Spanyol bajnokság
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Amúgy itt a szezon álomcsapata:
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Az Atletico-ból 7, a Bilbaoból 2, míg a Sevilla-Real duóból 1 játékos szerepel...
Thibaut Courtois (Atlético Madrid) – Juanfran (Atlético Madrid), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Diego Godín (Atlético Madrid), Filipe Luís (Atlético Madrid) – Koke (Atlético Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Ivan Rakitic (Sevilla), Gabi (Atlético Madrid) – Diego Costa (Atlético Madrid), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Az Atletico-ból 7, a Bilbaoból 2, míg a Sevilla-Real duóból 1 játékos szerepel...
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Kinek és miért jut eszébe bárhogy máshogy?petiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
Sportfilozófia: Roger Federer
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
1-2 forduló után rájöttem, hogy így a legjobb, szóval ezt a taktikát folytattam én ispetiamadridista írta:Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom mint egykori top spori ül ott. Szoktak is tőle kérdezni, hogy szerinte ez szabályos volt-e vagy sem.ziro4vr írta:Puhl kapcsán azt nem értem, hogy nem vezettem statisztikát, de kb az összes bl meccsen ott volt a stúdióban...de miért is?Hajdú az korrekt, de általábban elnyomja a túlerő.
Ezt miért ide írtam!?Géci írta:Na a MU drukkerek most könnyes szemmel nézik a sport2-őt![]()
Itt még tudtak focizni

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én már idén is végig így néztem a Real Madrid bajnoki meccseit.Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza..
-
Na a MU drukkerek most könnyes szemmel nézik a sport2-őt
Itt még tudtak focizni

Itt még tudtak focizni

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Puhl kapcsán azt nem értem, hogy nem vezettem statisztikát, de kb az összes bl meccsen ott volt a stúdióban...de miért is?
Hajdú az korrekt, de általábban elnyomja a túlerő.

Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Esküszöm, hogy sokkal jobb volt így nézni a meccsünket, hogy nem volt előtte "szakértői" elemzés... Én értem, hogy hangzatos neveket kell bedobálni a stúdióba, mint Puhl Sanyi, meg Nyilasi Tibi, de míg Nyilasinál is inkább érződik némi "szarok bele a spanyol fociba, a Fradi a király"-stílus, addig Puhl meg végképp fogalmatlan, az a csapat tetszik neki, aki éppen jól focizik... Értem én, hogy megválasztották 4x a világ legjobb sporijának, de ettől függetlenül még nem ért a focihoz, legalábbis nem úgy, ahogy mondjuk Hajdú Attila ért hozzá. Ivánról meg inkább nem is írok semmit... A kommentátorokról megint felesleges értekezést írnom, mert totál elvakult Barca-drukker mind. Végre megszabadultunk Horváth Feritől, erre jön Farkas Norbi, akinek olyan erekciója volt Sanchez góljánál, mint legutóbb gimikettőben. Egyedül talán Egri Viktor értékelhető abból a brigádból, a többin nagyon érződik, hogy merre szimpatizálnak. Nem tudom, hogy miért nem lehet olyan stábot összerakni, mint a DigiSportnál, akik még ha szurkolnak is valamelyik csapatnak, akkor sem hallja ki az ember a beszédükből, hogy melyik is az a szóban forgó csapat. Ha jövőre is marad ez a bugyuta bagázs, akkor úgy fogom nézni a bajnokikat, ahogy idén is: a sípszóra odakapcsolok, megnézem az első félidőt úgy, hogy nem figyelek a kommentárra, a félidőben elkapcsolok és újra a sípszóra kapcsolok vissza...ziro4vr írta:Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudottKerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
buta dolgok ezek JM.val szemben. én csíptem a fószert, de Ikert nem tudta lebirkozni....arbeloa is úgy tűnik ezért távozik.
Szerintem ha nincs a belső balhé minden másképp alakul. de ez csak fikció. a média elleni harca eleve veszett fejsze...de megadta nekik néha amit megérdemeltek. nem volt ő rossz ember sőt. ...egy volt aki feltudta támasztani az öreguras focinkat. de most jobb igy CA behúzza a BLt és mindenki boldog......
Szerintem ha nincs a belső balhé minden másképp alakul. de ez csak fikció. a média elleni harca eleve veszett fejsze...de megadta nekik néha amit megérdemeltek. nem volt ő rossz ember sőt. ...egy volt aki feltudta támasztani az öreguras focinkat. de most jobb igy CA behúzza a BLt és mindenki boldog......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy Mou sem változik.. a végeredményt láttuk.R.M.C.F írta: a foci mechanikája nem változik attól.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
JM miért ne értené? mert első osztályban nem játszott? semmi köze hozzá. a foci mechanikája nem változik attól.VanillaSky írta:RMCF, akkor olyan mint Mourinho, nem?Az is tanulta, magolta ,de érteni nem értette.
-
Nyugi! Jövőre vissza bújnak téli álmot aludniCsabi írta:nézzétek már bazzeg: http://www.marca.com/multimedia/directo/emision1.html
előmászott az odújukból a sok atlétikós.

Szerk.:
AS-ról kaptam ezt le
Atlético, Barça, Real Madrid y Athletic disputarán la Champions. Sevilla, Villarreal y Real van a la Europa League.
- ziro4vr
Ivánt most egy darabig nem látjuk...megtört..azért a barca szurkolóinak egy bajnoki címet még kiosztott, mást nem tudottKerlon írta:Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
Nem illik.
-
RMCF, akkor olyan mint Mourinho, nem?
Az is tanulta, magolta ,de érteni nem értette.

Figyeljetek én megértem, ferni igazad is van, kommentátornak függetlennek kell tűnnie, amennyire csak tud, de inkább ezer Farkas Norib, mint egy Hegyi Iván. Nem értem, hogy a Sport TV miért engedi még mindig a képernyő elé ... Elég megnézni Hajdú Attilát és őt. Ég és föld, vagy Nyilasi mondjuk róla nem tudom, hogy kinek szurkol a Fradin kívül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Én sem bírom a Farkast. Sajnos annyira lejön hogy a rossz oldalra állt! Lehet okos, meg ért a dolgokhoz, de annyira idegesít a barca imádata...

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
-
kerlon: nehogy elájuljunk tőle . amit tud azt tanulta, magolta....de a játékhoz vajmi kevés köze.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nézzétek már bazzeg: http://www.marca.com/multimedia/directo/emision1.html

igen, én is írtam tegnap, hogy a tudásával nincs baj egyáltalán... talán Magyarország legfelkészültebb kommentátora, már ha azt nézzük, amit épp közvetít...Kerlon írta:Bármennyire is elfogult Farkas Norbi, attól még nem kéne lebutázni. Nem kis tudás áll mögötte... Te se tudod elismerni a Barcát, ahogy a legtöbb szurkoló se és senki se fogja az ellenfelét maximálisan elismerni.
spanyolul hibátlanul beszél, rengeteget is van kint és tényleg olyan emberekkel beszélgethetett és készíthetett interjúkat... és tényleg minden csapattal kapcsolatban nagyjából képben van... meg van róla is meg Horváth Feriről is egy interjú, igaz "máshol", ahonnan tényleg lejön, hogy ért ő ehhez és már régóta foglalkozik ezzel.
de ez, hogy egyáltalán nem bírja az elfogultságát minimálisan se elfedni ez hatalmas hiba egy kommentátornál.
most is bakker, mint írtam 5 másodperces szünetet kellett tartania, mielőtt kimondta, hogy az atletico bajnok lett a tegnapi 1-1 után

- ziro4vr
lehet hogy az..de onnantól, hogy Messi kartonfigurával pózol nagyban a meccs előtt, és úgy nyilvánul meg ahogy, nem tud érdekelni mekkora tudás van mögötte, mert az elvész a beképzelt téveszmék mögöttKerlon írta:Bármennyire is elfogult Farkas Norbi, attól még nem kéne lebutázni. Nem kis tudás áll mögötte... Te se tudod elismerni a Barcát, ahogy a legtöbb szurkoló se és senki se fogja az ellenfelét maximálisan elismerni.
Nem illik.