Ez alapján engem is bemutathatnánakRaúlCF írta: Legalább azt várjuk meg vele, hogy tud-e dekázni![]()
+1.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 16., kedd 11:37
Ez alapján engem is bemutathatnánakRaúlCF írta: Legalább azt várjuk meg vele, hogy tud-e dekázni![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. július 16., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: Béla » 2024. július 16., kedd 11:28
https://www.youtube.com/live/8DfEJInNjY ... H-odhnoJEetomi_b írta: Tudtok valami linket, ahol lehet követni a mutatványt?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. július 16., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. július 16., kedd 11:24
Végre van csatárunk, de idén meg nem lesz védőnklestat írta: En nagyon varom.
Komoly keretunk van mar amugyis. De ö a hianyzo lancszem.
Baszo lesz!
Elvileg lesz meglepetes a prezentacion. Ha CR az meg bogni is fogok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 16., kedd 11:24
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. július 16., kedd 11:17
Zidane 100% már régota támogatja és francia, Benzemanak is ő adta át az Aranylabdát. CR kizárt, nem engedi az egója még, kerüli Madridot.Pad'em írta:Zidanet már írták hogy ott lesz, de CR valóban bebaszna. Nem hiszem amúgy, az már kiszivárgott volna sztem.lestat írta: En nagyon varom.
Baszo lesz!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 16., kedd 11:11
Zidanet már írták hogy ott lesz, de CR valóban bebaszna. Nem hiszem amúgy, az már kiszivárgott volna sztem.lestat írta: En nagyon varom.
Baszo lesz!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 16., kedd 11:10
En isRemy írta: Dehogy, en dolgozok, nem ugy mint hehe.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 16., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 16., kedd 11:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. július 16., kedd 11:07
Az egyik legjobb az biztos, és örülünk, csak próbálok két lábbal a földön maradni a teljesítményével kapcsolatban. El kell felejteni CR-t - és ez a legnagyobb gond hogy mindig felmerül az Ő neve -, és arra kell koncentrálni hogy lehet a legjobbat kihozni a CSAPATBÓL.flori írta: Gyerekek, kis pozitivitás. A világ legjobb játékosa jelenleg, örüljünk már kicsit.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. július 16., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. július 16., kedd 11:05
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2024. július 16., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: flori » 2024. július 16., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. július 16., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. július 16., kedd 10:41
Szerintem is akkor van esely, hogy meg lepjen egy szintent, ha esetleg osszeall a tamadosor, lesz kemia kozte es a tobbiek kozott. Egyenileg mar en sem latom benne azt a potencialt, mint amit anno Monacoban.hehetheoriginal írta: Hiaba a mentalitas, ha pl a teste nem birja.
Nem mindenki szuletik ceronaldokent, hogy terminator modra tudja terhelni a testet.
Nem tudom papi milyen fajta, de nem hinnem, hogy a ceronaldo típus, foleg, hogy mar benne van a korban, innen mar nem nagyon fog változtatni azon, ami eddig mukodott, es amivel a legjobb tamado lett a vilagon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 16., kedd 10:41
A világon senki nincs azon a szinten, lehet, hogy egy hamar még nem is lesz, de igazáűból nem is várja el senki. Amit elvárhatunk, hogy illeszkedjen be és működjön a támadó harmad végre, ne csak attól függjünk, hogy Vininek adja vagy sem a szélen, vagy h beáll Joselu akiről bepattan a végénYazid írta:Huu ez milyen igaz..Tjacks írta:
tökmindegy Pintus mit akar, ahhoz CR mentalitás kell.![]()
Nem tudom, nyilvan nincs nagy felhozatal, örülni kell neki, meg lesz a gól mennyiseg de jelenleg ugy erzem egy CR real teljesitmenytől nagyon messze lesz ő, de cáfoljon majd kiderül.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. július 16., kedd 10:17
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem