Értékeld a legutóbbi meccset
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ezt az évet fixen megkapja Navas nincs is ezzel baj. a tegnapi teljesítménye kb nullára kihozza fogott nagyokat mellette meg hibázott is. amit Asensio lövésénél De Gea reflexből a francba szögletre ütötte azt Navas szépen középre 2x is pont Lukakuhoz amiből 1 gól is lett. lábbal ugyanolyan gyenge mint eddig a labdái 70%a bedobásra megy. remélem azt hozza év közben amit az előszezonban mert ott magabiztos és penge volt. nem kell ekézni de nem is szenttehén lelehet írni hogy igenis nagyot hibázott. a csapat bízik benne ez az év az övé szó sincs más kapusról. jövőre meg lesz ami lesz. nyár elején már volt cikk hogy Navas marad és 18/19es szezonra akar a Real egy fiatal kapust, akkora kb pont érik is a váltás.
Volt az elején egy érdekes kijövetele, aztán a fejest oldalra kellett volna kiütnie szerintem,a gól előtti lövés meg a lábáról pattant ki gyakorlatilag Lukaku elé.1x középre ütötte a labdát és emiatt szapulják. Az más kérdés, hogy mellette volt egy rakás kiváló védése, nem is kicsik. De azt az 1 hibát kell csak felróni neki
Emellett védett is nagyot ezt nem is írta senki,hogy ne védett volna.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Navast én sem ekézném, tavaly sem tettem soha, ha jól emlékszem, mindig jó kapusnak tartottam, bár valóban nem top 3. A gólnál szerintem örült, hogy védeni tudott, szerencsétlenül jött ki a labda róla, de ennyi erővel a védők is hibásak, mert miért nem számítottak a kipattanóra. Most hülyeség a bűnbakot keresni ennél a szitunál, az angol srác jól találta el és mi nem jól jöttünk ki belőle. Ennyi. Utána bravúrokat mutatott be.
Nekem inkább az jött le, hogy az agyonsztárolt De Gea, aki papíron többszörösét éri, mint Navas, igazából nem tudott többet hozzá tenni. Ami védhető volt, fogta (bravúrral is), amikor meg kiszolgáltatott helyzetben volt, akkor meg ő sem tudott mit kezdeni, akárhány tízmilliót ér papíron. Nem bánom, hogy nem adtuk oda érte a talicska pénzt.
Azt meg csak remélem, hogy a gólerős Morata és James eladása után készülünk egy nagy dobásra, mert a két jómadárra góllövés terén nem igazán számíthatunk, a kezdő tagság viszont borítékolható. Meccsek óta gólképtelenek, de mindig le van nyilatkozva, hogy ez nem baj. De igen. Ha középpályás erényeket akarnak csillogtatni, akkor pad, mert abban vannak jobbak a keretben, ha meg nem tudják támadni rendesen a kaput, akkor is pad. Ha itt megint Ramosoknak meg Casemiroknak kell majd fél évig gólokat szerezni, akkor régen rossz.
A meccs kézben volt, annyit adtunk ki, amennyit kellett. Használható csatárral meg szerintem négyig nem álltunk volna meg (a Bale kapufa nagy fordulópont lehetett volna), onnan már nem hitték volna el, hogy esetleg meglehet. A bárszá viszont ennél sokkal keményebb dió lesz. A MU azért még egy szinttel lejjebb van, Pogbástól, DeGeástól, agyonárazott, agyonfizetett játékosokkal együtt. Legjobb példa arra, hogy a pénz nem minden.
Nekem inkább az jött le, hogy az agyonsztárolt De Gea, aki papíron többszörösét éri, mint Navas, igazából nem tudott többet hozzá tenni. Ami védhető volt, fogta (bravúrral is), amikor meg kiszolgáltatott helyzetben volt, akkor meg ő sem tudott mit kezdeni, akárhány tízmilliót ér papíron. Nem bánom, hogy nem adtuk oda érte a talicska pénzt.
Azt meg csak remélem, hogy a gólerős Morata és James eladása után készülünk egy nagy dobásra, mert a két jómadárra góllövés terén nem igazán számíthatunk, a kezdő tagság viszont borítékolható. Meccsek óta gólképtelenek, de mindig le van nyilatkozva, hogy ez nem baj. De igen. Ha középpályás erényeket akarnak csillogtatni, akkor pad, mert abban vannak jobbak a keretben, ha meg nem tudják támadni rendesen a kaput, akkor is pad. Ha itt megint Ramosoknak meg Casemiroknak kell majd fél évig gólokat szerezni, akkor régen rossz.
A meccs kézben volt, annyit adtunk ki, amennyit kellett. Használható csatárral meg szerintem négyig nem álltunk volna meg (a Bale kapufa nagy fordulópont lehetett volna), onnan már nem hitték volna el, hogy esetleg meglehet. A bárszá viszont ennél sokkal keményebb dió lesz. A MU azért még egy szinttel lejjebb van, Pogbástól, DeGeástól, agyonárazott, agyonfizetett játékosokkal együtt. Legjobb példa arra, hogy a pénz nem minden.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt azért nem mondanám, hogy nem volt bizonytalan, de mondjuk úgy kiegyenlítette a hülyeségeit a meccs végére.. már egyből a meccs elején volt egy hajneresztő kifutasa a 16-oshoz, Varanet le is koccolta faszán.. aztán utána is a hazaadásoknál, ezt az Nb1-es bazd előre/oldalra dolgot erőltette. Valamilyen szinten megértem, hogy ideges volt, hiszen De Gea állt a túloldalon! Ezen felül viszont Rashford lövésénél nálunk tartotta a kupát!
Jó meccs volt, de a Barca ellen ennél több kell... csak azt sajnálom, hogy a Digi közvetít, így még ki kell találnom, hogy hogy nézem..
Jó meccs volt, de a Barca ellen ennél több kell... csak azt sajnálom, hogy a Digi közvetít, így még ki kell találnom, hogy hogy nézem..
Nem volt ős bizonytalan, hanem 2szer rossz helyre paskolt. Mondjuk a gól előtti lövés takarásból jött és marha fosul csapódott előtte. Pogba fejesét viszont a legrosszabb helyre tolta ki, vagyis hát Lukaku elé annyira nem rossz.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1x középre ütötte a labdát és emiatt szapulják. Az más kérdés, hogy mellette volt egy rakás kiváló védése, nem is kicsik. De azt az 1 hibát kell csak felróni neki.dannen írta:mikor volt bizonytalan? gyakorlatilag miatta nyertünk olyanokat védett.p.csabi1 írta:Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Most en sem ertem a ketkedoket, teljesen jo ez az eredmeny. Sztem kb a meccs nagyreszet felgozzel nyomtak a sracok, ha ezen vegig szazszazalekon nyomatjak nem ez a vege. Es meg igy is lehetett volna 3-0 ha a nyomi Bél nem izombol rugja
viszont a united kellemes csalodas volt, masodik felidoben egesz sok helyzetet kialakitottak, erdekes lehet iden a Pl.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Grat a csapatnak szép volt.
Amikor elkezdték járatni a labdát nem sok esélye volt az MU-nak.
Utána már lazára vették a figurát jöttek is a hibák.
Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
Amikor elkezdték járatni a labdát nem sok esélye volt az MU-nak.
Utána már lazára vették a figurát jöttek is a hibák.
Navas bizonytalansága nem tetszett,reméljük belejön a hétvégéére.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Pont annyit fociztunk tegnap amennyit kellet. Amikor igazán játszott a csapat az MU-nak esélye sem volt, azt se tudták hol a labda. Az a MU lehetne egy jó csapat, de Mou-val sosem lesz. Remek játékosok ülnek majd a padon, amíg a világi szar Lukaku bohóckodik...nem is értem, szerintük Lukaku jobb mint Morata

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem meg ha összeállnak bedarálhatják a PL-t. Ellenünk is veszélyesek voltak, maradtak ki helyzetek, más kérdés hogy nekünk is volt 2 kapufa, és 2 ziccer még. De a PL sokkal fizikálisabb, ott ez a középpálya, és az ilyen nagy darabok mint Lukaku, Fellaini jól jönnek.Kerlon írta:Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
"Nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást" - szokta volt mondani Gatyaelhagyó Kovács Laci bácsi még a millenium környékén és ez a futballra is igaz.
Gratula a csapatnak. Akkor játszottak, amikor szükség volt rá.
Keep calm, a felkészülés nem egyenlő a bajnoki szezonnal.
Gratula a csapatnak. Akkor játszottak, amikor szükség volt rá.
Keep calm, a felkészülés nem egyenlő a bajnoki szezonnal.
Szerintem amúgy túl sok változtatás nem kellene, de házon belül is lehetne már javítani. Pl. Lukaku egy kalapszar volt, annyit se csinált, mint Benzema vagy Bale, ha a gólját nem számoljuk. Rashfordot kellene nyomatni középcsatárban, Martialt meg a bal oldalon. Ez a Pogba-Matic-Herrera 3-as meg támadásban rohadt kevés lesz szerintem.Caraway írta:Grat, siman megerdemelte a Real, sajnos az en csapatom nagyon tavol all es fog is allni ettol a szinttol meg egy darabig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én a magam részéről baromi elégedett vagyok a látottakkal.A csapat továbbra is rendben van.Casemiro fantasztikus volt.Realista24 írta:Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Bale lógott ki negatívan.Azt sem tudta mit kezdjen magával a csapatban.
Benzema szintén nem volt a toppon, de az ő szerepe már rég nem a csatár, hanem CR kiszolgálása.Balet próbálta kiszolgálni, de az elfutott előle, nem érezte a passzokat.
Jó volt egy kupagyőzelemmel nyitni ez erősíti a csapatot és motiválja az újakat.
Továbbra is nekünk van a világ legerősebb kp-ja!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ujabb trofea a vitrinbe, nem tudnak legyozni minket, mi a fszt akartok meg? HALA MADRID es Mourinho a vitrinben

- h3x0r
En az egesz eloszezonbol osszesen lattam vagy fel orat, kozben olvastam, hogy mindenki milyen gyenge, ugyhogy kicsit talan felve ultem le a tv ele. Viszont a fiuk MEGINT bebizonyitottak, hogy amikor igazan kell, akkor odateszik magukat es most sem okoztak csalodast.
Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.
A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.
Persze latszott, hogy mindenki mennyire faradt, foleg a masodik felido vegen sorra jottek a buta labdaeladasok, ami azert nem jellemzo rank, de remelhetoleg ennek tavasszal meglesz a gyumolcse es fizikalisan megint mindenkit bedaralunk.
A vedelemben voltak hibak, foleg Carvajalon erzodott nagyon az eloszezon, de azert tobbnyire hoztak a szokasost. A kozeppalya meg mindig brutalis, amikor lattam hogy passzolgatunk, teljesen megnyugodtan. Casemiro kellemes meglepetes volt, persze most nem volt ott egy Messi, aki ellen kijonnek a hibai, de mintha a "szokasosnal" osszeszedettebb lenne. A tamadok pedig.. Hatalmas szerencsenk, hogy barkiben ott van a gol, kulonben nagy bajban lennenk. En meg mindig tartom, hogy strategiailag hatalmas hiba volt Marianot mar juniusban elengedni, mikor pontosan tudtuk, hogy Morata es James szemelyeben 2 goleros jatekos fog tavozni es Mbappe leigazolasa sem 100 szazalek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tavaly szintén ez ment a fórumon... nem igazolunk senkit, kuka lesz a szezon.. aztán csak leesett egy bajnokság+BL kombó, az apróbb szuperkupáról és világkupáról nem beszélve.. gyakorlatilag kész a keret.. ha Bale megy jön Bappe, ha nem, akkor esélyes, hogy így megyünk neki a szezonnak, CRből pedig csatár válik, ott legelöl.. ez viszont jó hír Asensionak és Isconak is!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Isco lett az MVP.
Aki pedig már öreg róka, az tudja, hogy a nyári felkészülési meccsek semmit sem jelentenek. Főleg, ha címvédő a csapat. Mindenki lelkesebben játszik ellenük, első szempont a sérülések elkerülése.
Aki pedig már öreg róka, az tudja, hogy a nyári felkészülési meccsek semmit sem jelentenek. Főleg, ha címvédő a csapat. Mindenki lelkesebben játszik ellenük, első szempont a sérülések elkerülése.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eddig sirtatok, mert az eloszezon szar volt. Most sirtok egy kupa győzelem utan, ami a fos eloszezon eredménye.
Különös állatfaj a madridista, főleg az itteni, hogy egy percig nem tudtok pozitívnak lenni. Tisztelet a kivételnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De most kokolyan tényleg így van.Jim írta:ha az előző szezonbeli játékot hozza Bale és Benzema bajban leszünk idén...
ez gyenge tőlük...
és most Morata sem lesz, aki megmenti őket a meccsek végén
Még egy idényt nem fogunk kihúzni ezekkel.