Bodolai aszonta, hogy Dull belső üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának, azért ez elég fontos mozzanat az elbocsátás ügyében. Erről jó lenne ha kiderülne hogy igaz-e.
Mert ha bizonyított, akkor nyilván nem volt más választás, minthogy kirakta a főszerkesztőt Bodolai, és akkor hiába akarta visszazsarolni Dullt a szerkesztőség.
Azt lehet tudni innen-onnan, hogy az index versenyképessége igencsak megrogyott az utóbbi hónapokban-években, már a történtek előtt tudni lehetett azt is, hogy a 444 minden bizonnyal túlnő az indexen, nem pláne hogy anyagilag is megreccsentek. Amit nem csodálok ha ennyi újságíró és szerkesztő tartotta a markát minden hónapban, mennyiségileg jól meghízott az index csapata.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a szerkesztőségnek kapóra jött ez az egész, számukra ez a kiszállás egész kellemes, elvégre áldozatként, rivaldafényben hagyták el a süllyedő hajót.
De amúgy nem tudom, én most erre gondolok, az igazságot meg talán megismerjük a következő napokban-hetekben. Vagy nem.
Mindenesetre megértem, hogy sokakat felkúr netán elszomorít, hogy ez lett az indexszel. Szívük joga. Mind ahogy nekem is hogy jót szórakozzak rajta, fődet rá.