Milyen valsag?

Real 1st world problems

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 8:45
HozzászólásSzerző: Petr » 2022. augusztus 23., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. augusztus 23., kedd 8:22
A rendszeres fogyasztás relatív, de azt mondanám, hogy most már csak 2 hetente egy üveg bor fogyna átlagosan.Halfkey írta: Tárolni akarod (ugyanaz a bor hosszabb időre), vagy rendszeres fogyasztáshoz cserélgetve a folyamatosan fogyó palackokat?
Szuper tapasztalatot olvasni, mert igazából neten nem igazán találtam véleményeket. Ami még a Dunavox ellen szól a 200 000 másik indok mellett, hogy novemberre ígérték fekete színben, mert ellátási problémaik vannak.sebydani írta:Mi gyakorlatilag napra pontosan 3 éve egy ilyet nyúzunk. Csak pozitívat tudok elmondani, azóta már nagyon sok embernek ajánlottam a Dunavoxot, a családban több is van.h.csabi írta: Sziasztok!
Van tapasztalatotok borhűtőkkel kapcsolatban? Nekem anno nagyon a Dunavoxot ajánlották, és abból ezt néztem ki. Viszont kb. ugyanezzel a specifikációval (pultba építhető, 2 zónás) ajánl a Klarstein egyet 200kval olcsóbban. Valaki próbálta az említett márkákat? Valóban lehet ekkora különbség?![]()
Igaz, hogy az enyém egyébként nem kettő zónás de érezhető különbség van fokban a teteje és az alja között így is.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 23., kedd 7:29
Mi gyakorlatilag napra pontosan 3 éve egy ilyet nyúzunk. Csak pozitívat tudok elmondani, azóta már nagyon sok embernek ajánlottam a Dunavoxot, a családban több is van.h.csabi írta: Sziasztok!
Van tapasztalatotok borhűtőkkel kapcsolatban? Nekem anno nagyon a Dunavoxot ajánlották, és abból ezt néztem ki. Viszont kb. ugyanezzel a specifikációval (pultba építhető, 2 zónás) ajánl a Klarstein egyet 200kval olcsóbban. Valaki próbálta az említett márkákat? Valóban lehet ekkora különbség?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 0:42
HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. augusztus 22., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. augusztus 12., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 5., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 5., péntek 16:29
Ez nem a tinder, ne offolj.Halfkey írta:Hány éves a lány?
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 4., csütörtök 14:14
Ha sokat ul a tv elott, akkor elobb-utobb kelleni fog neki majd egy szemmutet is.Steve írta:Köszi szépen!Marci77 írta: Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
A nagyban gondolkozunk a gyereknek majd.
Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.
Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.
OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.
Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:24
Vegyél neki Xboxot.Steve írta:Köszi szépen!Marci77 írta:
Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.
Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.
OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.
Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:20
Nekem Lite-om van csak,ami ugye csak hordozható verzió,szeretem,bár ritkán használom.Steve írta:Köszi szépen!Marci77 írta:
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:46
A Nintendo saját játékai tényleg superek, nagyon igényesek, általában a műfaj csúcsát képezik. De azt is vedd figyelembe, hogy a külsős fejlesztők játékai viszont minőségben bőven elmaradnak a másik két gépen tapasztalt minőségtől. (Pl Fifa) Nem tudom mekkora a gyerkőc, fiú-e vagy lány, de adott esetben érdemes lehet a többi gépen is gondolkodni. De ha Super Mario a főszempont (ami mondod, remek minőség), meg ha lányod van, akkor pl az Animal Crossing is telitalálat lehet, akkor nem kérdés, mert ezek csak Nintendo gépekre vannak.Steve írta:Köszi szépen!Marci77 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:34
Köszi szépen!Marci77 írta:Lite is ér vagy csak a rendes nagy?Steve írta: Hola!
Van valaki a fórumon akinek van Nintendo Switch? Lenne pár kérdésem.![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:49
Lite is ér vagy csak a rendes nagy?Steve írta: Hola!
Van valaki a fórumon akinek van Nintendo Switch? Lenne pár kérdésem.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:26
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem