41

himym évadzáró

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a mutert tényleg elcseszték, ebben Szirmai Gergelynek nagyon igaza volt egyébként a HIMYM kritikájában, a sorozatok történelmének legnagyobb ziccerét hagyták ki az írók, dehát ez van. Szóval ebben, hogy csak így random besétál egy nő, és akkor tessék, én leszaek az anya, ez nekem is csalódás, pedig egyértelmű volt hogy ennyi lesz.
És még csak nem is Emma Watson. :( :lol:
De egyébként ez is rohadt jó rész volt, ez a MArshall-Lily-Olaszország-bíróság nagyon durva, kíváncsi leszek... :-)

Ja, és Marshall..."nem bírok nehéz döntéseket hozni...-biztos hogy bíró akar lenni?"
:lol: :lol: :lol:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 10:28

How I Met Your Mother, 8. évadzáró rész:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit én is csalódott vagyok, de még van egy teljes évad, és tuti megszerettetik velünk. Amúgy van egy ilyen kicsit buta titkos tippem, hogy talán nem is ő az anya, csak segített vinni az esernyőt, és a gitárt. Ez ilyen megérzés, mert eddig ilyen közvetlenül soha semmit nem tolt az arcunkba a sorozat. De persze ez könnyen cáfolható felvetés, és kicsit inkább az üldözési mániámnak tudható be :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 14., kedd 10:22

Én előbb láttam a részt, mekkora mák!!!

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Itt kéne legyen a vége. ITT, ennél a résznél. szvsz a mutterral nem vagyok elégedett, de ezt már elcseszték évadokkal ezelőtt.
Barneynál sokkal izgalmasabban felvezették, hogy ki a felesége. Sokkal.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 14., kedd 6:30

Bocsánat a duplázásért, majd egy modi rakja már egybe a két hsz-t légyszi.

Aki nem akarja lelőni 8 év "szenvedését", az véletlenül se menjen fel a How I Met Your Mother hivatalos facebook oldalára... idióták istenem, bármiféle figyelmeztetés nélkül kiteszik az évezred legnagyobb spoilerét, zsenik, zsenik, komolyan. :taps:

Vissza: