Mozi, filmek
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
Raj, kösd fel magad. Ha nem sikerült, még egyszer.
"And my heart will leave you never."
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért, hogy ez a film csak 1,5 ponttal kapjon többet, mint az Alkonyat 2. Kicsit viccnek érzem. Egyébként igen, Emma Watson benne van és valóban jó, de hát inkább a főszereplő Logan Lermant kéne kiemelni, aki azért begyűjtött pár elismerést a szerepéért.The Perks of Being a Wallflower = Egy különc srác feljegyzései (2012)
Egy elég különc, magának való srác története többek között Emma Watson főszereplésével. Bár imdb-n 8,1-en áll, szerintem ennyire nem volt jó. Aranyos történet, jó színészekkel, Emma is jó volt. Szerintem egy átlagosnál valamivel jobb film lett belőle. ====> 6,5/10
But he is a good boy...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
CS0ki szerint, és szerintem is tízes. Jó lenne valamikor újranéznő, először hatásos volt.soadroli írta:Alap, nagyon jó film.Remy írta:A Nagy halat látta valaki? Elég fura egy film, nem tudom, hogy hová tegyem
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem olyan nagyon nem jött be, talán a legelső Burton-film volt amit láttam.
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Alap, nagyon jó film.Remy írta:A Nagy halat látta valaki? Elég fura egy film, nem tudom, hogy hová tegyem

Nagyon jó film, az egyik kedvencem.Remy írta:A Nagy halat látta valaki?
Ez emberfüggő, de én pl remekül szórakoztam azon a filmencsabi* írta:na erre nem venne rá semmiAnis írta:Alkonyat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A Nagy halat látta valaki? Elég fura egy film, nem tudom, hogy hová tegyem
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az első 3-at láttam, azért vannak rosszabb filmek is na... Például nekem a Penge 3 volt az, amit utánuk néztem, és az még az alkonyatnál is idegesítőbb volt....csabi* írta:na erre nem venne rá semmiAnis írta:Alkonyat
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nagyon le van húzva ez a mese, pedig nekem nagyon bejött. Én rosszabbat vártam. Mondjuk elég kevés mesét nézek mostanában. Nagyon lepontoztátok itt a fórumon, ahogy láttamAnis írta:
Turbo
Tényleg az utóbbi évek egyik leggagyibb animációs filmje, nem is érdemel több szót. ====> 4/10
Captain Phillips már egyes oldalakon elérhető egész jó minőségben(HDRip), felirat is van

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Alkonyat Hajnalhasadás - 1+2. rész ===> 4/10 és 5/10
Korábban már láttam az első részeket, így gondoltam befejezem már, hogy tudjam mi a story vége. A kettéosztott befejezőrész első fele nagyon rossz volt, nemhiába olvastam és hallottam több helyről is hogy ez volt talán a story leggagyibb eleme (túlságosan hosszú a semmire). A második rész viszont jó befejezés volt, ennek is inkább a második fele, ahol az "epic battle" megtörtént. Kristen pedig még holtan sem tudja becsukni a száját...
Turbo
Tényleg az utóbbi évek egyik leggagyibb animációs filmje, nem is érdemel több szót. ====> 4/10
The Perks of Being a Wallflower = Egy különc srác feljegyzései (2012)
Egy elég különc, magának való srác története többek között Emma Watson főszereplésével. Bár imdb-n 8,1-en áll, szerintem ennyire nem volt jó. Aranyos történet, jó színészekkel, Emma is jó volt. Szerintem egy átlagosnál valamivel jobb film lett belőle. ====> 6,5/10
Korábban már láttam az első részeket, így gondoltam befejezem már, hogy tudjam mi a story vége. A kettéosztott befejezőrész első fele nagyon rossz volt, nemhiába olvastam és hallottam több helyről is hogy ez volt talán a story leggagyibb eleme (túlságosan hosszú a semmire). A második rész viszont jó befejezés volt, ennek is inkább a második fele, ahol az "epic battle" megtörtént. Kristen pedig még holtan sem tudja becsukni a száját...
Turbo
The Perks of Being a Wallflower = Egy különc srác feljegyzései (2012)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Jobs (Jobs - Gondolkozz másképp) 2013
Megneztem a Steve Jobs-rol keszult filmet es eleg nagyot csalodtam benne. A Social Network-tol, ami a facebookrol szol messze elmarad. Es az 1999-es "Pirates of Silicon Valley" film, magyarul "A sziliciumvolgy kalozai" (persze valamelyik balf.sz enkórra ugy tette fel, hogy a szilikonvolgy kalozai). Szoval az a film Bill Gates-rol, Steve Jobs-rol es a Microsoft illetve az Apple letrejotterol szol. Ennel a filmnel joval minosegibb es a szamitogepb.ziknak is joval tobb erdekes infot tartalmaz
6/10
Megneztem a Steve Jobs-rol keszult filmet es eleg nagyot csalodtam benne. A Social Network-tol, ami a facebookrol szol messze elmarad. Es az 1999-es "Pirates of Silicon Valley" film, magyarul "A sziliciumvolgy kalozai" (persze valamelyik balf.sz enkórra ugy tette fel, hogy a szilikonvolgy kalozai). Szoval az a film Bill Gates-rol, Steve Jobs-rol es a Microsoft illetve az Apple letrejotterol szol. Ennel a filmnel joval minosegibb es a szamitogepb.ziknak is joval tobb erdekes infot tartalmaz
6/10
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a Batman és Robin valami katasztrófa
ennek ellenére jó néhányszor láttam már
Schumacher nem tudom mit akart... egyedül azt sajnálom, hogy nem láttunk Jokert nála. Kíváncsi vagyok ki játszotta volna el. (Ben Stiller vagy Nicolas Cage
)
Mondjuk ahhoz képest, hogy a 2. Batman filmje mennyire rossz, az első annyira hangulatos még a hibái ellenére is.
Mondjuk ahhoz képest, hogy a 2. Batman filmje mennyire rossz, az első annyira hangulatos még a hibái ellenére is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kalabongaaaaaa.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Batskates a legjobb
http://www.youtube.com/watch?v=qQRWfxkCdU4Faust írta:What killed the dinosaurs?nmate írta:Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
THE ICE AGE!!!!!!!!!
![]()
![]()
Tragikus.
![]()
a jó öreg Arnold
What killed the dinosaurs?nmate írta:Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
THE ICE AGE!!!!!!!!!
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Jó, egyébként én is odaakartam írni zárójelenese, hogy akkoriban is sokan nevettek rajtuk, de azért manapság meg főleg. Nah. Teringettitneki.Azokon mondjuk akkoriban is röhögtek
But he is a good boy...