Nem is mentettem fel es nyilvan sovany vigasz, de ott volt a bombaja ami utan egyenlitettunk. Valverdenek sem volt kotelezo szorozgetni 25 meterre a kaputol 1 perccel kesobb, ugy, hogy a kozepkezdes utan lehetett volna 1-2 is. Rodrygonak momentuma nem volt szinte, Modric gyengen szallt be, Ceballosnak elore iranyulo passz nem sikerult, Tchouameni fejben lassu, beadni nem tudunk, stb-stb.Sierra írta:A problema az, hogy o kerult olyan helyzetbe ma, ami akar pontot erhetett volna es atlendulhetett volna a csapat utana. Neki kellett volna tokosnek lenni es eloallni a csapat megmentojekent, es hidegverrel bebaszni a tizit. Innentol kezdve minden mas reszletkerdes szerintem.RealMadridFanatic írta: Azzal nehez vitatkozni, hogy Mbappe forman kivul van, de kizarolag rajta elverni a port ostobasag. Tisztan latszik hogy 1-2 kiveteltol eltekintve mindenki szet van esve fejben. Bellingham es Rudiger akikre komoly panasz nem lehet (ugy, hogy Ok is tudnak jobbak lenni), mindenki mason azt erzem, hogy nincs kello akarat es koncentracio. Vini meg okes, bar szerintem O is hullamzo.
Ez a stab felelossege. Titkon bizom benne, hogy tavaszra lesz ennek foganatja igazan, de surgosen el kell indulni felfele, mert par kinosabb eredmeny, ne adj isten BL kieses utan nem biztos, hogy Ancelotti lesz tavasszal is az edzo.
Ertem, hogy ugy lett hozva, mint a kovetkezo Aranylabdas megasztar es ennek megvan a felelossege, amit vagy elvisz majd, vagy nem. Neki most kopogott a valosag, ilyen egy igazi topklubban folyamatos extrem elvarasok mellett futballozni. En tovabbra is azt gondolom, hogy meg fogja ugrani a szintet vegul, de attol meg ember. Egy gyengen muzsikalo csapatban, uj kozegben kell felepitenie magat. Felreertes ne essek, egy percig nem sajnalom, ez a dolga, profikent ez az alap, de nem kizarolag o tehet rola, hogy alapvetoen gyatra a jatekunk.
Ancelottira visszaterve, nem gondolom, hogy most par meccs utan kiteszi Perez barhogy is alakul. Szerintem ennel nagyobb mar a klubnal a renomeja es nem eloszor fordul elo, hogy nagyon akadozik a gepezet. Nincs kit leultetni a helyere, Raulok meg Solarik teljesen felesleges probalkozasok nyarig is.