James Rodríguez - 16
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: James Rodríguez - 10
Bale esélyes hogy keretben sem lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hamar beletanult? Szerintem annyira még ne maradandó, amit nyújt, de egyre jobb lesz. Még kicsit több veszélyes megmozdulást várnék tőle. Lövések, indítások... Kicsit többet vállaljon. Isco szerintem most Ronaldo után a legveszélyesebb támadásban, de ugye ő nem kiemelt... Nem baj, sokáig nem lehet majd visszatartani, épp eszű ember nem tenne ilyet. A Pool ellen James pihenjen és Bale kezdjen a helyén, amúgy nem változtatnék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Mindkettonek egyszerre, Bale vagy Benzema rovasaraM1Ö írta: Nehéz kérdés ez, hogy melyiküknek kellene kezdőnek legyen.

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Valóban beilleszkedni látszik, de ez a hét - mint ahogy az egész csapatnak - neki is marha fontos lesz. Egy hét múlva bátrabban lehet majd értékelni a csapatot, a mutatott játéktól és az eredményektől függően.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A mozgása és az, ahogy a labdához ér elég di María-s egyébként, nem?
Én sokat kritizáltam, de így utólag belátom, hogy korai volt kinyitni a szám, szerencsére.
Nagyon tetszik a játéka, de ami a lényeg, hogy gyorsabban bele tanul ebbe az új szerepkörbe, mint Isco.
Egyelőre jobb a spanyol, de van egy év előnye. Mondjuk az is biztos, hogy soha nem lesz olyan technikás és fineszes, mint Isco. Nehéz kérdés ez, hogy melyiküknek kellene kezdőnek legyen.

Én sokat kritizáltam, de így utólag belátom, hogy korai volt kinyitni a szám, szerencsére.

Nagyon tetszik a játéka, de ami a lényeg, hogy gyorsabban bele tanul ebbe az új szerepkörbe, mint Isco.
Egyelőre jobb a spanyol, de van egy év előnye. Mondjuk az is biztos, hogy soha nem lesz olyan technikás és fineszes, mint Isco. Nehéz kérdés ez, hogy melyiküknek kellene kezdőnek legyen.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Köszönöm, talán én túl barom vagyok az internethez.___Samy___ írta:http://www.youtube.com/watch?v=oW1pQzkGddovolt írta:Valaki esetleg tudna küldeni nekem egy videot a Levante elleni teljesítményéről?
Sajnos én nem találtam.

- ___Samy___
http://www.youtube.com/watch?v=oW1pQzkGddovolt írta:Valaki esetleg tudna küldeni nekem egy videot a Levante elleni teljesítményéről?
Sajnos én nem találtam.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Valaki esetleg tudna küldeni nekem egy videot a Levante elleni teljesítményéről?
Sajnos én nem találtam.
Sajnos én nem találtam.
Csabi írta:ha ezt cé csinálja. mondjuk naniba még bele is rúghatott volna.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha ezt cé csinálja. mondjuk naniba még bele is rúghatott volna.

- adamzz
bazz, holnap hozza az NSO,hogy már ő is verekedik és a sok jótékonykodás csak álca.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
mint ló a lónak
jó lenne itt is látni már valami hasonlót tőle, mondjuk a Barca ellen, hogy Bravo megtudja milyen gólt kapni
amúgy tolt egy gólpasszt is, amit a partjelző benézett lesnek, de szó sem lehetett lesről

amúgy tolt egy gólpasszt is, amit a partjelző benézett lesnek, de szó sem lehetett lesről
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elsült a balos:
http://www.youtube.com/watch?v=7SS0PLVe ... e=youtu.be
Aztán egy kis jószívűség
http://www.youtube.com/watch?v=Wm4q45e3ZAc
http://www.youtube.com/watch?v=7SS0PLVe ... e=youtu.be
Aztán egy kis jószívűség
http://www.youtube.com/watch?v=Wm4q45e3ZAc
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem meg mindegy melyikkel lövök, mert közöm nincs a focihozadamzz írta:dettó. Lehet itt a mennyeibe túlképzést kaptunk.mathers írta:Én is bal lábas vagyok, de mindent jobbal csinálok szinte. Azzal is passzolok. Viszont ballal tudok igazán jól lőni, de ha szükséges jobbal is betekerem a hálóba

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- adamzz
dettó. Lehet itt a mennyeibe túlképzést kaptunk.mathers írta:Én is bal lábas vagyok, de mindent jobbal csinálok szinte. Azzal is passzolok. Viszont ballal tudok igazán jól lőni, de ha szükséges jobbal is betekerem a hálóba

- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Én is bal lábas vagyok, de mindent jobbal csinálok szinte. Azzal is passzolok. Viszont ballal tudok igazán jól lőni, de ha szükséges jobbal is betekerem a hálóba

Én meg jobb lábas vagyok, használom a bal lábam is sőt rabonázni is ballal tudok csak. Tehát semmi szükség sincs rá.

K
K
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
a ballábasok gondolom okkal lettek ballábasok genetikailag rossz a jobbos, ha megfigyeled 100ból 1 az, akinek értelmes jobb lába van mellé. Aki ballábas szinte csak futni használja a jobb lábát.szilamer írta: a bal lábammal is tudok passzolni é kapura rúgni, akkor egy profi futballista hogy nem???
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
A cikk szerint azért rabonázott, hogy ne használja a gyengébbik lábát.
De én ezt fel nem tudom fogni, hogy én aki heti egyszer focizok, a bal lábammal is tudok passzolni é kapura rúgni, akkor egy profi futballista hogy nem???
De én ezt fel nem tudom fogni, hogy én aki heti egyszer focizok, a bal lábammal is tudok passzolni é kapura rúgni, akkor egy profi futballista hogy nem???
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale