Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Callejón így nem hiszem h az Atl. Madridhoz igazol így. Griezmannt én nagyon kedvelem és szerettem volna még a Vb előtt ha ide igazol, de itt nem férne be. Igazság szerint nagyon jó döntést hozott h odament és sztem még kiköthet egy igazán nagycsapatban is.
- ateeemadrid
szerintem sem fognak olyan jól teljesíteni mint tavaly, de azért hiba lenne leírni őket. a játékosállományuk csak jobb lett, a tavalyi undorító stílusuk pedig biztos, hogy maradni fog, és azzal a játékkal akárki ellen van esélyük.Mike írta:most komolyan, szerintetek idén is lesz akkora makkjuk mint tavaly? Az egy kiugró év volt, a tudásuk felett teljesítettek jóval, egy hatalmas adag szerencsével, amit még a legmakkosabb barcelona is megirigyelhetett sokszor
most kicserélődik a fél csapat, ez már alapból megnehezíti a dolgukat
griezman meg semmi, majd Ramos szépen kivezeti a vonalon túlra
jött 1 griezmann, aki itt eléggé le van nézve, de tehetséges a srác, mindenképp előrelépés lesz. mandzukic is jó vétel volt, egyértelműen jobb, mint a túlértékelt falábú nímand diego costa, úgyhogy ez is egyértelmű erősítés. ráadásul a horvát eléggé kiveszi a részét a védekezésből is. siqueira is kb. egy szint filipe luissal, úgyhogy tényleg jól igazoltak. egyedül a kapusposzt ahol biztos, hogy gyengülnek, kurtoá szerintem a legfontosabb játékosa volt az atletinek, de az oblak srácot is sokra tartják.
a godin miranda juanfran favágó pakk meg ugyanúgy megmaradt, gabi, arda, koke is ott vannak továbbra is, úgyhogy nem lesznek rosszak.
a bajnokságban szerintem hoznak egy erős 3. helyet, viszont a BL-ben simán benne van akár egy negyeddöntő vagy elődöntő is.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Valóban elég jól igazol idén az Atletico, de csatárposzton szerintem gyengültek. Ment Costa, Villa és Lopez is. Helyettük egyelőre egy ember érkezett. Costa helyett Mandzukic: ez korrekt, kb. egál a két játékos. Villa>Torres? Bár David már nem volt az igazi, de annál a töketlen Kölyöknél akárki jobb, aztán majd lehet rámcáfol.
Borjat és Leo Baptistát nem ismerem. Szóval egyelőre egy jó csatárjuk van, hacsak Griezmann nem a horvát mellett fog szerepelni. Esetleg 4-2-3-1 lesz, ki tudja... No, de ha marad a 4-4-2, akkor szerintem előre kevesen vannak. Ugye gondolom azért ez sem kérdéses: Courtois>Oblak. A védelem stabilnak tűnik, bár Siqueria-át nem nagyon ismerem, de nem hinném, hogy Filipével lenne egy szinten. A középpálya közepe pedig kicsit sótlannak tűnik nekem. Szóval keret alapján kb. esélye se lenne az Atleticonak a bajnoki címre, de én így Simeonéval nem írnám le őket.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
revolver írta:Arda Turan, Koke, Miranda, Godín, Alderweireld, Juanfran, Raúl Garcia. ez pont elég arra, hogy a 17 csapatból 13-15-t megverjenek oda-vissza, plusz még a távozók helyére kb. ugyanolyan szintűek érkeznek.Jol igazolnak meg minden, de azert a regiek kozul is illene 3-4 embert megtartani hogy valami alapja legyen a csapatnak..
Igen, rajuk gondoltam, de kb mindegyiket megkornyekezte mar egy masik csapat es meg van egy honapjuk eligazolni, barmi megtortenhet. Egyedul Juanfran jelentette ki talan, hogy o nem megy sehova.
VIDEOTON FC
REAL SOCIEDAD SAN SEBASTIÁN y UD LAS PALMAS DE GRAN CANARIA¡
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát akkor ha Godin nem egyenlít az utolsó meccsen
De nem egy meccsen megy el a bajnokság...

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Arda Turan, Koke, Miranda, Godín, Alderweireld, Juanfran, Raúl Garcia. ez pont elég arra, hogy a 17 csapatból 13-15-t megverjenek oda-vissza, plusz még a távozók helyére kb. ugyanolyan szintűek érkeznek.Jol igazolnak meg minden, de azert a regiek kozul is illene 3-4 embert megtartani hogy valami alapja legyen a csapatnak..
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nézd végig a meccseiket, főleg a bajnokságbarevolver írta:az nem szerencse, hogy megnyerték a spanyol bajnokságot és BL-döntősek voltak. ha neked ez szerencse, akkor az is szerencse, hogy mi BL-t nyertünk.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González
Jol igazolnak meg minden, de azert a regiek kozul is illene 3-4 embert megtartani hogy valami alapja legyen a csapatnak..BBeno írta:Griezmann hivatalos. na idéntől veszem komolyan ezeket a matracokat. kár hogy jól oldották meg a vételeket. Griezmann pedig penge.
VIDEOTON FC
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
az nem szerencse, hogy megnyerték a spanyol bajnokságot és BL-döntősek voltak. ha neked ez szerencse, akkor az is szerencse, hogy mi BL-t nyertünk.most komolyan, szerintetek idén is lesz akkora makkjuk mint tavaly? Az egy kiugró év volt, a tudásuk felett teljesítettek jóval, egy hatalmas adag szerencsével, amit még a legmakkosabb barcelona is megirigyelhetett sokszor
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
most komolyan, szerintetek idén is lesz akkora makkjuk mint tavaly? Az egy kiugró év volt, a tudásuk felett teljesítettek jóval, egy hatalmas adag szerencsével, amit még a legmakkosabb barcelona is megirigyelhetett sokszor
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kb ennyi a lényeg. Meg az, hogy tavaly 11 játékossal tolta le a szezont kb...ziro4vr írta:Az atma meg mindegy kit vesz, Simeone a fő erősségük
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Varane nem jön össze, jöhet Godin. Eléggé sablonos lett a portugálLadislao Suarez írta:Állítólag Mou vinné Godint is

Az atma meg mindegy kit vesz, Simeone a fő erősségük
Nem illik.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Állítólag Mou vinné Godint is

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Dobogóra jók lesznek... :Đ Azért ne pisiljünk már magunk alá srácok. Oda lesz a KHÖD idén! Irány a fény! :Đ
Az Atletico még a tavalyinál is erősebb lesz,nem is értem miért írják le itt őket.
Simán erősebbek lesznek,még a cserepadjuk is elég hosszú lesz ha minden igaz.

Simán erősebbek lesznek,még a cserepadjuk is elég hosszú lesz ha minden igaz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a bajnoki cím meg a béelldöntő az komolytalan, mi?na idéntől veszem komolyan ezeket a matracokat.

jó helyre került, bele az átlagba.Griezmann pedig penge.

Griezmann hivatalos. na idéntől veszem komolyan ezeket a matracokat. kár hogy jól oldották meg a vételeket. Griezmann pedig penge.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
hát így már könnyű okosnak lenne, tibi
2 nappal később reagálva. Hát mennyi minden változott azóta?? pl.:
de még ez sem fix, ahogy Vidal helyzete se, nagyon nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Hajtsad őket, r24!!

hát igen, ezzel nekem is változott egy kicsit az álláspontom, nem gondolod?A Tuttosport értesülései szerint Paul Pogba 2019-ig meghosszabbítja szerződését a Juventus egyesületével. A játékosért több klub, köztük a pletykák szerint a Real Madrid is érdeklődést mutatott, azonban az olasz lap úgy tudja, 2019-ig meghosszabbítja szerződését, az új tárgyalások során pedig közel dupla fizetést sikerült kiharcolnia, és ezentúl 3.2 millió eurót tesz majd zsebre évente. Forrás: Madridom.hu

de még ez sem fix, ahogy Vidal helyzete se, nagyon nagy érdeklődéssel várom a fejleményeket. Hajtsad őket, r24!!

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
miVida írta:órák kérdése és át fog igazolni... mondtam, hogy nem szabad leírni az Atléticot... lehet hogy eladtak pár jó játékost, de jönnek helyettük is ám...Caye írta:Elvileg az Atletico versenybe szallt Griezmannert, 25milliot adnanak erte![]()
https://eurosport.yahoo.com/video/euro- ... 28062.html
ezek is beszélnek Falcao/Lukakurol. de falcao már 28 éves??na mindegy köccsönbe jóú
pogbáról is írnak, hogy még mindig NYC-be dekkol és valamire vár....
Hát szerintem ő is csak 1-én csatlakozik a Juve keretéhez, mint nálunk Benzema és Varane. Ennyi a történet, visszarepül Torinoba, aláírja a szerződését és még 2-3 évig ott tengeti életét.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért, ha Griezmann az Atleticoba igazol, elég durván erősödnek. Szerintem támadásban jobbak lesznek, mint tavaly, de hátul lesz egy hatalmas nagy űr, amit a belga hagy maga után. Jó, tehetséges elvileg az új kapus, de Courtois más szint. Kíváncsi leszek rájuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots