Mariano( aki biztos megy nyáron)
és Hazard gyengébb nála egyértelműen…
3 játékost pedig nem fogunk lecserélni elöl 1 nyár alatt
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. november 3., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 11:29
50 millio a kivasarlasi ara, onnan csak igy hozhato el szerintem. 2024ig van szerzodese, de oszinten, csodalkoznek, ha elhoznank. Egy angol csapat viszont konnyeden be tudja huzni.tubatibi írta: Nico Williams szerintem is jó spíler és ráadásul jobbszélső, de kétlem, hogy bármilyen érdeklődést mutatunk az irányába. Pedig fiatal, gyors, agilis szélső, nem mellesleg spanyol és még csak 20 éves.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 11:10
Itt sem lehet, csak veletek ellentetben neha dolgozok is.ferni írta: Nyugi, itt lehet offolni csak a Benzema topikban nem
Amúgy mindig kaptunk topikot időben, ne aggódjatok![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. november 3., csütörtök 11:05
Szerintem is jó nagy meglepik lesznek a vb-n, és aki megnyeri esélyes hogy nyáron nem nyerte volna meg, ilyen kivételes eredmény lesz, mint a Lakers győzelme az NBA buborékban.ziro4vr írta: Te nagyon utazol rám.![]()
De akkor kifejtem: ez a torz vb (helyszín, időzítés stb had ne részletezzem) szerintem még torzabb eredményeket és teljesítményeket fog hozni, amik az objektív mérőt eltekerik egy negatív irányba. Így ok?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 3., csütörtök 11:05
loszart utazom en barkire is. en pozitivan varom a vbt. szeirntem legjobb formaban lesznek.ziro4vr írta: Te nagyon utazol rám.![]()
De akkor kifejtem: ez a torz vb (helyszín, időzítés stb had ne részletezzem) szerintem még torzabb eredményeket és teljesítményeket fog hozni, amik az objektív mérőt eltekerik egy negatív irányba. Így ok?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. november 3., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 3., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 3., csütörtök 10:36
eddig is atigazolasi idoszak volt a VBk utan/alattziro4vr írta: R24 valami vb totyikot berittyenthetnél, ne itt élje ki magát a ferde ízlésű hehe.![]()
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy így hogy kb utána rögtön átigazolási időszak, kik lesznek a gyenge elméjűek akik azonnal meghúzzák a ravaszt.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 3., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. november 3., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 3., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. november 3., csütörtök 9:33
Agyfaszt kapok ha hosszabbítunk vele. Hülye is látja, hogy csak azért hajt most, mert szorul a hurok, amint aláírná az új szerződést menne tovább az alibi.Kerlon írta: Volt egy jo meccse egy C kategorias Celtic ellen es mindenki elveszti a jozan eszet.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 3., csütörtök 9:12
Ancelotti: "Asensio was the best player today, for me."hehetheoriginal írta: nem mindenki, tovabbra is lofasz es szar, egy db cselt, egy db vedot nem tud megverni.
van az atlagnal picit jobb balosa, abbol az allofocibol el evek ota, amugy full alibi. tegnap - szinten allo helyzetbol - sikerult kiosztania par jo passzt, de holdkraternyi teruletek voltak mindenutt, egy fradi erosebb ennel a celticnel kb.
szoval kuka az ember tovabbra is.
mar ha asensiorol volt szo, nem olvastam nagyon vissza![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 3., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. november 3., csütörtök 8:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. november 3., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 3., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 16:14
Lipcsebol Anglia, tippre MAnU, ha mar most lecsusztak rola "olcsoert", nekik jo lesz dragan is.hehetheoriginal írta: nem, ez a vágyam "mindössze".
csecskonak megvannak hozza az alapok, kerdes, hogy mire megy vele.
gondolom megnezzuk micsinal 23-24-ben a lipcsében
hadd ne kelljen leirnom pls Jimde a középpályára +előre, ahol vannak hiányzók
1 Castillást sem?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 2., szerda 15:58
hadd ne kelljen leirnom pls Jimde a középpályára +előre, ahol vannak hiányzók
1 Castillást sem?
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem