Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 14., kedd 23:58

Mondjuk élek a gyanúperrel, hogy a költséges, de jól kinéző pilot után, a folytatások messze nem lesznek olyan látványosak. Meg ugyebár Whedon is csak az első részt vállalta be. Mondjuk ha RDJ benne lenne, heti nézős lenne :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 14., kedd 23:51

Én nézem, az tuti :mrgreen: Aztán meglássuk ha tényleg gagyi, megy neki a kasza, mert így is lesz 5 sorozatom ősszel...

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 14., kedd 23:47

Szerintem simán fog magas nézettséget produkálni, akár gagyi, akár nem. A Disney channel is produkál. Gyanítom, hogy a kicsit nagyobbak, tinédzserek, meg a még nem felnőtt marvel rajongók ugyanúgy leülnek elé, az NCIS meg marad a nagyoknak.
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 14., kedd 23:38

Ráadásul berakták kedd este 8-ra az NCIS ellen, ami a legnézettebb sori az USA-ban. Nem is tudom eldönteni, hogy az ABC ennyire magabiztos és tökös, vagy ennyire marha. Gyanítom, az utóbbi :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 23:13

Remy írta:
Kerlon írta: Gagyinak tűnik.
valószínűleg nem fogom nézni, de amúgy tényleg gagyinak tűnik. Bőrlehúzás, és ez talán már átesett a határon. No, de azért várjuk meg az első kritikákat.
Pont ezek a dolgok fogalmazódtak meg bennem. Max a sok hambi zabáló amerikai az első pár adásnál rácuppan a tv-re aztán meg mindenki nagyot fog koppanni. Az első évad meg egyben az utolsó is lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 14., kedd 23:08

Kerlon írta: Gagyinak tűnik.
valószínűleg nem fogom nézni, de amúgy tényleg gagyinak tűnik. Bőrlehúzás, és ez talán már átesett a határon. No, de azért várjuk meg az első kritikákat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 23:03

Remy írta:Megérkezett a teljes Agents of S.H.I.E.L.D. trailer
Gagyinak tűnik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 14., kedd 22:51

Megérkezett a teljes Agents of S.H.I.E.L.D. trailer
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 22:31

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na, erről beszéltem. nem véletlenül mondta Ted, hogy 45 nap. ha random időpontot akartak volna, akkor jött volna a "nem sokkal később", "hamarosan" vagy társaik. nekem elkerülte a figyelmemet ez a május 25 valamiért.
amit írtál az egyébként a s06e13, és valóban így volt. ha jól emlékszem, 50-ről indul a visszaszámlálás.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Caúl
Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi

HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. május 14., kedd 22:27

Még mindig himym
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a rész amiben említi a 45 napot hiába március 25-én jött ki, úgy meséli, hogy április volt.
Elméletileg április 11., mert május 25.-én van az esküvő és úgy 45 nap.
Ezek a számos témák valóban pontosak szoktak lenni, pl a "slapsgiving" vagy amikor meghalt a Marshall faterja akkor a részben visszaszámoltak kb 25-ről és amikor az letelt akkor megérkezett a taxi Lilyvel aki elmondta Marshallnak és a taxi száma 0001 volt, ezzel telt le a visszaszámlálás.
Ezért tuti, hogy a 45 nap az május 25-én az esküvő napján telik le.

messideco írta:Amúgy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem szőke csaj, és ted ribinek gondolta első benyomásra? :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez nem rémlik csak az, hogy ott ült a csaj a közgáz órán ahova Ted véletlenül bement és "tök hülyének tartotta"

De am fölösleges itt találgatnunk szerintem, mert bármikor beletehetnek egy kis időhúzást és még tovább csavarják.
És az sem biztos, hogy ez lesz az utolsó évad, mert még mindig a pénz beszél... Azért mert Jason Segel kicsit később írta alá a szerződést a filmfelkérések miatt, de az a lényeg, hogy aláírta. Ez pedig megint megtörténhet, mert van az a pénz, amiért még vár egy évet a filmszerepekkel...
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
Kép
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 14., kedd 20:46

Amúgy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem szőke csaj, és ted ribinek gondolta első benyomásra? :hmmm:
"And my heart will leave you never."

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 20:45

Huni írta:Kerlon. Lehet, hogy nem tűnt fel, de az eddigi évadokban is több olyan, számokkal kapcsolatos utalás, képkocka, félmondat volt, amit később láthattunk is. Elég csak a visszaszámlálós, s06e13-ra gondolni. Én tartom, hogy a 45 nem random. :)
Hagyjad már. Alapból hétről hétre van a sorozat, akkor mondták volna, hogy 49 vagy 42 napra rá. A másik meg azt mondta Ted, hogy 45 nap múlva ismerem meg anyátokat... Csak mi láttuk, hogy ki (lehet) az anya. Ted még meg se ismerte... Szerintem logikus.
K

Huni
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Huni » 2013. május 14., kedd 20:38

Kerlon. Lehet, hogy nem tűnt fel, de az eddigi évadokban is több olyan, számokkal kapcsolatos utalás, képkocka, félmondat volt, amit később láthattunk is. Elég csak a visszaszámlálós, s06e13-ra gondolni. Én tartom, hogy a 45 nem random. :)
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
:mrgreen:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 20:35

Tádám írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Naja
Mondjuk engem igazából most a Marshall-Lily szál izgat a legjobban, hogy végül is ki áldozza be magát a másikért, az is érdekes lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt is tudjuk már; Marshall bíró lesz, tehát marad, tehát nem mennek Rómába.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 20:34

a nyáron át kell pörgetni az eddigi 8 évadot újra, hogy szép kerek legyen minden, aztán zombieként lehet élni a maradék életünket hátra... nekem is kéne valami új sorozat a trónok harca mellé :D
K

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. május 14., kedd 20:31

Tádám írta:Na, túl vagyok én is a HIMYM záró részen...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem tetszett, bár ez a nő tényleg nem illik Tedhez, szerintem még nagy csavarok várhatóak az utolsó évadban is. Túl könnyű lenne ez így, meg mégis miről szólna az utolsó évad, ha nem további csavarokról...
Erre a nyakláncos dologra is nagyon kíváncsi vagyok, mert amikor Robinék ültek a kocsiba az esküvőre menet, ott mintha azért egy pillanatra mindkettőjük arcán kétségek lettek volna... aztán lehet csak belebeszélem. De, ha igen, akkor a nyaklánc még nagyon meghathatja Robint... és akkor ki tudja mi lesz még. :roll:

Lehet várni szeptemberig, és most már tényleg új sorozat után kell néznem. :hmmm:
A kétségeket már láttuk felszínre törni. A 701, és a 801-es részekben

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 14., kedd 20:30

Kerlon írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem tetszett, bár ez a nő tényleg nem illik Tedhez, szerintem még nagy csavarok várhatóak az utolsó évadban is. Túl könnyű lenne ez így, meg mégis miről szólna az utolsó évad, ha nem további csavarokról...
Erre a nyakláncos dologra is nagyon kíváncsi vagyok, mert amikor Robinék ültek a kocsiba az esküvőre menet, ott mintha azért egy pillanatra mindkettőjük arcán kétségek lettek volna... aztán lehet csak belebeszélem. De, ha igen, akkor a nyaklánc még nagyon meghathatja Robint... és akkor ki tudja mi lesz még. :roll:

Lehet várni szeptemberig, és most már tényleg új sorozat után kell néznem. :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát szerintem az esküvőig lesz még kb 2 rész aztán az esküvő is 2 rész. Aztán utána megismerkednek jön a szokásos Ted szerencsétlenkedik 2-3 részben és utána összejönnek boldogság, aztán jöhet a csattanó olyan 5 részben.:D És akkor Marshall bíró úrról meg Barney és Robin mézes heteiről nem is beszéltünk... Szerintem ütős lesz a záróévad. :happy:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Naja :mrgreen:
Mondjuk engem igazából most a Marshall-Lily szál izgat a legjobban, hogy végül is ki áldozza be magát a másikért, az is érdekes lesz. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 20:28

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát szerintem az esküvőig lesz még kb 2 rész aztán az esküvő is 2 rész. Aztán utána megismerkednek jön a szokásos Ted szerencsétlenkedik 2-3 részben és utána összejönnek boldogság, aztán jöhet a csattanó olyan 5 részben.:D És akkor Marshall bíró úrról meg Barney és Robin mézes heteiről nem is beszéltünk... Szerintem ütős lesz a záróévad. :happy:
K

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 14., kedd 20:25

Na, túl vagyok én is a HIMYM záró részen...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 14., kedd 20:19

Huni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a 45 nap el van baszva, sehogy sem jön ki. a 20. részben volt ez a 45 napos duma, és ott nem volt külön dátummegjelölés, hogy Ted épp milyen napon mondta ezt. igy ha azt nézem, hogy március 25-én adták le, akkor a 45. nap május 8. napja. ha a pénteket nézem, amikor az évad története lezárult, és nem a tegnapi dátumot, amikor leadták a 24. epizódot, akkor is már 47 nap. vagy a készítők számoltak el valamit, vagy elkerülte valami a figyelmemet/figyelmünket. a 45. napon semmiképp sem találkozhat(ott) a mamikával. ezekre azért oda szoktak figyelni, szóval nem vágom mi van.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hagyjad már ezt a 45 napot. Van amikor a 20perces rész alatt lemegy több nap is. Nem a mi életünkhöz igazítják és már többet is leírták, hogy az eskűvő 56 óra múlva lesz, ahol találkozik a nővel, aki elvileg a zenekar tagja... Semmi köze a gondolatmenetedhez. :)
nmate írta:HA meghúzzák, akkor kiírom DVD-re a 9. évadot és felgyújtom.

Huni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belszámoltad, hogy nem is aznap kérte a jegyet, amikor találkoztak? mert az esküvő után találkoztak szerintem és a jegykérés előtte van.
:lol:
K

Vissza: