Szerintem mindenki szarik rád.Remy írta:Viszont jövőhéten tuti nekem fognak esni páran, mert a Tim Burton toplistában bizony csak az 5. helyre fog max felférni

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. december 10., kedd 0:48
Szerintem mindenki szarik rád.Remy írta:Viszont jövőhéten tuti nekem fognak esni páran, mert a Tim Burton toplistában bizony csak az 5. helyre fog max felférni
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 0:27
De Niros Frankenstein akkora kula, hogy arra nincsenek szavakBár, ha a kimaradt volna a Boris Karloffos verzió, akkor lehetséges, hogy bejött volna, de 80!!!! éve annyira magasra tették a lécet, hogy az valami hihetetlen.
Gary Oldmanes Dracula szintén. Húúú, de mellé ment az a film, pedig reménykedtem benne...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 0:15
De Niros Frankenstein akkora kula, hogy arra nincsenek szavaktorjack írta:Nyilván ízlések és pofonok, de a tiniverziókat nem bírom. Ez van. Ha vámpír, akkor ott van Dracula, a 92-es filmet bírtam.Viszont azért nem minden vámpírosvérfarkasos cucc sz*r,
Gary Oldman, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Winona Ryder többek közt. Vérfarkasból meg ott van asszem 94-ből a Farkas(nem az X-Men), Jack Nicholson-nal. Fura, hogy tinédzser Frankenstein még nincs...vagy van?
Pl. szintén a 90-es évekből a Frankenstein a Kenneth Branagh-Robert de Niro duóval korrekt volt.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 0:11
Nyilván ízlések és pofonok, de a tiniverziókat nem bírom. Ez van. Ha vámpír, akkor ott van Dracula, a 92-es filmet bírtam.Viszont azért nem minden vámpírosvérfarkasos cucc sz*r,
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 0:09
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 9., hétfő 23:57
Ez így nem teljesen igaz. Ez az Alkonyt is szerintem inkább a csajoknak készült, de én is a kíváncsiság végett megnéztem az elsőt, majd a másodikat és az pont úgy ért végez ha jól emlékszem , hogy pont volt moziban a 3. és elmentem rá a tesómmal (jegymegvétel után derült ki hogy feliratos - amiket utáloktorjack írta:Hú bakker, még pia mellett sem ment... az ilyen tinivámpírosvérfarkasos marhaságokkal ki lehet kergetni a világból. Nem férfiembernek találták ki ezeket
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 9., hétfő 23:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 9., hétfő 23:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 9., hétfő 23:18
Hú bakker, még pia mellett sem ment... az ilyen tinivámpírosvérfarkasos marhaságokkal ki lehet kergetni a világból. Nem férfiembernek találták ki ezeketAnis írta:Alkonyat
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 9., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 9., hétfő 20:01
Azért, hogy ez a film csak 1,5 ponttal kapjon többet, mint az Alkonyat 2. Kicsit viccnek érzem. Egyébként igen, Emma Watson benne van és valóban jó, de hát inkább a főszereplő Logan Lermant kéne kiemelni, aki azért begyűjtött pár elismerést a szerepéért.The Perks of Being a Wallflower = Egy különc srác feljegyzései (2012)
Egy elég különc, magának való srác története többek között Emma Watson főszereplésével. Bár imdb-n 8,1-en áll, szerintem ennyire nem volt jó. Aranyos történet, jó színészekkel, Emma is jó volt. Szerintem egy átlagosnál valamivel jobb film lett belőle. ====> 6,5/10
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 9., hétfő 19:55
CS0ki szerint, és szerintem is tízes. Jó lenne valamikor újranéznő, először hatásos volt.soadroli írta:Alap, nagyon jó film.Remy írta:A Nagy halat látta valaki? Elég fura egy film, nem tudom, hogy hová tegyem
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 9., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 9., hétfő 18:04
Alap, nagyon jó film.Remy írta:A Nagy halat látta valaki? Elég fura egy film, nem tudom, hogy hová tegyem
HozzászólásSzerző: cart » 2013. december 9., hétfő 18:01
Nagyon jó film, az egyik kedvencem.Remy írta:A Nagy halat látta valaki?
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. december 9., hétfő 17:58
Ez emberfüggő, de én pl remekül szórakoztam azon a filmencsabi* írta:na erre nem venne rá semmiAnis írta:Alkonyat
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 9., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 9., hétfő 17:38
Az első 3-at láttam, azért vannak rosszabb filmek is na... Például nekem a Penge 3 volt az, amit utánuk néztem, és az még az alkonyatnál is idegesítőbb volt....csabi* írta:na erre nem venne rá semmiAnis írta:Alkonyat
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 9., hétfő 16:22
na erre nem venne rá semmiAnis írta:Alkonyat
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem