Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 23., kedd 8:45

A válság, a haboru, a rezsi, ki a faszt erdekel, ha nincs jol behutve az alkoholom :lol:
Milyen valsag? :lol:

Real 1st world problems :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2022. augusztus 23., kedd 8:39

Nalunk a munkahelyen beepitheto Klarstein van, de nem tudom megmondani a tipusat. A linkeltnel nagyobb.

Teljesen jol uzemel, bar gyakrabban cserelodnek benne a borok, mint ahogyan a ti fogyasztasi szokasotok megkivanja. :D

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. augusztus 23., kedd 8:22

Halfkey írta: Tárolni akarod (ugyanaz a bor hosszabb időre), vagy rendszeres fogyasztáshoz cserélgetve a folyamatosan fogyó palackokat?
A rendszeres fogyasztás relatív, de azt mondanám, hogy most már csak 2 hetente egy üveg bor fogyna átlagosan. :D szóval inkább talán tárolás lesz jellemző.
sebydani írta:
h.csabi írta: Sziasztok!

Van tapasztalatotok borhűtőkkel kapcsolatban? Nekem anno nagyon a Dunavoxot ajánlották, és abból ezt néztem ki. Viszont kb. ugyanezzel a specifikációval (pultba építhető, 2 zónás) ajánl a Klarstein egyet 200kval olcsóbban. Valaki próbálta az említett márkákat? Valóban lehet ekkora különbség? :roll:
Mi gyakorlatilag napra pontosan 3 éve egy ilyet nyúzunk. Csak pozitívat tudok elmondani, azóta már nagyon sok embernek ajánlottam a Dunavoxot, a családban több is van.

Igaz, hogy az enyém egyébként nem kettő zónás de érezhető különbség van fokban a teteje és az alja között így is.
Szuper tapasztalatot olvasni, mert igazából neten nem igazán találtam véleményeket. Ami még a Dunavox ellen szól a 200 000 másik indok mellett, hogy novemberre ígérték fekete színben, mert ellátási problémaik vannak. :)

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 23., kedd 7:29

h.csabi írta: Sziasztok!

Van tapasztalatotok borhűtőkkel kapcsolatban? Nekem anno nagyon a Dunavoxot ajánlották, és abból ezt néztem ki. Viszont kb. ugyanezzel a specifikációval (pultba építhető, 2 zónás) ajánl a Klarstein egyet 200kval olcsóbban. Valaki próbálta az említett márkákat? Valóban lehet ekkora különbség? :roll:
Mi gyakorlatilag napra pontosan 3 éve egy ilyet nyúzunk. Csak pozitívat tudok elmondani, azóta már nagyon sok embernek ajánlottam a Dunavoxot, a családban több is van.

Igaz, hogy az enyém egyébként nem kettő zónás de érezhető különbség van fokban a teteje és az alja között így is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 23., kedd 0:42

Tárolni akarod (ugyanaz a bor hosszabb időre), vagy rendszeres fogyasztáshoz cserélgetve a folyamatosan fogyó palackokat?

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2022. augusztus 22., hétfő 21:36

Sziasztok!

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. augusztus 12., péntek 10:14

Srácok!

Van valakinek tapasztalata Google Pixel 6 PRO vagy a sima 6-os telefonnál? :)
Tudjátok ajánlani? Ha igen miért? Ha nem akkor miért nem? :salute:

szerk: annyit tudok, hogy elvileg 5G-re valamiért idehaza nem csatlakozik fel, ez engem hidegen hagy

IOS imádók távozzatok! :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 5., péntek 22:07

Csalódtam benned Steve, minimum egy steam decket néztem ki belőled.. :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 5., péntek 16:29

Halfkey írta:Hány éves a lány?
Ez nem a tinder, ne offolj. :mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 5., péntek 16:25

Hány éves a lány?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 15:05

Marci77, Donát köszi a válaszokat, hasznosak voltak számomra! :agree:

Lányomnak lenne, aki a Super Mariora van rákattanva, meg a Just Dance-re. Jelenleg Super Marios Youtube videókat néz ahol azt játssza, hogy ő irányítja(mondjuk ez a legolcsóbb nekem).

A fiam csak 2hete született szóval ő még nem igazán fog Fifázni. :kalapos:

A Switch azért lenne jó mert akkor a kocsiban is tudja nyomni és én visszakapom az én mobilomat.Már így is tele van a mobilom My Little Ponyval meg mindenféle csilli-villi unikornis baromságokkal, a Spotify-om meg mindenféle gyerekdalokkal. :lol:

Hehe természetesen átlát a dolgon, az unalmas téli órákban 2pelus között apa is használhatná a cuccot, ha már itt porosodna B-)

Akkor a leértékelt régebbi lesz majd, az oled-et leszarom, mindegy mi miatt megy majd a gyerek szemműtétre. :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 4., csütörtök 14:14

Steve írta:
Marci77 írta: Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
Köszi szépen!

A nagyban gondolkozunk a gyereknek majd.

Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.

Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.

OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.

Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
Ha sokat ul a tv elott, akkor elobb-utobb kelleni fog neki majd egy szemmutet is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:24

Steve írta:
Marci77 írta:

Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
Köszi szépen!

Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.

Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.

OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.

Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
Vegyél neki Xboxot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:20

Steve írta:
Marci77 írta:

Köszi szépen!

Nekem Lite-om van csak,ami ugye csak hordozható verzió,szeretem,bár ritkán használom.
Gondolkoztam,hogy váltok nagyra,de egyelőre pénzügyi szempontok miatt is nem mentem rá,meg mert nem biztos,hogy kihasználnám. De h beleférne,rámennék,viszont csak a régebbire.
Én is azt olvastam,hogy az Oled nem éri meg a felárat,majd talán ha lesz switch 2 vagy valami azt megéri.
Fifát,2k-t hasonlókat ne azon akarjanak játszani,ha az is feljönne,ahhoz xbox/ps kell.
Mario Kart 8 az utóbbi 10 év egyik legjobb játéka szerintem(nem csak Switchen,hanem összességében), nemrég jöttek ki újabb pályák is.
Pokemont szoktam még nyomni egész látványos tvn is,de handheld módban klasszikus.Sokan a Zeldát szeretik meg az említett Animal Crossingot, az engem nem érdekel.
Egyéb saját játékok is jók, ahogy Donát is írja.
Just Dancehez mondjuk egy xbox 1 is elég kinecttel,de ha már van switch,ott is élvezhető.

Annyi,hogy a Nintendo játékokat kicsit rétegebb játékoknak tartom,sokan nem szeretik,kicsit más stílus,de ha érdekli őket,szerintem megéri.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:46

Steve írta:
Marci77 írta:

Köszi szépen!

A Nintendo saját játékai tényleg superek, nagyon igényesek, általában a műfaj csúcsát képezik. De azt is vedd figyelembe, hogy a külsős fejlesztők játékai viszont minőségben bőven elmaradnak a másik két gépen tapasztalt minőségtől. (Pl Fifa) Nem tudom mekkora a gyerkőc, fiú-e vagy lány, de adott esetben érdemes lehet a többi gépen is gondolkodni. De ha Super Mario a főszempont (ami mondod, remek minőség), meg ha lányod van, akkor pl az Animal Crossing is telitalálat lehet, akkor nem kérdés, mert ezek csak Nintendo gépekre vannak.

Nekem tv-re köthető van. Az oledes csak annyival jobb, hogy szebb a képernyője, és több a tárhelye, de nem gyorsabb, a teljesítménye ugyanolyan. Akkor ad többletet, ha kézimódban is sokat használnátok, meg esetleg ha digitálisan tervezel játékot venni. De alapvetően nem létszükséglet az a gép a simához képest.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:45

Vedd meg, ha nem jó, postázd el nekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:38

Inkabb vidd el focizni, legyen zlatannak utoda a válogatottban :kalapos:

Valld be, hogy apa akar vele jatszani, erőszakkal teped ki a kezebol a controllert :lol:
thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:34

Marci77 írta:
Steve írta: Hola!

Van valaki a fórumon akinek van Nintendo Switch? Lenne pár kérdésem. :)
Köszi szépen!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:49

Steve írta: Hola!

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:26

Hola!

Vissza: