Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 19., vasárnap 18:58

Grat a Veszprémnek, férfimunka volt.

Azért Mikkel Hansen még mindig hatalmas állat. Csak 15 gólt tett el. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 19., vasárnap 18:45

Nagyon megy a Veszprém. Be kell húzni idén a BL-t. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. április 19., vasárnap 17:59

Jó ez a Veszprém-PSG meccs. Hajtanak a fiúk rendesen. :lilasalas:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 18:19

wxyz írta:Ez meg is van, ott a Füred. Csak ugye az edzőjük már nem Sótonyi
Pont ez a baj. Csoknyai nem jó edző sajnos, nem kéne rá bízni a tehetségeket. Pedig ott a veszprémi segítség is, működhetne.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 15., szerda 18:14

Ez meg is van, ott a Füred. Csak ugye az edzőjük már nem Sótonyi

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 15., szerda 17:48

Jamali egy lebutított Ancsin. Ancsin meg már alapból egy lebutított Nagy Laci, szóval nem túl rózsás a helyzet. Én nagyon bíztam benne az elején, de aztán külső körülmények, illetve a saját hülyeségei és allűrjei ellehetetlenítették. Szerintem pár év múlva kb Katarban fog játszani, vannak gondok a fejében állítólag.

Én amúgy annak örülnék, ha a kisebb csapatok magyar tehetségei/válogatottjai egy klubba kerülnének, mondjuk Sótonyi keze alá, és akkor lenne egy elég jó 3. csapatunk is, akár komolyabb esélyekkel is hazai pályán a nagyok ellen vagy a kupákban.
Nem illik.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. április 15., szerda 17:39

A Szegednek nem azért nincs esélye a Kiel ellen mert ők az utolsó németek, hanem mert jobbak a Szegednél. A Veszprém X-ét se kell túlhajszolni, leadták, ez van, de fényévekkel jobbak csapat szinten a veszprémiek, ráadásul Mikler személyében jelenleg TOP1-es kapusuk van, szóval laza továbbjutás lesz :mrgreen:

Jamalit sajnálom, de semmit sem fejlődött, sőt, talán egy kisebb csapatba felépítheti magát, és lesz önbizalma is. A védekezést sem ártana gyakorolnia, de Veszprémben nem kapott sok lehetőséget erre. Én a Csurgóba elnézném, stabil 3. csapat, egy EHF kupába jövőre tök jók lesznek. Én bízom benne, hogy jó lesz, akár szerepelhetne a válogatottba is, egy jó Jamalira égető szükségünk lenne bal lövőben

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 13., hétfő 12:08

IkerCasillas írta: Azért az valahogy mindenkinél kimarad, hogy oké, Ortega nagyban hibás a mai X-ben, de valaki fel is készítette ezt a csapatot, hogy egy 3-4-5 gólos előnyig eljusson. Vagy az nem ő volt, az nem az ő érdeme? :)

Nem bántam volna, ha Chema dobbant a nyáron, de ha jól emlékszem, hosszabbított néhány hónapja. Nem szeretem a játékstílusát, sokszor önző és és nélkül fut bele a falba. Ruesga sokkal szimpatikusabb, de sajnos nem tud konstans jó formát hozni. Palmarsson-Lékai-Ruesga hármassal elégedett lettem volna, de erre nem sok esély látok.
Jamali lehet kölcsön is, viszont van a szerződésében egy olyan pont, hogy idén a klub felmondhatja azt egyoldalúan. Szerintem kölcsön lesz egyelőre még.

Felkészítésben valóban kiváló Ortega, ahogy Mocsai is az volt. A meccselés viszont egyiknek sem erőssége, amire rámehetnek kulcsmeccsek.

Chema játéka nem annyira látványos, viszont fárasztja az ellenfelet, illetve hatalmas helyet csinál a lövőknek. Ugyanakkor 10 percnél tovább már nem tudja félidőnként ezeket csinálni tovább. Ezt kéne észrevenni. Ruesga tőlem mehet, sajnos ő nem nagycsapatba való.
Nem illik.

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. április 12., vasárnap 22:24

wxyz írta:Jamalit sem értem. Még csak nem is nevezi, bajnokin is alig játszik. Mi értelme volt akkor vele nekivágni a szezonnak? Miért nem hoztak valakit? Vagy ha a vezetőség ragaszkodott hozzá akkor miért nem próbálta formába hozni?
Hosszú sérülés után nem fér be a keretbe, Ilicet meg minden helyzetben erőlteti az edző, egyszerűen ennyi. Jövőre szerintem kinéz neki egy kölcsön.

Azért az valahogy mindenkinél kimarad, hogy oké, Ortega nagyban hibás a mai X-ben, de valaki fel is készítette ezt a csapatot, hogy egy 3-4-5 gólos előnyig eljusson. Vagy az nem ő volt, az nem az ő érdeme? :)

Nem bántam volna, ha Chema dobbant a nyáron, de ha jól emlékszem, hosszabbított néhány hónapja. Nem szeretem a játékstílusát, sokszor önző és és nélkül fut bele a falba. Ruesga sokkal szimpatikusabb, de sajnos nem tud konstans jó formát hozni. Palmarsson-Lékai-Ruesga hármassal elégedett lettem volna, de erre nem sok esély látok.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 22:19

wxyz írta: Jamalit sem értem. Még csak nem is nevezi, bajnokin is alig játszik. Mi értelme volt akkor vele nekivágni a szezonnak? Miért nem hoztak valakit? Vagy ha a vezetőség ragaszkodott hozzá akkor miért nem próbálta formába hozni?
Ortega nagyon makacs ember, ragaszkodik ahhoz, hogy aki nem tökéletes a rendszerébe, annak annyi. Chema mellett simán be lehetni rakni Jamalit 15 percre a rövid oldalról, anno a Kiel ellen asszem 5/5-tel kezdett idegenben... Ilicnek pont annyi pihenő kellene.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 22:03

ziro4vr írta:
wxyz írta:Ortegával már kezdek én is elégedetlen lenni
Ma is hibázott bőven. Az alig használt, formán kívüli Ruesgát miért az eddigi legfontosabb meccsen kellett előkapni?
Kiváncsi leszek jövőre az irányító posztra. Hogy lesznek felosztva a percek a 3 játékos között?

Szeged erőn felüli volt. Attól tartok hogy a bírók fogják eldönteni a párharcot a Kiel javára
Ha kicserélték volna mára a két spanyol edzőt, akkor Kiel és Veszprém siker született volna szerintem.

Lékai fog annyit játszani mint most Ruesga, Palmarsson azért csak kezdő lesz...
Az lesz szerintem is. Lékai néha kap 5 percet, Palmarssonnak meg feleznie kell majd Chemával :lol:

Jamalit sem értem. Még csak nem is nevezi, bajnokin is alig játszik. Mi értelme volt akkor vele nekivágni a szezonnak? Miért nem hoztak valakit? Vagy ha a vezetőség ragaszkodott hozzá akkor miért nem próbálta formába hozni?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 21:57

wxyz írta:Ortegával már kezdek én is elégedetlen lenni
Ma is hibázott bőven. Az alig használt, formán kívüli Ruesgát miért az eddigi legfontosabb meccsen kellett előkapni?
Kiváncsi leszek jövőre az irányító posztra. Hogy lesznek felosztva a percek a 3 játékos között?

Szeged erőn felüli volt. Attól tartok hogy a bírók fogják eldönteni a párharcot a Kiel javára
Ha kicserélték volna mára a két spanyol edzőt, akkor Kiel és Veszprém siker született volna szerintem.

Lékai fog annyit játszani mint most Ruesga, Palmarsson azért csak kezdő lesz...
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. április 12., vasárnap 21:53

Ortegával már kezdek én is elégedetlen lenni

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 20:58

A németek sportdiplomáciában azért kicsit előrébb vannak...Most nem fújták el, ott elfogják, ha az első félidő után még szoros, ez nem is kérdéses. Sajnos így megy ez, semmiképp nem fogják hagyni, hogy két magyar csapat legyen ott Kölnben.
Nem illik.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 12., vasárnap 20:55

ziro4vr írta:a bírók megfogják.
Ettől félek én is. Bár ha abból indulok ki, hogy a Győrt se fújták meg, illetve most se a németeket, akkor még bizakodók is lehetünk. Mellesleg Kielben nincs olyan szurkolás, mint itthon, tehát összeszarni sem kell magukat.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 20:53

Ferencváros írta:Bombac...többet nem mondok :agree: :agree: Hatalmas állat. Emberfeletti volt. Itt a következő szegedi csoda. Hátha idegenben is jók leszünk egy X-re. Végülis a Löwen is leikszelt velük idegenbe.
Azért mixen ne rakd meg. Még ha a Kiel nem is verné meg őket tisztán, a bírók megfogják.

De jár a gratuláció. Ez a Bombac meg kumma jó játékos, megy is Kielcébe sajnos.
Nem illik.

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. április 12., vasárnap 20:51

Bombac...többet nem mondok :agree: :agree: Hatalmas állat. Emberfeletti volt. Itt a következő szegedi csoda. Hátha idegenben is jók leszünk egy X-re. Végülis a Löwen is leikszelt velük idegenbe.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 20:22

Szerintem nem lesz nehéz. Azt várom kb mint tavaly. Csapatjátékban semmit nem léptek elő. Annyi, hogy most már van még egy távolról hatékony emberük. A veszprémi közegben ez sima hazai továbbjutás lesz. Az előny leadása valóban bosszantó, de összességében ez egy jó eredmény így is, sőt. Amit nem értek, hogy Ruesga miért most lett elővéve. Volt egy szép gólja, de nincs játék amikor ő irányít. Mikler meg a veszprémi fal mögött top3 kapussá vált.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. április 12., vasárnap 19:59

ziro4vr írta: Az, szánalomtenger... :lol:
nem tudom más szóval illetni őket, másfél perccel a vége előtt 3 gólos előny,van időkérés is, ezt akárki ellen tudni kell lehozni.
Erre kapnak 3at, mert ostobaságokat csinálnak.

Az meg az edző hibája,hogy nem forgatta jól a csapatot, Zeitz alig játszott pl,Ilic szerintem végig fent volt, Nagy is, Sulicnak nem ment,de erőltette végig...rengeteg ziccer is maradt ki, amiket nem Omeyer védett,hanem egyszerűen mellédobtunk.
Lehet bírót is elővenni,de magunkat okolhatjuk,mert a végén is, Nagy nem tudom minek akarta bejátszani, rá kellett volna durrantani mindegy mindegy alapon, ha mellé is megy, mire összeszedni a kapus vége a meccsnek.
Fájó,mert lehetett volna egy teljesen nyugodt visszavágó,így meg nagyon nehéz lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. április 12., vasárnap 19:41

csababarca írta:magyar betegség előjött, 3 gól másfél perccel a vége előtt, erre X-re leadják,szánalomtenger.
(most az,hogy ezen elment egy olyan tippmixem,hogy volt rajta másik két X,amik jöttek,meg egy nagy szorzós vendég siker,az mellékes.)
Az, szánalomtenger... :lol:

Bírók keményen segítették a Párizst megint, de meg lehetett volna így is, ha nem kifacsart vizihulla Ilic meg Nagy a végére.
Nem illik.

Vissza: