Meg valogatni is akarsz?soadroli írta: 11500..meglepődnék ha lenne olyan jegy amilyet akarunk venni.
<4k
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 12:54
Meg valogatni is akarsz?soadroli írta: 11500..meglepődnék ha lenne olyan jegy amilyet akarunk venni.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. szeptember 22., péntek 12:53

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 12:18
6600Béla írta:Na ilyet írt ki.Realista24 írta:
Lehet a nyitasra gondolt. Beestem 8k ala![]()
Kozben Nagelsmann ofi nemetek uj edzoje.
A jegyértékesítés 2023.09.22en 10 kor kezd. Amennyiben az érdeklődők nagy száma azt szükségessé teszi, automatikusan bekapcsol a rendszer előszobája. Ebben az esetben ön az elsők között véletlen sorszámot kap, a később érkezők a sor végére kerülnek.
Ezt írta nekem fél 9 től amikor még az pörgött vissza hogy másfél óra múlva lehet venni a jegyet nem az hogy mennyien vannak előttem (9200most).
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. szeptember 22., péntek 12:18
Na ilyet írt ki.Realista24 írta:Lehet a nyitasra gondolt. Beestem 8k alaEl Sie7e írta:
A szám amit látsz magad előtt szépen percről percre csökken. Mindenki másnál is ez a helyzet. Akkor hogy enged be véletlenszerűen? Senkinél nem ugrik előre 30 percnél 1 percre, hanem szépen csordogál lefelé az idő.![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. szeptember 22., péntek 12:03
Én fél órán keresztül néztem mi a helyzet 10:45 után, 43 ezerről indultam és kb 40 ezerig jutottam el ennyi idő alatt.Realista24 írta:Lehet a nyitasra gondolt. Beestem 8k alaEl Sie7e írta:
A szám amit látsz magad előtt szépen percről percre csökken. Mindenki másnál is ez a helyzet. Akkor hogy enged be véletlenszerűen? Senkinél nem ugrik előre 30 percnél 1 percre, hanem szépen csordogál lefelé az idő.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 12:01
Lehet a nyitasra gondolt. Beestem 8k alaEl Sie7e írta:A szám amit látsz magad előtt szépen percről percre csökken. Mindenki másnál is ez a helyzet. Akkor hogy enged be véletlenszerűen? Senkinél nem ugrik előre 30 percnél 1 percre, hanem szépen csordogál lefelé az idő.Béla írta:
Igen most ezt írja az előszobában, de amikor a visszaszámláló pörög akkor az van amit írtam, hogy véletlen szerűen fog beengedni.
Na már csak 12700
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. szeptember 22., péntek 12:00
A szám amit látsz magad előtt szépen percről percre csökken. Mindenki másnál is ez a helyzet. Akkor hogy enged be véletlenszerűen? Senkinél nem ugrik előre 30 percnél 1 percre, hanem szépen csordogál lefelé az idő.Béla írta:Igen most ezt írja az előszobában, de amikor a visszaszámláló pörög akkor az van amit írtam, hogy véletlen szerűen fog beengedni.Kerlon írta:
Szíves türelmét kérjük! A jegyvásárlás iránt kiemelt az érdeklődés, ezért automatikusan bekapcsolt a rendszer előszobája. A jegyigényeket érkezési sorrendben szolgáljuk ki.
Kérjük, NE használjon Internet Explorer böngészőt!
Persze, lehet benne hibafaktor.
Na már csak 12700
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. szeptember 22., péntek 11:20
Igen most ezt írja az előszobában, de amikor a visszaszámláló pörög akkor az van amit írtam, hogy véletlen szerűen fog beengedni.Kerlon írta:Szíves türelmét kérjük! A jegyvásárlás iránt kiemelt az érdeklődés, ezért automatikusan bekapcsolt a rendszer előszobája. A jegyigényeket érkezési sorrendben szolgáljuk ki.Realista24 írta:
Ez mondjuk nem tul korrekt igy...en 75 perccel kesobb mentem fel es elorebb vagyok...fura.
Kérjük, NE használjon Internet Explorer böngészőt!
Persze, lehet benne hibafaktor.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. szeptember 22., péntek 11:10
Szíves türelmét kérjük! A jegyvásárlás iránt kiemelt az érdeklődés, ezért automatikusan bekapcsolt a rendszer előszobája. A jegyigényeket érkezési sorrendben szolgáljuk ki.Realista24 írta:Ez mondjuk nem tul korrekt igy...en 75 perccel kesobb mentem fel es elorebb vagyok...fura.Béla írta:
8:31-től nézem a vissza számlálót még 16500an vannak előttem, véletlen szerűen enged be a rendszer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 10:36
Most beleptem egy masik (plusz mobil) bongeszobol a kivancsisag kedveert, 41k, masikon mar "csak" 13k.Béla írta:Litvánok elleni meccsre 9:45 körül kezdtem el nézni a számlálót és 10:30 kor már megvolt a jegyem.Realista24 írta:
Ez mondjuk nem tul korrekt igy...en 75 perccel kesobb mentem fel es elorebb vagyok...fura.
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. szeptember 22., péntek 10:33
Litvánok elleni meccsre 9:45 körül kezdtem el nézni a számlálót és 10:30 kor már megvolt a jegyem.Realista24 írta:Ez mondjuk nem tul korrekt igy...en 75 perccel kesobb mentem fel es elorebb vagyok...fura.Béla írta:
8:31-től nézem a vissza számlálót még 16500an vannak előttem, véletlen szerűen enged be a rendszer.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 10:25
Ez mondjuk nem tul korrekt igy...en 75 perccel kesobb mentem fel es elorebb vagyok...fura.Béla írta:8:31-től nézem a vissza számlálót még 16500an vannak előttem, véletlen szerűen enged be a rendszer.Realista24 írta:
Van email ertesito most (lehet korabban is volt), es kuldik, ha sorra kerultel. Elottem 15ezren vannak, kicsit elkestem a beallassal.![]()
HozzászólásSzerző: Béla » 2023. szeptember 22., péntek 10:24
8:31-től nézem a vissza számlálót még 16500an vannak előttem, véletlen szerűen enged be a rendszer.Realista24 írta:Van email ertesito most (lehet korabban is volt), es kuldik, ha sorra kerultel. Elottem 15ezren vannak, kicsit elkestem a beallassal.Marky írta: Nezegesd 5-10 percenkent, mert ugyis sor lesz.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. szeptember 22., péntek 10:16

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 22., péntek 10:06
Van email ertesito most (lehet korabban is volt), es kuldik, ha sorra kerultel. Elottem 15ezren vannak, kicsit elkestem a beallassal.Marky írta: Nezegesd 5-10 percenkent, mert ugyis sor lesz.
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. szeptember 22., péntek 6:42
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. szeptember 22., péntek 0:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. szeptember 19., kedd 23:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 19., kedd 22:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 19., kedd 19:06
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem