Remélem lesz vagy 140millio euroRealista24 írta: Calafat szemelyesen intezi Bellingham ügyet...ezek altalaban jol szoktak zarulni.
Azt irjak, hamarosan meglehet az egyezseg jatekossal es csaladdal.

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. október 6., csütörtök 21:59
Remélem lesz vagy 140millio euroRealista24 írta: Calafat szemelyesen intezi Bellingham ügyet...ezek altalaban jol szoktak zarulni.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 6., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 6., csütörtök 21:45
Ezek lassan akkor születnek már, mikor ezek a csapatok feltűntek a térképen. Még pár év és ott lesznek már a city és psg fan játékosok.Steve írta: és nem születettCityPSGolajos fan.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. október 6., csütörtök 21:34
Én itteni hírekben olvastam, hogy Bellingham ide akart konkrétan jönni, a Real ak meg kell, szóval csak a formalitás van hátra.Realista24 írta: Calafat szemelyesen intezi Bellingham ügyet...ezek altalaban jol szoktak zarulni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 16:34
Cancelot irtak legutobb, meg nyilvan Mbappe.tubatibi írta: Támadó, szélsőhátvéd igazolásról nincs szó?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. október 6., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 6., csütörtök 16:26
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 4., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. október 4., kedd 19:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 17:55
Elolvastad, amit irt MM?rikko írta:Realista24 írta:
Es ezt nem lehet normalisan leirni haver?
Mas a velemenye, akkor mar hülyeseg, haver?
Lehet a stílust lehetett volna másképp összehozni. De a hétvégi pontvesztésetek sokkal inkább Benzema nyakába varrható, mint a Real meccseken maximum csak FiFa-n játszó kapusotokén.
Persze lehet mondani, hogy Curtois megoldotta volna. De ez csak találgatás. A tény pedig az, hogy Benz kihagyott egy fontos büntetőt.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 4., kedd 17:45
Realista24 írta:Es ezt nem lehet normalisan leirni haver?ToniKroos írta:
Ekkora hülyeséget, azt bárkivel merek fogadni, hogy senki nem védi ki. Tökéletesen megcsúsztatott fejes volt a hosszú felsőbe. Ha már elő kell venni valakit, akkor az Benzema lenne, aki bizonytalan a 11eseknél, pedig megkapja a lehetőséget. Biztos Dudek vagy Lopez kivédte volna ezt a fejest. Hagyjuk, komolytalan írás volt ez haver.
Mas a velemenye, akkor mar hülyeseg, haver?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. október 4., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. október 4., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 15:24
Es ezt nem lehet normalisan leirni haver?ToniKroos írta:Ekkora hülyeséget, azt bárkivel merek fogadni, hogy senki nem védi ki. Tökéletesen megcsúsztatott fejes volt a hosszú felsőbe. Ha már elő kell venni valakit, akkor az Benzema lenne, aki bizonytalan a 11eseknél, pedig megkapja a lehetőséget. Biztos Dudek vagy Lopez kivédte volna ezt a fejest. Hagyjuk, komolytalan írás volt ez haver.MorataMartin írta: Nem akarom csóró Lunint basztatni, de sztem ő benne volt a hétvégi botlásban. Az ki kellett volna ütnie. Ügyes kapus, de nagyon bizonytalan, oké kb szökő évente kapott eddig lehetőséget, de én is jobban örültem volna olyan cserekapusnak, mint anno Dudek vagy Diego Lopez volt. Sajnos Lunin a kölcsönidőszaka alatt sem védett, ide pedig még kevés első számúnak.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. október 4., kedd 15:12
Ekkora hülyeséget, azt bárkivel merek fogadni, hogy senki nem védi ki. Tökéletesen megcsúsztatott fejes volt a hosszú felsőbe. Ha már elő kell venni valakit, akkor az Benzema lenne, aki bizonytalan a 11eseknél, pedig megkapja a lehetőséget. Biztos Dudek vagy Lopez kivédte volna ezt a fejest. Hagyjuk, komolytalan írás volt ez haver.MorataMartin írta: Nem akarom csóró Lunint basztatni, de sztem ő benne volt a hétvégi botlásban. Az ki kellett volna ütnie. Ügyes kapus, de nagyon bizonytalan, oké kb szökő évente kapott eddig lehetőséget, de én is jobban örültem volna olyan cserekapusnak, mint anno Dudek vagy Diego Lopez volt. Sajnos Lunin a kölcsönidőszaka alatt sem védett, ide pedig még kevés első számúnak.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. október 4., kedd 14:21
És arról is van hír, hogy kik a célpontok? Mert akik erősítést jelentenének, mint Haaland, Gabriel Jesús idén váltottak csapatot, Mbappéra már digitális karaktert is sajnálok pazarolni.Realista24 írta: Mai eddigi legjobb hir.
Breking: A Real Madrid nyaron megprobal csatart igazolni.
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. október 4., kedd 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 14:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 4., kedd 13:32
mondjuk ahhoz hogy jol helyezkedjen valaki nem kell top kapusnak lennie. eleg ha mar van mögötte 12 ev a topligakban. ezert mondom regota azt amit faust is.Süti írta: top kapus úgyse fog idejonni padozni TBO mögé, ami ertheto. Ezt a golt maximum top kapus fogta volna meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 4., kedd 13:19
@MrAncelotti: "Courtois is much better, received some treatment yesterday - we'll see if he plays against Getafe but he will be totally ready for the return game against Shakhtar and Barca." #UCLRealista24 írta:ülőideg vagy milyen serulest irtak.besteve7 írta:
Engem inkább az zavar, h nincs info a sérülésről, valahol azt olvastam muscle injury, de az azért 1-2 hét alatt rendbe szokott jönni, Barcaéknál 1-2 nap.
Félek, hogy itt vmi komoly dolog van a háttékrben, aztán remélem tévedek.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem