Abból az jött le, hogy fejben szét voltak esve, be voltak pánikolva, hogy nincs Ramos, ezért teljesen szervezetlen volt a csapat hátul, és elől is idegesek voltak az eredmény miatt.
Zidane-t sem értem, múltkor dícsérte azt a Castillás védőt, hogy mekkora tehetség, a Fiorentina ellen is játszott, mért nem dobta be őt akkor. Ha nem is ezen a szinten, de legalább van pár év tapasztalata mint belső védő, Casemironak meg semmise. De ha meg nem, akkor Kova mi a búbánatér nem kezdett??
Ez a meccs egy kisebb pofon volt, de hátha pont felébreszti a vezetőséget, és javítják a hiányosságokat. Eddig is azt gondoltam, hogy a védelembe kell még egy ember, vagy akár kettő: Achraf nem hiszem hogy elég Carvajal mögé, és a középső védőknél is a 2 porcelánlábú miatt máris gondjaink vannak, Ramos meg bármikor lehet eltiltott vagy akár sérült, Vallejo meg nem is tudjuk mire képes.
A másik hiányosság, amit mindenki lát elől van, a 2 B, nincs is miről beszélni..
Ezzel rohadtul nem tudok egyetérteni, ameddig olyan társaid vannak, mint Marcelo, Modric, Asensio, Kroos, stb. minden meccsen ki fognak neked alakítani egy valag helyzetet, ez elég egyértelmű. Egy csatár sem fogja mindet belőni, de Benzemánál csak többet lehet lassan, nem kevesebbet...Zidane: “Az a fontos, hogy Karimnak voltak helyzetei”
És akkor jöjjön Asensio, meg Kovacic, óriásiak voltak mind a ketten, láttam hogy itt csak Asensio képes gólt szerezni, a meccs végére a csapat is rájött, mindennel őt keresték, de a gólokon kívül a mezőnyben is szenzációs volt, hihetetlen!! Kovacicot meg nem tudták szabályosan megállítani, csak a sárgákat kapták róla.
Mind a kettőnek az alapkezdőben a helye szerintem!