Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 5., vasárnap 18:01

szinte minden meccset láttam, a székelyek elleni meccset lazára vették, kihagytak mindent, plusz a románok kapusa, Tőke is nagy napot fogott ki.

a Galló féle nyilatkozat, mikor lebohócozta az MacAdamot, hatalmas hiba volt.
alapból nem szabadna meccs után, paprikás hangulatban, oxigén hiányos aggyal nyilatkozni...de az edzőt szinte kivétel nélkül mindenki utálta a csapatban (le is mondott ma).

hatalmas szerepe van a két másodedzőnek + szakmai stábnak, hogy egyben tartották a keretet, mert a kanadai mester nagy taktikus, és jól forgatja a csapatot. de iszonyat gyenge pszichológus.

hatalmas meló van ebben a feljutásban. amit az olaszok és szlovénok ellen a jégre tettek a srácok, vastapsot ér :salute: :zoldsalas:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 15:22

ferni írta: Magyar válogatott jégkorong meccseit melyik magyar adón adták? :hmmm:
Sport 2 volt a megfejtés, komoly teljesítmény volt visszajutni, főleg azok után ami a román meccs után történt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 5., vasárnap 15:01

Magyar válogatott jégkorong meccseit melyik magyar adón adták? :hmmm:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 17., szerda 8:18

ArjenMagicRobben írta:
zsuninnyo írta: De ezekbol meg mindig Phoenix a legmelegebb :D. Meg ha nem is sokkal, de mindegyik tok nevetseges amugy :D
Működhetne amúgy, Las Vegasban nagyon jól megy a csapat és népszerű is, de ahogy mondták a többiek is van elég csapat Kaliforniában meg Floridában is. Egy NHL szintű csapat költségvetésében szerintem jócskán vannak nagyobb kiadások, mint amennyibe kerül a jeget fenntartani a csarnokban.
Phoenix egy 5 milliós város, szóval biztos lennének érdeklődök, de talán nem ártana ha nem lenne tökutolsó a csapat szinte minden évben. Szerintem főként a csapatvezetés hibája ez ami történt a Coyotes körül.
Egyaltalan semmi gozom sincs a helyi viszonyokrol, de nyilvan a sikertelenseg miatt a kutyat sem erdekli (feltetelezem). A meleggel meg nem a jeg fenntartasara gondolta, csak szamomra ezek a csapatok mindig eletidegennek tuntek, meg 20 eve is amikor neztem NHL-t. A vegasi csapat meg hiaba uj, de sikeres, szoval ertheto miert nepszeru, bar nem tudom a siker okat, mivel mar nem nezem.

ArjenMagicRobben
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. április 17., szerda 1:44

zsuninnyo írta: De ezekbol meg mindig Phoenix a legmelegebb :D. Meg ha nem is sokkal, de mindegyik tok nevetseges amugy :D
Működhetne amúgy, Las Vegasban nagyon jól megy a csapat és népszerű is, de ahogy mondták a többiek is van elég csapat Kaliforniában meg Floridában is. Egy NHL szintű csapat költségvetésében szerintem jócskán vannak nagyobb kiadások, mint amennyibe kerül a jeget fenntartani a csarnokban.
Phoenix egy 5 milliós város, szóval biztos lennének érdeklődök, de talán nem ártana ha nem lenne tökutolsó a csapat szinte minden évben. Szerintem főként a csapatvezetés hibája ez ami történt a Coyotes körül.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 16., kedd 15:19

De ezekbol meg mindig Phoenix a legmelegebb :D. Meg ha nem is sokkal, de mindegyik tok nevetseges amugy :D

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. április 16., kedd 15:13

Na meg 3 kaliforniai szintén zenész.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. április 16., kedd 15:11

zsuninnyo írta:
ArjenMagicRobben írta: NHL - Úgy néz ki itt a vége az Arizona Coyotesnak és jövőre itt fognak játszani Salt Lake Cityben. Ennek nagyon örülnék ha lenne itt egy NHL-es csapat, plusz Phoenix-ben nem igazán volt már értelme ennek. Kíváncsi leszek mi lesz a neve az új csapatnak, remélem nem tartják meg a Coyotes-t és valami találobbat választanak. Valószínű senki nem érti, hogy a Jazz nevet miért tartották meg annak idején, hiszen nyilvánvalóan semmi köze Utah-hoz. Kojotok legalább vannak itt is de azért csak lehetne valami jobb nevet kitalálni.
Keves eletidegenebb hely van egy jegkorong csapatnak mint Arizona :D. Bar ott van a jamaikai bobcsapat is.
Vegasban is van, ugyanaz. :)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. április 16., kedd 14:56

ArjenMagicRobben írta: NHL - Úgy néz ki itt a vége az Arizona Coyotesnak és jövőre itt fognak játszani Salt Lake Cityben. Ennek nagyon örülnék ha lenne itt egy NHL-es csapat, plusz Phoenix-ben nem igazán volt már értelme ennek. Kíváncsi leszek mi lesz a neve az új csapatnak, remélem nem tartják meg a Coyotes-t és valami találobbat választanak. Valószínű senki nem érti, hogy a Jazz nevet miért tartották meg annak idején, hiszen nyilvánvalóan semmi köze Utah-hoz. Kojotok legalább vannak itt is de azért csak lehetne valami jobb nevet kitalálni.
Keves eletidegenebb hely van egy jegkorong csapatnak mint Arizona :D. Bar ott van a jamaikai bobcsapat is.

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. április 16., kedd 5:11

NHL - Úgy néz ki itt a vége az Arizona Coyotesnak és jövőre itt fognak játszani Salt Lake Cityben. Ennek nagyon örülnék ha lenne itt egy NHL-es csapat, plusz Phoenix-ben nem igazán volt már értelme ennek. Kíváncsi leszek mi lesz a neve az új csapatnak, remélem nem tartják meg a Coyotes-t és valami találobbat választanak. Valószínű senki nem érti, hogy a Jazz nevet miért tartották meg annak idején, hiszen nyilvánvalóan semmi köze Utah-hoz. Kojotok legalább vannak itt is de azért csak lehetne valami jobb nevet kitalálni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 10., szerda 20:02

Milákhoz mit szóltok?

Mutatja a fukkot rendesen :lol:

Gondolom jól bepofáztak neki vagy basztak rendesen segíteni neki meg támogatni, a jó nagy szakértők fix bele próbáltak ugatni mit hogy kéne, ez meg szopatta a népet, hogy nem is edzett :lol:

Vicces hogy itt egy korszakos tehetség és ez van belőle, ahogy valami nem tetszik nekik egyből rárepült kb mindenki mekkora fasz ez a Milák...

Nem azt mondom, hogy Milák nem kezelhette volna normálisabban, de vicc amilyen hadjárat ment ellene.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2024. április 9., kedd 0:14

M1Ö írta:
Remy írta: Nekem annyi elég volt, hogy valaki rárúgott. :kalapos: Itt a sztorinak vége is volt számomra.
Biztos fájt neki, k1-be nem rúgnak ilyet :roll: :kalapos:
Pfejjj, de utálom a pankrációt... :lol:
Mondjuk azt azért megemlíteném hogy egy olimpiai bajnok birkózó illetve egy UFC heavyweight bajnok is azt mondta hogy sokkal megterhelobb volt a testükre a pankráció, mint a birko illetve az MMA.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. április 8., hétfő 21:07

https://twitter.com/5CornersxSmootx/sta ... CJSrw&s=19
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 8., hétfő 20:36

P. Krisz írta: Rock is megkapta.
Taker Chokeslam. B-)
Világ legnagyobb kamuja, hogy ez a szöszi nyert. :mrgreen: Mindig Rock nyer. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. április 8., hétfő 20:25

Rock is megkapta.
Taker Chokeslam. B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. április 8., hétfő 18:30

Aztakurrrva, hogy kipicsázta! Szerintem a végén kitörte a nyakát.
Hala Madrid y nada más 🤍

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 8., hétfő 18:23

Imadlak, sose valtozz meg :lol:

Ja Logan Paul tenyleg jo amennyit lattam. Az mar elismerendo amit o csinal

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. április 8., hétfő 18:22

Sztem jót tesz ez a pankrációnak, megnézed pl Logan Pault kajak nagyon tehetséges benne.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. április 8., hétfő 18:20

Vannak bajok. Hosszu lesz igy a heted. :fpalm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. április 8., hétfő 18:18

Remy írta:
Bencze írta:
Igen, biztos nem gyakoroltak napokig ezt a koreografiat…
Rosszul ne legyel, amiert ennyire be vagy feszulve. :|
Te feszultel be, hogy mennyire megkapta a parnazott asztalon a begyakorolt figurat. :lol: kovetkezo az lesz, hogy a fast and furious franchise egy dokumentum film sorozat

25 fok van, sut a nap, 2 ora mulva reszleges nagyfogyatkozas amit otthonrol nezek. Hidd el, barcelona csalasain kivul nem sok minden tud “befesziteni” :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bencze 2024. április 8., hétfő 18:21-kor.

Vissza: