James Rodríguez - 16

Archívum

Ki tartanál a csapatnál?

A szavazás 2017. május 28., vasárnap 8:17-kor befejeződött.

Bale-t
40
44%
Jamest
50
56%

Szavazatok száma: 90

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: James Rodríguez - 10

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 22., szerda 22:49

KAG írta:Akkor hol voltál az elmúlt pár évben, amikor Robben;Özil meg Di Maria rohangált nálunk? :coffee: :roll:
Meg most Bale :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. október 22., szerda 22:46

___Samy___ írta:ennyire egylábas focistát én még nem láttam
viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale

Akkor hol voltál az elmúlt pár évben, amikor Robben;Özil meg Di Maria rohangált nálunk? :coffee: :roll:
ZIDANE

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 22., szerda 22:43

Középen am nem jön ki annyira a sebessége. Most hogy Bale miatt a szélen játszik így kicsit jobban meglátszik. :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 22., szerda 22:43

CS0ki írta:Nem is az egy lábával van a gond, hanem hogy nagyon lasssssúúúú...De tényleg. Az ilyen meccseken sokkal jobban ,látszódik ez, ahol lenne hely futni. Ezen a meccsen Bale parádézott volna, mert rengeteg üres terület volt.
na mindegy, a gólpassz szép volt, reméljük ebből a sebességből is ki tudja hozni a maxot.
oda kell tenni a lábára a labdát, mert ha kicsit is futnia/kűzdenie kell érte akkor elveszik. viszont ha a lábán van, akkor jó a szitu
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 22., szerda 22:41

Nem is az egy lábával van a gond, hanem hogy nagyon lasssssúúúú...De tényleg. Az ilyen meccseken sokkal jobban ,látszódik ez, ahol lenne hely futni. Ezen a meccsen Bale parádézott volna, mert rengeteg üres terület volt.
na mindegy, a gólpassz szép volt, reméljük ebből a sebességből is ki tudja hozni a maxot.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. október 22., szerda 22:26

ennyire egylábas focistát én még nem láttam
viszont sokkal jobb teljesítményt hoz le a jobb oldalon, mint bale
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 19:41

Fogalmam sincs, hogy ti ezeket miben látjátok, de mindegy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. október 20., hétfő 16:18

Kerlon írta:Hamar beletanult? Szerintem annyira még ne maradandó, amit nyújt, de egyre jobb lesz.
Hamar bele tanult, mert egész jól tolja, nem lehet rá panaszunk. Inkább Isco párti vagyok egyébként, de a védekező részét a posztnak, úgy néz ki, hogy hamarabb tanulja.
Kerlon írta:Még kicsit több veszélyes megmozdulást várnék tőle. Lövések, indítások... Kicsit többet vállaljon. Isco szerintem most Ronaldo után a legveszélyesebb támadásban, de ugye ő nem kiemelt...
Ezzel meg egyet értek. Nem is erre írtam, hogy gyorsan tanul, hanem a védekezésre, mert dolgozik szépen.

Arról meg lehet itt a fórumon dumálgatni, hogy mindkettőjüknek kezdőnek kellene legyen, mert egyébként én is együtt játszatnám őket. De ha Bale egészséges, akkor úgy is játszani fog. Főleg, hogy azért a statisztikája nem rossz és akármilyen gyenge mezőnyben, azért CR-rel és Benzema-val nagyon érzik egymást.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 13:07

Tényleg szarul jött a sérülése, mert így eggyel kevesebb a csere lehetőség. Ráadásul Benzem is lábadozik és még a Pool ellen is megsérülhet bárki... Illetve a 442 tényleg vele a legkomplettebb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 13:05

Nem, mert a padon bőven elfért és kellett volna, és egyébként továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy 4-4-2-ben nincs a CR-Bale párosnál hatékonyabb elől.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. október 20., hétfő 12:52

Na de itt nem Jamesszel van gond és nem is Iscoval.
Akkor most la. 1 hétig nyugodtan alszol majd, így hogy a "kedvenced" úgy tűnik kihagyni kényszerül a Pool és a Barca elleni meccset is. :mrgreen: Ami pedig a 2 fiatal titánt illeti; egyre jobbak és vélhetően (amennyiben a fejlődésük töretlen marad) mind2-en a jövő Madridjának alappillérei lesznek. B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 12:45

pheco írta:
Kerlon írta:de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére.
Meglátásnál és a passzoknál az íveléseit is értem. Chicha fejére is odarajzolta azt a labdát meg több gólhelyzetet alakít ki, mint Isco. Persze több ideje is van erre a játékpercekből adódóan. Egyikük sem egy Guti, ebben kiegyezhetünk. Viszont én több hasznos labdát látok Jamestől, mint Iscotól.
Továbbra sem értek ezzel egyet. Szerintem ez még mindig nem billenti át a mérleget akármelyik oldalára. Kétségkívül nagyon jó James, de szerintem Isconak is meg vannak az ilyen képességei, de az eltérő stílusuk miatt van köztük különbség. Illetve James még mindig közelebb játszhat a kapuhoz, ami nagyban meghatározza ezt.
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 20., hétfő 12:41

Mivel többet játszik. Na de itt nem Jamesszel van gond és nem is Iscoval.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 20., hétfő 12:37

Kerlon írta:de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére.
Meglátásnál és a passzoknál az íveléseit is értem. Chicha fejére is odarajzolta azt a labdát meg több gólhelyzetet alakít ki, mint Isco. Persze több ideje is van erre a játékpercekből adódóan. Egyikük sem egy Guti, ebben kiegyezhetünk. Viszont én több hasznos labdát látok Jamestől, mint Iscotól.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 12:32

pheco írta:James sokkal veszélyesebb kapura, még távolról is és jobban is passzol, jobbak a meglátásai szerintem. Isco viszont gond nélkül ver meg szinte bármikor 1-2 védőt, de mégse alakul ki sokszor belőle semmi, mert vagy túlcselezi magát vagy eladja. A gyorsaság illetve gyorsulás meg egyik játékosnak sem az erőssége sajnos. Viszont a jelenlegi formák mellett én is játszanám mindkettejüket 4-4-2-ben és elől CR melletti helyért harcoljon meg Bale és Benzema.

Bale hír meg.... 2 kihagyott meccs után majd szenved a Barca ellen, tök jó lesz.
Ez szerintem megint cáfolható, mert jobban lő oké azt még aláírom, de hogy jobbak a meglátásai... Ez elfogadhatatlan, az meg egyenesen bántja a szeme, hogy azt írod, hogy jobban passzol. Technikailag vagy, hogy? Mert Iscora sem lehet ilyen téren panasz... Ott nem látok semmilyen előnyt a kolumbiai részére. Ja és Isco dinamikusabb, sokkal jobbak a ritmus váltásai, a cseleiről meg annyit, hogy rendre a középpályán játszik, onnét max levesz egy embert és még ott egy fél csapat, akit ki kell játszani, viszont így is nagyon hasznos, ha megbontja a felállt védekezésű ellenfelet.
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. október 20., hétfő 12:25

Szerintem annyira még ne maradandó, amit nyújt, de egyre jobb lesz. 
Ennyi a történet.Amit az utóbbi időben csinál,az biztató,de nyugtával dicsérném a napot.
Ami meg Iscot illeti,még-ami egy fiatal játékosnál teljesen természetes-elég változó teljesítményt nyújt,hol sziporkázik,mint az utóbbi időben,hol meg észre sem lehet venni,vagy rendre rossz döntéseket hoz,rácsavarodik a lasztira,stb...De,én azt mondom,ahogy érik majd,úgy lesz ez a teljesítmény egyre konstansabb,és ha nem törik meg a pályája,kurva nagy futballista lesz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. október 20., hétfő 11:51

James sokkal veszélyesebb kapura, még távolról is és jobban is passzol, jobbak a meglátásai szerintem. Isco viszont gond nélkül ver meg szinte bármikor 1-2 védőt, de mégse alakul ki sokszor belőle semmi, mert vagy túlcselezi magát vagy eladja. A gyorsaság illetve gyorsulás meg egyik játékosnak sem az erőssége sajnos. Viszont a jelenlegi formák mellett én is játszanám mindkettejüket 4-4-2-ben és elől CR melletti helyért harcoljon meg Bale és Benzema.

Bale hír meg.... 2 kihagyott meccs után majd szenved a Barca ellen, tök jó lesz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 20., hétfő 11:50

Kerlon írta:
Realista24 írta:Bale esélyes hogy keretben sem lesz.
Miért?
Olvass híreket is néha :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 20., hétfő 11:44

El Unico írta:James nem annyira technikas mint Isco,de szerintem megis jobb jatekos lesz mint Isco. Valamiert ugy erzem,James sokkal erettebb lesz,sokkal osszeszedettebb,es mig Jamesnek ez almai klubja,addig a spanyolnak ez csak munka,zsoldos.
Attól még a korlátaidat nem fogod legyőzni, mert ez álmaid klubja és szerintem Isco összetettebb és jobb, de majd idő eldönti, hogy melyikük viszi többre. Én a spanyolra tippelek.
Realista24 írta:Bale esélyes hogy keretben sem lesz.
Miért?
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. október 20., hétfő 11:42

James nem annyira technikas mint Isco,de szerintem megis jobb jatekos lesz mint Isco. Valamiert ugy erzem,James sokkal erettebb lesz,sokkal osszeszedettebb,es mig Jamesnek ez almai klubja,addig a spanyolnak ez csak munka,zsoldos.
:goat:

Vissza: