Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Mi a velemenyetek az According to Jim (jim szerint a vilag) sorozatrol?
- András93
Nem kell idézőjel, nézzed mindkettőt. A Scrubs inkább dramedy jellegű, az AD meg AD, hihetetlen mennyire összetett, rengeteg utalás, gegek, visszatérő elemek, abszurd szituációk...kelemen.istvan írta:Vizsgaidőszak utánra tervezek egy hosszú darát..
A Scrubst vagy az "Arrested Development"-et nézte/nézi valaki?
Jöhet mindenféle vélemény :-)
Köszi
Zseniálisak, imádom, nagy kedvencek. Elég egyedi humora van mind a kettőnek, így vagy nagyon fogod szeretni vagy pár rész után otthagyod. :-)
Ennek pont nem utálom a szinkronját annyira, de ha neked jó feliratosan is akkor mindenképp angolul toljad.Szinkronosan is jó,vagy csakis felirattal kezdjek?
Mondjuk minden sorozatot felirattal nézek..![]()

- h3x0r
par hete a comedy central-on lattam egy sorozatot: Jim szerint a vilag. gyorsan le is toltottem az elso 2 evadot. most fejeztem be a masodikat, de ez rohadt jo sorozat. az osszes reszt vegig rohogtem, az 50 reszbol max 2-3 volt gyengebb. remelem a tobbi evad is hozza ezt a szintet.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szinkronosan is jó,vagy csakis felirattal kezdjek?Demes írta:Ott a pont, Scrubs a top ezen a téren.
Mondjuk minden sorozatot felirattal nézek..

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ott a pont, Scrubs a top ezen a téren.Scrubs az valami zseniális, érdemes elkezdeni. HIMYM-nél szerintem sokkal jobb.
Mondjuk most a Community eléggé közelít hozzá, remélem végig tartják a szintet, fölöttébb kreatívak a részek.
Bár most félek a negyedik évadtól, most értem el oda, aki nézi az meg tudná mondani hogy miért csak 13 részes?

(bónusz Scrubhoz+Communityhez hogy nincs műnevetés. Mondjuk az lehet hogy csak nekem számít ennyire

- ikelemen5
Erős nosztalgia szagot érzek :-)pheco írta:Jóbarátokat úgy sem lehet felülmúlni. Bárcsak összeállnának egy új évadra, vagy legalább egy mozifilmre.
Amúgy tényleg jó sorozat volt.. Lehet újrakellene néznem felirattal

Ebből scrubs lesz

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jóbarátokat úgy sem lehet felülmúlni.
Bárcsak összeállnának egy új évadra, vagy legalább egy mozifilmre.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Scrubsból én csak pár részt kaptam el Comedy Centralon, de azt sikerült leszűrni, hogy tényleg zseniális, majd valamikor le akarom darálni az egészet mindenképpen... :-)
Scrubs az valami zseniális, érdemes elkezdeni. HIMYM-nél szerintem sokkal jobb.
- ikelemen5
Vizsgaidőszak utánra tervezek egy hosszú darát..
Köszi
Köszi
Neeee...pont most fejeztem be a Breaking Bad 4. évadot.
Hosszú idő óta nem is néztem a topikba, de most nem bírtam megállni, hogy ne ejtsek szót róla, és mit ad Isten? Pont Breaking Bad a téma.
Na szóval:ilyen szintű építkezést a The Wire óta nem láttam, a 4. évad záró része alatt végig arra gondoltam, hogy a legzseniálisabb sorozat, amit láttam, aztán eszembe jutott a fenti sori.
A BB a legközelebbi sorozat, ami nálam meg tudja szorongatni a The Wire-t (pedig sokat láttam, többek között Sopranos, Dexter is, stb stb).
Fordulatos, jócskán van benne kiszámíthatatlan is, de engem ez az építkezés az, ami lenyűgözött. Elsőtől a negyedig évadig, a karakterek, a kapcsolataik, a sztori...szenzációs.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!RIP Gus, egyik legfaszább karakter volt, akit létrehozhattak, még a Salamanca papát is megkedveltem a végére.
De a legutolsó képkocka az évadzáróban, a Lily of the Valley...hát azon totál lehidaltam.
Szenzációs sori, tényleg.

Na szóval:ilyen szintű építkezést a The Wire óta nem láttam, a 4. évad záró része alatt végig arra gondoltam, hogy a legzseniálisabb sorozat, amit láttam, aztán eszembe jutott a fenti sori.

Fordulatos, jócskán van benne kiszámíthatatlan is, de engem ez az építkezés az, ami lenyűgözött. Elsőtől a negyedig évadig, a karakterek, a kapcsolataik, a sztori...szenzációs.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!RIP Gus, egyik legfaszább karakter volt, akit létrehozhattak, még a Salamanca papát is megkedveltem a végére.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- h3x0r
a hatodik reszig jutottam, egyre jobban tetsziksoadroli írta:Nem szabad abbahagyni!!! Évadról évadra jobb. Nem az a nagyon gyors sorozat, ahol összecsapják az egészet. De egy idő után nem lesz az unalmas :-)h3x0r írta:Elkezdtem nezni a Breaking Bad-et.

- ateeemadrid
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, én is így voltam vele az elején, kicsit döcögősebben indul be, de tényleg évadról évadra jobb.h3x0r írta:Elkezdtem nezni a Breaking Bad-et.
Egy csomo embertol hallottam, hogy a vilag egyik legjobb sorozata, de nekem 3 resz utan eddig eleg nagy csalodas. Maga a tortenet tetszik, de egy csomoszor olyan vontatottnak erzem. Sokszor tekerek bele 10-12 masodperceket, mert abszolut semmi nem tortenik. Kesobb is ilyen lesz vagy csak az elso par resz ilyen? Mindenesetre az elso evadot biztosan vegignezem, hatra megvaltozik rola a velemenyem.
Jó ízlésed van, habár nálam a Breaking Bad az 1. és a Dexter a 2.És tényleg az egyik legjobb, nálam a dobogó 2. helyén van, a Dexter után

- P. Krisz
azt azért tegyük hozzá hogy nagy valószínűséggel az Xbox One saját rendszerén lehet majd nézni és azt ugye tudjuk hogy a Microsoft magasról tesz az Amerikán túli régiókra , szóval ők kapnak Halo-t mi meg nemNem tudom halottátok e már a hírt mert lusta vagyok visszanézni
A HALO-ból fognak élőszereplős sorozatot készíteni és ki más rendezné ha nem: Steven Spielberg.
Én személy szerint nagyon várom már, nem tudom hogy játékból lesz e a sztori, de nem akarok csalódni
de a kalózok csak megoldják valahogy

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nem szabad abbahagyni!!! Évadról évadra jobb. Nem az a nagyon gyors sorozat, ahol összecsapják az egészet. De egy idő után nem lesz az unalmas :-) Ha rám hallgatsz végig nézed mind a 4 és fél évadot, most jön az 5. második fele. És tényleg az egyik legjobb, nálam a dobogó 2. helyén van, a Dexter utánh3x0r írta:Elkezdtem nezni a Breaking Bad-et.

- h3x0r
Elkezdtem nezni a Breaking Bad-et.
Egy csomo embertol hallottam, hogy a vilag egyik legjobb sorozata, de nekem 3 resz utan eddig eleg nagy csalodas. Maga a tortenet tetszik, de egy csomoszor olyan vontatottnak erzem. Sokszor tekerek bele 10-12 masodperceket, mert abszolut semmi nem tortenik. Kesobb is ilyen lesz vagy csak az elso par resz ilyen? Mindenesetre az elso evadot biztosan vegignezem, hatra megvaltozik rola a velemenyem.
- G.E.M.A
- Kedvenc játékosaid: Rivaldo, Henry, Casillas
- Kedvenc csapatod: Katalánok, Ágyúsok, A Trükkös Fák
Nem tudom halottátok e már a hírt mert lusta vagyok visszanézni
A HALO-ból fognak élőszereplős sorozatot készíteni és ki más rendezné ha nem: Steven Spielberg.
Én személy szerint nagyon várom már, nem tudom hogy játékból lesz e a sztori, de nem akarok csalódni
Nem, nem vagyok divatmajom, nem 1 éve drukkolok a klubomnak, nem egy játékos miatt lettem Barcás.
Szerintem jövőhéten majd elhangzik vagy is remélem.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha már arra volt pénzt, hogy megcsinálják CGI-vel, ahogy jéggé változik az egyik más, majd széttörik... ám valamelyikőtök elmagyarázhatná, hogy a könyvben miért is hagyta ott a pengét.hehe írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mert elfogyott a pénz. szánalmas ez a sorozat. fasznak kell megfilmesíteni, ha kanyarba nem tudják hozni a könyvvelkelemen.istvan írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én azt nem értem,hogy a könyvbe le van írva,hogy miért hagyja ott..itt miért nem csinálták mag 20 másodperben?Nem nézné mindeki fogyinak a csávót :-)
Merci Zizou!