Én azzal nagyon nem vagyok elégedett, hogy a Barca meg a Kiel azért kerül be a final fourba "tök véletlenül", mert ők a Barca meg a Kiel. Elhiszem, hogy Németországban sokan nézik a kézilabdát, meg stb. de azért ne már. Ezért a többi csapat kb a büdös életben nem jut el a final fourba.ziro4vr írta:Kiel, Barca a final fourba segítve...ők "kellenek oda", tiszta sor.
Veszprém némileg esélyesebb mint a PSG, de a franciák szerintem többet javultak tavaly óta mint mi, kérdés elég lesz e. Kint kell figyelni nagyon.
Vardar-Kielce abszolút kétesélyes, érdekes meccsek lesznek a szó minden értelmében.
Kézilabda
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kiel, Barca a final fourba segítve...ők "kellenek oda", tiszta sor.
Veszprém némileg esélyesebb mint a PSG, de a franciák szerintem többet javultak tavaly óta mint mi, kérdés elég lesz e. Kint kell figyelni nagyon.
Vardar-Kielce abszolút kétesélyes, érdekes meccsek lesznek a szó minden értelmében.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Zagreb-Barcelona
Vardar-Kielce
PSG-Veszprém
Szeged-Kiel.
Az a Vardar-Kielce szúrja azért a szemem...
Szeged meg az esélytelenek nyugalmával mehet a párharcra, még jól is elsülhet.
Veszprémnek szinte kötelező, még ha a franciák tudnak is extrát, jobb csapat az MKB.
Barcának meg könnyű dolga lesz.
Vardar-Kielce
PSG-Veszprém
Szeged-Kiel.
Az a Vardar-Kielce szúrja azért a szemem...
Szeged meg az esélytelenek nyugalmával mehet a párharcra, még jól is elsülhet.
Veszprémnek szinte kötelező, még ha a franciák tudnak is extrát, jobb csapat az MKB.
Barcának meg könnyű dolga lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Mondjuk ahol ilyen anyagi háttér van komoly elvárásokkal, meg a közönség is műértő úgymond, ott nem könnyű az edzőnek. Tomori lesz még érdekes, ez a nyilatkozat is eléggé zsoldos jellegű lett, bl-t akar, oké, de ezt a meglévő pozitív hangulatot könnyen el tudja majd vinni másfelé egy-egy durcizással. Bár pedagógiában azért más egy Ambros Martin meg egy Konkoly Csaba...
Nem illik.
-
VanillaSky
Én nagyon csípem, de Kelecsényivel mindketten olyanok - akár a Madrid - hogy itt és most kellenek az eredmények, megoldják majd persze, de ha annak az az ára, hogy TG 0 percet tölt a pályán, akkor TG 0 percet fog tölteni a pályán. Martinnak papíron a fiatalokat is be kéne építenie, idén persze nyakig vagyunk sérülttel, de ha nem lennénk se hiszem, hogy nagyon összetörné magát emiatt.Martin nekem olyan edzőnek tűnik, aki meg fogja oldani a helyzetet.
- ziro4vr
Jól van na, női kézilabdához nem értek igazából, meg nem is követem annyira rendszeresen.
De egyébként Martin nekem olyan edzőnek tűnik, aki meg fogja oldani a helyzetet. A kapuból meg hogy elkerült Herr, az már maga az erősítés.
Nem illik.
-
VanillaSky
Első esetnél semmi tülekedés nincs. Tomori univerzális bal-jobblövőben eljátszogat. Muller védekezni nem tud és közel sem hozza azt amit a németeknél, persze azért javulgat. 2 posztra 3 ember nem a világvége, főleg úgy, hogy védekezésben Muller nincs.Amorim, Tomori, Szen
Görbicz, holland irányító, Kovacsics, TG
A második esetre meg én is utaltam. Görbe persze még majd csak sül, szóval neki a következő szezon se lesz teljes és ráadásul nem is fiatal. Groot jobb Misinél is meg TGnél is, ez nem vita tárgya. (fizikailag szintén) ami miatt érthetetlen az az, hogy kb fél szezonra lesz egy új szárigazolás - Groot - lesz Misi aki azért a saját lábán is megáll irányító poszton. A baj ott van, hogy ha visszatér Görbe - mint a klub legnagyobb legendája - játszani fog, ami természetes. Lesz Groot, aki ha hozza magát szintén. Misi mehet bal szélre, ami pocsékolás túl jó ő a "leghaszontalanabb" posztra. És még ott van a fiatal TG, akit nem értek. Ha a Móvár gyenge, akkor miért nem adták tovább kölcsönbe pl egy Érdbe? Az ETO-ba jelen állapotában, akármekkora tehetség is legyen nem fog beférni, se irányítóba, se lövőbe.
Szóval az egyetlen poszt a csapatban az irányító lesz ami telített és érthetetlen. A többi nem, kapu egyértelmű, beálló szintén, a szélek meg kicsit gyengébbek de jelen állás szerint ezek is eldöntöttek. Lövők szintén (Amorim is 6-8 hónap után fog visszatérni) az irányító ami problémás főleg amiatt, hogy "másfél" fiatal játékos látja majd kárát.
- ziro4vr
Amorim, Tomori, Szen
azért ezt annak mondanám, pláne hogy nekik nincs mondjuk egy seha ligájuk
Mondjuk én TG-t alapból favorizálnám Kovacsiccsal szemben, nagyobb potenciál van benne
azért ezt annak mondanám, pláne hogy nekik nincs mondjuk egy seha ligájuk
Mondjuk én TG-t alapból favorizálnám Kovacsiccsal szemben, nagyobb potenciál van benne
Nem illik.
-
VanillaSky
Nem különösebben. TG igazolása érthetetlen, meg Misinek lesz ismét borús éve(i) a többi érthető és szükséges igazolás.Meg két holland válogatott is a Győré, ha visszatér Amorim meg Görbicz lesz ott tülekedés.
- ziro4vr
Tomori, Tóth Gabi, Kiss..legalább most magyarokért küldenek el magyarokat
Meg két holland válogatott is a Győré, ha visszatér Amorim meg Görbicz lesz ott tülekedés.
Meg két holland válogatott is a Győré, ha visszatér Amorim meg Görbicz lesz ott tülekedés.
Nem illik.
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Tomori=>Győr
Hornyák Dóra pedig Vácról érkezik!
Nerea viszont szerződést hosszabbított!Tomori Zsuzsanna így kommentálta döntését: „Azért választottam a Győrt mert BL-t szeretnék nyerni. Régi célom már ennek a kupának az elhódítása, és erre itt mindenképpen lehetőséget látok. Az ETO-ban végzett munkára van egy kis rálátásom, nagyon szimpatikus számomra, és úgy érzem, ebben a közegben, klasszis játékosok között még sokat tudok fejlődni. A feladat és az új lehetőség nagyon motivál, várom már a győri kezdést.”
-
VanillaSky
Ismét csak meghajolni lehet! Ha ezelőtt 1 hónappal mondja valaki, hogy a szegediek kettős győzelemmel mennek tovább a Löwen ellen, akkor kiröhögöm. De ettől ez a világ legjobb sportja!
- ziro4vr
1.kalap:
Veszprém
Kielce
Barca
Kiel
2.kalap
Szeged
PSG
Zagreb
Vardar Szkopje
Veszprém
Kielce
Barca
Kiel
2.kalap
Szeged
PSG
Zagreb
Vardar Szkopje
Nem illik.
- csababarca
Jah,én azt hittem,hogy itt már bárki bárkit kaphat,sorry.ziro4vr írta:Szeged csak csoportgyőztest kaphat. Veszprém meg nem kaphat olyat. Szerintem amúgy össze fogják sorsolni a két magyart.
- ziro4vr
Nagyjából igen, bár Ortegat le tudná meccselni Pastor szerintem, szóval az is érdekes lenne.
Ami biztos, hogy a Kiel meg fogja kapni a Zágrábot, kell egy német a ff-ba.
Ami biztos, hogy a Kiel meg fogja kapni a Zágrábot, kell egy német a ff-ba.
Nem illik.
-
Matyi
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Tehát a Szegednek egyedül a Kielce lehetne verhető...ziro4vr írta:Szeged csak csoportgyőztest kaphat. Veszprém meg nem kaphat olyat. Szerintem amúgy össze fogják sorsolni a két magyart.
Fasza.
- ziro4vr
Szeged csak csoportgyőztest kaphat. Veszprém meg nem kaphat olyat. Szerintem amúgy össze fogják sorsolni a két magyart.
Nem illik.
- csababarca
Jó lenne Szeged kapna egy Zagreb/Skopje/Kielce kalibert, ezeket tudná verni ilyen játékkal, MKB meg mindegy,csak ne Barca-Kiel, és akkor két magyar is lehetne a 4 közöttziro4vr írta:Simán megcsinálta a Szeged, mondtam én.Jól összerakott csapat ez, érdekes lenne mondjuk egy magyar párharc, nem lenne lefutott, sőt...
Gensheimer jobb csapatot érdemelne amúgy, nagyon jó játékos.
De szerintem sanszos,hogy összesorsolják a két magyart, vagy,hogy valamelyik nagyon belehúz.
De a Löwen kiverése már hatalmas bravúr!
F4 két magyarral jó lenne
- ziro4vr
Simán megcsinálta a Szeged, mondtam én.
Jól összerakott csapat ez, érdekes lenne mondjuk egy magyar párharc, nem lenne lefutott, sőt...
Nem illik.