HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. április 29., szombat 7:04
illgner írta:
'shutterisland írta:
szerintem az elso kameraallas csaloka de a masodik egyertelmu, ettol fuggetlenul egy kozelebbi lassitast megneznek majd meg.
de szerintem 10-bol 9 biro ezt befujja, es aztan a var vizsgalat utan sem valtoztatja meg a velemenyet.
Én pont fordítva látom, az első inkább látszódik szabálytalannak. A másodikon meg azt látom, hogy nem a labdára megy a csatár, hanem ráesik a védőre. Ha birtokolta volna a labdát, akkor biztosan befújják. Csakhogy itt nem a labda felé lépett, hanem a védő felé, mintha a labda nem is érdekelné.
Ez fals. Alapbol mit nevezunk labdabirtoklasnak? Ha eltolom a vedo mellett, odalepek, hogy fedezzem, mikozben a labdahoz hozza sem erek, de hatulrol szettori a labam akkor nem volt nalam a labda?
Itt Adeyemi szepen beallt, fedezte a labdat (az lenyegtelen hogy megprobalta volna levenni, vagy hagyni akarta a mogotte erkezonek), a vedo meg elkaszalta ahogy kell. Egyertelmu bunteto.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)