Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 28., hétfő 10:06

Én a második félidőt láttam csak.

Abból az jött le, hogy fejben szét voltak esve, be voltak pánikolva, hogy nincs Ramos, ezért teljesen szervezetlen volt a csapat hátul, és elől is idegesek voltak az eredmény miatt.

Zidane-t sem értem, múltkor dícsérte azt a Castillás védőt, hogy mekkora tehetség, a Fiorentina ellen is játszott, mért nem dobta be őt akkor. Ha nem is ezen a szinten, de legalább van pár év tapasztalata mint belső védő, Casemironak meg semmise. De ha meg nem, akkor Kova mi a búbánatér nem kezdett??

Ez a meccs egy kisebb pofon volt, de hátha pont felébreszti a vezetőséget, és javítják a hiányosságokat. Eddig is azt gondoltam, hogy a védelembe kell még egy ember, vagy akár kettő: Achraf nem hiszem hogy elég Carvajal mögé, és a középső védőknél is a 2 porcelánlábú miatt máris gondjaink vannak, Ramos meg bármikor lehet eltiltott vagy akár sérült, Vallejo meg nem is tudjuk mire képes.

A másik hiányosság, amit mindenki lát elől van, a 2 B, nincs is miről beszélni..
Zidane: “Az a fontos, hogy Karimnak voltak helyzetei”
Ezzel rohadtul nem tudok egyetérteni, ameddig olyan társaid vannak, mint Marcelo, Modric, Asensio, Kroos, stb. minden meccsen ki fognak neked alakítani egy valag helyzetet, ez elég egyértelmű. Egy csatár sem fogja mindet belőni, de Benzemánál csak többet lehet lassan, nem kevesebbet...

És akkor jöjjön Asensio, meg Kovacic, óriásiak voltak mind a ketten, láttam hogy itt csak Asensio képes gólt szerezni, a meccs végére a csapat is rájött, mindennel őt keresték, de a gólokon kívül a mezőnyben is szenzációs volt, hihetetlen!! Kovacicot meg nem tudták szabályosan megállítani, csak a sárgákat kapták róla.
Mind a kettőnek az alapkezdőben a helye szerintem! :salute:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. augusztus 28., hétfő 9:59

Mondjuk ha az első gólnál Asensio nem Carvajalnak mutogatott volna...

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. augusztus 28., hétfő 9:53

Nekem Carvajal sem tetszik,mindent idegből akar megoldani az első gólnál meg jól átverték.
Ilyet hibázni amikor megvannak a párok a szélen...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 28., hétfő 9:14

Yazid írta:remélem levante ellen is betliznek. kíváncsi leszek, hogy zidane hogy fog tapsolni
Kínjában a földet fogja tapsikolni, mint tette az 86 percben Benzema ziccerénél.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. augusztus 28., hétfő 9:09

én már belefáradtam, hogy kardozunk bale meg benzemával. ez van ezt kell szeretni, következő meccseken is ugyanúgy kezdők lesznek. cr nem lesz mindig formában azt ne higgye már senki, hogy minden meccsen eltesz majd 2-3t asensioval együtt míg ők "próbálkoznak meg igyekeznek".

remélem levante ellen is betliznek. kíváncsi leszek, hogy zidane hogy fog tapsolni

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. augusztus 28., hétfő 8:26

realistahuni írta:ZZ amúgy nagyot hibázott hogy Iscot lehozta
rosszullét miatt cserélte le

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. augusztus 28., hétfő 8:16

ericco írta:
Realista24 írta:Kérdés, mik ezek az elmaradt büntetők? Ebből hány volt valóban jogos? A kezezést láttam, az adható lett volna.
Volt még egy Marcelo mezen visszarántás a tizenhatoson belül. Buta szabálytalanság, mert Marci háttal állt a kapunak, de az is tiszta tizi volt.
Pontosabban Benzema mezét ránották meg picit 16-on belül, Marcelot meg egyszer satuba fogták 3-n és mikor kilépett kapott egy pici ajándékot.
Ellenben nálunk is volt egy két vitatható rángatás a 16-s belül. A bíró szar volt tegnap is, de ha berúgjuk a helyzeteinket nincs miről beszélni.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 28., hétfő 8:03

Realista24 írta:Kérdés, mik ezek az elmaradt büntetők? Ebből hány volt valóban jogos? A kezezést láttam, az adható lett volna.
Volt még egy Marcelo mezen visszarántás a tizenhatoson belül. Buta szabálytalanság, mert Marci háttal állt a kapunak, de az is tiszta tizi volt.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:53

Kérdés, mik ezek az elmaradt büntetők? Ebből hány volt valóban jogos? A kezezést láttam, az adható lett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. augusztus 28., hétfő 7:50

Benzema....inkább nem is írok semmit. De van egy dolog, ami jobban idegesített, mint Karim és Bale.

Hogy megint egy debütálónak ajándékozunk gólt. Még egy ilyen csapat nincs a világon, aki ellen ennyi új játékos meg ex játékos eredményes tud lenni. Vicc az egész.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:36

numberone1 írta:
Realista24 írta: Nem a védőkön múlott a dolog.
Itt elsosorban a kozepso emberekre gondolok, elegge instabil volt a kozepe....de az biztos, h Zizounak meg van mit dolgoznia a csapatreszeken.

Ha CR visszajon valszeg visszaallunk a 4-4-2-re es remelhetoleg a BB-ol legalabb az egyik padra kerul.

Sajnos Karimnak soha sem volt a fejeles az erossege, es ebben mar nem is fog fejlodni.
A fejelés nem, valóban, de hat méterről....úgy fogalmaznék, ahogy a gyerek."Onnan még én is berúgtam volna csukott szemmel is."
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:35

kapor_89 írta:Tegnap piszok jól szórakoztam a kommenteken, mondhatnám legalább olyan jól, mint a meccsen, de furcsáltam hogy nem ír Realista, de ezek szerint csak nem volt gépközelbe :lol: :lol:
Szabira is kell menni néha :mrgreen: de figyelő szemeim itt tartom.
Leszarom, ha ötösével kell kitenni a usereket, ez nem az nso, aki akar, vagánykodjon ott, ez a jövőben is igaz lesz mindenkire.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:29

Realista24 írta: Nem a védőkön múlott a dolog.
Itt elsosorban a kozepso emberekre gondolok, elegge instabil volt a kozepe....de az biztos, h Zizounak meg van mit dolgoznia a csapatreszeken.

Ha CR visszajon valszeg visszaallunk a 4-4-2-re es remelhetoleg a BB-ol legalabb az egyik padra kerul.

Sajnos Karimnak soha sem volt a fejeles az erossege, es ebben mar nem is fog fejlodni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:27

Nem vagyok hívve annak ,hogy saját játékost mocskolunk, de remélem Bélát továbbra is fütyülik a bernabeuba. MIndenki benzemát ekézi(balfasz volt igen,de akart,oda került stb) ,de hát a welszi vadló mit csinált ? Semmit nem tud a csapat játékához adni. És oké,hogy nem illik bele a spanyol fociba,de brit játékosként már egy sima átívelés se megy tőle emberhez. Hányszor próbált Marcelonak is átadni egy labdát , és egyik se ért oda :lol: :lol: :lol: :lol: ha a vezetőség meg ő se képes magától rájönni, hogy duplanulla ez a teljesítmény, nem hogy a kezdőbe ,de lasan a keretbe is ,akkor fütyüljék szarrá minden meccsen mostmár. kiábrándító tényleg. Mikor meglátom már a maszkos meg minden reklámját az fb-n is már ráz a hideg, hogy ebből a csávóból világsztárt csináltak.

A meccs egyébként jó volt, szezon elején, ennyi kupa után is a srácok éhesek voltak a sikerre, és megtettek mindent, már aki.. :(

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:25

Tegnap piszok jól szórakoztam a kommenteken, mondhatnám legalább olyan jól, mint a meccsen, de furcsáltam hogy nem ír Realista, de ezek szerint csak nem volt gépközelbe :lol: :lol:

Tipikus magyarok vagyunk, szegény Karimot ekézi a fél ország, miközben Zidane és a vezetőség volt képtelen igazolni egy csatárt Benz elé mellé mögé, így még is ki játszon Ronaldo távollétében? Tegnap nem ment Neki, ez van, lesz még ilyen. Ezt köszönjük meg a vezetőségnek. Amúgy én is elpasszolnám egy zsák szotyiért, félreértés ne essék.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:19

numberone1 írta:Na meg a vedok kiesesere sem szamolt senki... az latszott is, h fejetlenseg van hatul. Case nem megoldas erre az mar biztos.
Nem a védőkön múlott a dolog.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. augusztus 28., hétfő 7:18

Na meg a vedok kiesesere sem szamolt senki... az latszott is, h fejetlenseg van hatul. Case nem megoldas erre az mar biztos.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 28., hétfő 6:56

dannen írta:nem balet meg benzemat kell hibaztatni, ok csak szimplan kevesek a real madridhoz, a jatekosok 99%-a ilyen. pereznek meg zidanenak kene elgondolkodni , hogy -2 emberrel a palyan mit varunk.
Ja kevesek...az egyik. Továbbra is nehéz felfogni, hogy együtt nem működnek, pedig a napnál is világosabb. És ezzel nem a francia tegnapi teljesítményét akarom menteni, mert azt nem lehet. De biztos elfelejtett focizni egy hét alatt Karim, nem? Tény, a helyzeteket elkúrta, és még fog is bőven, melyik csatár nem? De legalább tud a csapat hasznára lenni. Aki menthetetlen, az Bale, mivel észre sem veszed, hogy a pályán van, csak akkor, amikor a kezdőt olvasod.

3 hónapja látni, hogy mi a megoldás. Mbappé in, Bale out, Karim pad. Ez az A verzió. B verzió, a Cé támadó, Asensio, Isco a kezdőbe, Karim néha, amúgy pad. Bale meg lelátó.
Cé eltiltása rosszkor jött, mert formában van, ezzel nem számolt senki sajnos. Tegnap ez vele könnyedén meglett volna.

https://pbs.twimg.com/media/DIRQR0uW0AAnMPi.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 28., hétfő 0:48

Eskuszom meg ha szarul jatszottunk volna nem lennek ideges, de igy hogy jol nyomtuk (mondjuk a Barca meccshez kepest semmi de elment), egyszeruen csak kihagytunk mindent, kummara idegeseito az egesz. Es mindezt Bale-el csinaljuk mar negy eve. Na ezert vagyunk korszakos csapat, mert ezzel az emberrel egy csapat se tudna utanunk csinalni ezt a sikeresseget. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. augusztus 28., hétfő 0:42

Benzema helyzetbekerülése annyit ért mint Bale mai produkciója. persze szépen hangzik hogy küzdött meg akart meg helyzetbekerült. a kasszánál ugyanazt fizették.

Vissza: