EURO 2024
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: EURO 2024
Amúgy így a Svájc - Olaszország meccs fényében ki mit gondol a magyar szereplésről ?
Más fényben tünteti fel a csapatot vagy inkább az olaszok voltak ma túl kevesek és ezért nézett ki jobban a svájci válogatott?
Más fényben tünteti fel a csapatot vagy inkább az olaszok voltak ma túl kevesek és ezért nézett ki jobban a svájci válogatott?
- BlancoMark
Krva unalmas defenziv csapat a dan, remelem minel hamarabb betalalnak a nemetek hogy lassunk is valami focira emlekeztetot este.rikko írta: Németek tiszta idegben vannak. Amin nem is csodálkozom, azért elég masszív kis csapat a dánoké.
Nagyon adnék egy Dán - Osztrák döntőt![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Németek tiszta idegben vannak. Amin nem is csodálkozom, azért elég masszív kis csapat a dánoké.
Nagyon adnék egy Dán - Osztrák döntőt
Nagyon adnék egy Dán - Osztrák döntőt

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nem tudom mi lesz az angolokkal holnap,de ha az eddigi focit nyomatják, legkésőbb svájc kiejti őket a picsába.
Német-dán remélem izgibb meccs lesz, ez bántóan sima volt, Svájc ellen még mi is jobban játszottunk a második félidőben mint a digók.
Német-dán remélem izgibb meccs lesz, ez bántóan sima volt, Svájc ellen még mi is jobban játszottunk a második félidőben mint a digók.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ez es a nemetek elleni meccsuk kicsit javit a kiesesunk osszkepen, tenyleg baromi stabil svajc.
fun fact, ha anglia tovabbmegy, 1 oraval kesobb kell menjek masnap dolgozni, ugyanez a kovetkezo korokben, a donto utan pedig hetfo szabadnap, ha megnyerik.
szoval ennek tudataban fix, hogy kiesnek, vagy mar most a szlovakok ellen, vagy svajc ellen legkesobb.
fun fact, ha anglia tovabbmegy, 1 oraval kesobb kell menjek masnap dolgozni, ugyanez a kovetkezo korokben, a donto utan pedig hetfo szabadnap, ha megnyerik.
szoval ennek tudataban fix, hogy kiesnek, vagy mar most a szlovakok ellen, vagy svajc ellen legkesobb.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem tudom ezek hogy nyertek meg multkor, full noname d-kategoria ez az egesz olasz foci
thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Kókler kopasz spalletti két eb meccs között felforgatja a kezdőt mintha rotálna, egy ilyen tornán a legfontosabb az "összeszokottság", az talán még a képességeket is felül múlja egy bizonyos szintig persze.
Nagyon sima ez a meccs, évek óta jó a svájci foci, igaz a csapat fele honosított, de hát a franciáknál meg nincs európai származású ember.
Nagyon sima ez a meccs, évek óta jó a svájci foci, igaz a csapat fele honosított, de hát a franciáknál meg nincs európai származású ember.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most ertem csak tv ele, annyira nem lepődtem meg ezen, spanyolok ellen is legalabb 3-at kellett volna kapjanak, horvátok ellen sem erdemeltek pontot.
Jók ezek a védők, mind a két gólnál meg állítgatni is tudta a labdát a játékos a 16-oson belül.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valoban, pont a 04 es eb utan kezdtem focit nezni!zsuninnyo írta:Akkor te nem lattad a 2004-estrealmadrid95 írta: Soha nem lattam ennyire rossz EBt… vagy csak elkezdtem Hehesedni, regen tenyleg minden jobb volt?!![]()

Én biztos vagyok benne hogy kifogják ütni az angolokat is.M1Ö írta: Nézve ezt az első félidőt, kissé megenyhült a szívem a fiainkkal a mi svájc első félidő miatt. Az olaszok azért jobbak mint mi, aztán ők se néznek ki jobban semmiben. Ha ma tovább megy Svájc, remélem az angolokat is küldik szépen haza.![]()
Az gól.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Akkor te nem lattad a 2004-estrealmadrid95 írta: Soha nem lattam ennyire rossz EBt… vagy csak elkezdtem Hehesedni, regen tenyleg minden jobb volt?!

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Soha nem lattam ennyire rossz EBt… vagy csak elkezdtem Hehesedni, regen tenyleg minden jobb volt?!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nézve ezt az első félidőt, kissé megenyhült a szívem a fiainkkal a mi svájc első félidő miatt. Az olaszok azért jobbak mint mi, aztán ők se néznek ki jobban semmiben. Ha ma tovább megy Svájc, remélem az angolokat is küldik szépen haza.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igy kellene üssék kifele az angol,francia,portugál vonatot. Semmi közük nincs.
Régebben még legalább a védekezés ment nekik, most már az se annyira erős

-
Teljes mértékben megérdemelt svájci vezetés. Az olaszoknak kb momentumuk sincs.
Olaszok

-
Eddig jobbak a svájciak...
De egyébként nagyon lapos meccs.
De egyébként nagyon lapos meccs.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó lenne már. Nincs mit keressen az EB-n egy ilyen fos csapat...rikko írta: Valahogy azt érzem, hogy az olaszok elhasalnak...![]()
Nem hiszem el, hogy egy El Sharawi-nál nincs jobb tamadójuk.