Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 15., vasárnap 23:44

MyStiQ írta: Ha Iker jó meccset hoz le a törököknél, akkor Lopez visszamegy a padra, és megint győzött a név.

Ha Iker bakizik, akkor meg Carlo mondhatja, hogy "nézzétek, megadtam a lehetőséget, de láthattátok, hogy nem élt vele."
látatlanban ugyanez jutott az eszembe, más szavakkal megfogalmazva.

ez a meccs a török pokolban ha szélsőségesre sikerül (tehát vagy pontot, pontokat ment nektek, vagy esetleg bakizik, mondjuk elmegy rajta a 3 pont) az szinte biztosan új fordulatot hoz ebbe az egész sztoriba.

mondjuk azért azt is nehéz elképzelni, hogy kivágják az amúgy nagyszerűen teljesítő lopezt a kezdőből, mert iker hoz egy parádé meccset.

az viszont szinte biztos, hogy ha "csak" simán lehoz egy megbízható, korrekt teljesítményt, 1-2 szép védéssel, és a kötelezők (beadások lehúzása/kiöklözése, távoli gyengébb löketeket semlegesítése, vagy hazaadások jó megjátszása) teljesítése mellett nem lesz említésre méltó hibája, akkor minden marad a régiben.

Legkisebbtobi

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. szeptember 14., szombat 21:14

pheco írta:Az lett volna a legjobb, ha Lopezt elvitte volna az Arsenal vagy egy hasonló kaliberű csapat.
kinek lett volna a legjobb a csapatnak vagy a lofeju-iker parosnak (meg a sok idiota spanyolnak)? ha cr7 helyett van valaki mas aki jobban jatszik akkor nyilvan nem o fog jatszani... de mivel az emberunk egy gep igy ez nehezen fog megtorteni. mig casillas-t hobb nem nezni manapsag a kapuban...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 21:03

MyStiQ írta:Nincs itt baj.

Ha Iker jó meccset hoz le a törököknél, akkor Lopez visszamegy a padra, és megint győzött a név.

Ha Iker bakizik, akkor meg Carlo mondhatja, hogy "nézzétek, megadtam a lehetőséget, de láthattátok, hogy nem élt vele."

Nyáron adjuk el mind a két kapust, hozzuk el Llorist (Levy mennyire örülne :mrgreen: ), szerződtessük mellé Szűcs Lalit, aztán talán bekussolnak a spanyolok.

Láttad a konfőn? Akkor nincs miről beszélni.....azok a mozdulatok. Istenem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 14., szombat 12:23

morientes írta:
Nekem mostmár kezdett tele lenni a hócipőm Ikerrel, bármekkora legenda is pont leszarom. A Real Madrid fölött ne álljon egy játékos se, akinek nem tetszik, hogy küzdjön a helyéért annak el lehet menni.
Diego még simán lehúz 2-3 évet, majd aztán keresünk egy jó fiatal kapust, azt kész.
Huhúúú..mit kapsz te ezért.... :mrgreen:
Egyébként meg adom szóról-szóra a fentebb leírtakat....
Én is szóról szóra adom... Pont a legfontosabb meccseken veszi ki szerencsétlen Lopezt, aki hiba nélkül megbízhatóan játszik....
pheco írta:Ha Ramos lesérülne, akkor utána ő is padozna hónapokig? Ha Cé lesérülne, akkor ő is padozna hónapokig?
Nem hiszem el, hogy nem érzed a különbséget... És bármennyire állítod, hogy nem, Iker akkor is szarul védett mielőtt a sérülés jött... Én biztos vagyok benne, hogyha Lopez nem adja fel és nem hagyja itt a csapatot, akkor ő fog győztesen kikerülni ebből a "harcból"..

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 14., szombat 12:05

Nem tudom, hogy tudnak sokan ennyire Iker ellen fordulni. Tizen x éve áll a kapuban, évek óta ő a kapitány, annyit megérdemelne, hogy kapjon pár meccset. Hány év szarságot átvészelt, amikor Gagok meg Drenthék rohangáltak a csapatban. Minden csapatban meg vannak az ikonok. Azért Iker nem védett annyira szarul a sérülése előtt, hogy ne kerülhessen vissza. Ha Ramos lesérülne, akkor utána ő is padozna hónapokig? Ha Cé lesérülne, akkor ő is padozna hónapokig? Az lett volna a legjobb, ha Lopezt elvitte volna az Arsenal vagy egy hasonló kaliberű csapat. Dudek-féle kapus kéne a padra, akit imádnak az öltözőben és, ha arra kerül a sor, hogy védjen, nem kell reszketnünk, mint Adánnál tettük.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 14., szombat 11:13

Nincs itt baj.

Ha Iker jó meccset hoz le a törököknél, akkor Lopez visszamegy a padra, és megint győzött a név.

Nyáron adjuk el mind a két kapust, hozzuk el Llorist (Levy mennyire örülne :mrgreen: ), szerződtessük mellé Szűcs Lalit, aztán talán bekussolnak a spanyolok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 9:06

Nekem mostmár kezdett tele lenni a hócipőm Ikerrel, bármekkora legenda is pont leszarom. A Real Madrid fölött ne álljon egy játékos se, akinek nem tetszik, hogy küzdjön a helyéért annak el lehet menni.
Diego még simán lehúz 2-3 évet, majd aztán keresünk egy jó fiatal kapust, azt kész.
Huhúúú..mit kapsz te ezért.... :mrgreen:
Egyébként meg adom szóról-szóra a fentebb leírtakat....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 13., péntek 17:12

Realista24 írta:Kedden Casillas fog kezdeni, Carlo megerősítette.

Az isztambuli pokolban lesz dolga Drogbáékkal, legalább ki derül mit is tud még. Egyébként meg jó nagy hülyeség az egész. Lopez az ex zseni csapattársával ellentétben most ténylegesen érezheti a bizalom hiányát, ő még mindig teszi a dolgát ,és hozza a szintet, hiba nélkül, ennek ellenére most leültetik. Carlo se nagyon tehet a dologról, túl nagy a média nyomása, és Iker meg a lófejű ott rinyálnak meg manipulálnak ahol tudnak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 13., péntek 13:28

Kedden Casillas fog kezdeni, Carlo megerősítette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 13., péntek 11:11

miVida írta:ennek csak az lesz a vége, hogy Casillas formán kívül véd majd a nagy meccseken és beég... az úgy nm megy, h minden 10. meccsen beáll valaki védeni. sry
Hála Isten Carlonál is a forma számít, nem a név. José is meg merte lépni, hogy a szent Ikert padra tette, Carlo pedig szerencsére folytatja. Lopez megérdemli hogy kezdjen, tavaszi meccseken bebizonyította amit anno Capello mondott, hogy nagyon is jó kapus (csak pechjére - az akkor még jó - Iker ott van mellette).

Ha esetleg hibázna 1-2-t akkor jöhet Iker, de addig semmi értelme erről beszélni. :(
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 13., péntek 8:39

A Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti beszélt Iker Casillasszal, és megígérte a kapus számára, hogy szerepelni fog a fontos mérkőzéseken az idei szezonban.
ennek csak az lesz a vége, hogy Casillas formán kívül véd majd a nagy meccseken és beég... az úgy nm megy, h minden 10. meccsen beáll valaki védeni. sry :angry:
Realista24 írta:
de azért mi meg padoztassuk! :roll:
2013.09.12. van, gondoltam szólok. :)

Páran már leírták igen okos érvekkel alátámasztva, hogy miért is nem Casillas áll a kapuban. Érdemes elolvasni őket.
én is leírtam az enyémet, nézz utána, érdemes elolvasni :roll:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 13., péntek 8:07

Realista24 írta:Casillas csaja megint tudja, hogy mikor és mit kell nyilatkozni :lol: :lol:
Ezzel a nyilatkozattal csak Casillas-t égeti le. Gondolom a vezetőség is nagyon örül az ilyesfajta nyilatkozatoknak.
Casillas helyében adnék neki egyet jobbról egyet balról aztán hátha visszakerül az a kis agy a helyére :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 13., péntek 8:03

Realista24 írta:Casillas csaja megint tudja, hogy mikor és mit kell nyilatkozni :lol: :lol:
Itt látszik az, hogy ez a nő sem azért van vele, mert annyira szeretné... gondolom megkapatta Casillast ez meg belebuzult a csajba. :roll: Ez meg jól ki is használja, és nem foglalkozik senkivel és semmivel, csak szerepelni tudjon. Normális nő nem szívatja a párját ilyenekkel, de ennek állandóan a rivaldafény kell... Iker meg még asszisztál is hozzá ezek szerint, mert már rég el kellet volna vele beszélgetnie... :angry:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 13., péntek 7:48

hülye lófejű pcsa.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 13., péntek 7:43

Gyűlölöm azt a ...csajt, de már egy kicsit kezdek Casillasra is pikkelni miatta. Mindig szerepelniük kell.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 13., péntek 7:40

Casillas csaja megint tudja, hogy mikor és mit kell nyilatkozni :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 12., csütörtök 18:22

Santi írta:Ez a díj olyan már, mint a Messilabda, csak itt Casillassal. Csinálhat akármit Cech, Buffon, Neuer, Courtois, de Gea és a többiek, a Casillas-díjat, akkoris Iker kapja. :D
Azthittem ezt csak én gondolom így :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 12., csütörtök 8:04

Ez a díj olyan már, mint a Messilabda, csak itt Casillassal. Csinálhat akármit Cech, Buffon, Neuer, Courtois, de Gea és a többiek, a Casillas-díjat, akkoris Iker kapja. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 12., csütörtök 7:38

2013.09.12. van, gondoltam szólok. :)

Páran már leírták igen okos érvekkel alátámasztva, hogy miért is nem Casillas áll a kapuban. Érdemes elolvasni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 12., csütörtök 7:08

Spanyolország tegnap este barátságos mérkőzésen 2-2-es döntetlent ért el Chile válogatottja ellen. A mérkőzés előtt Iker Casillas átvehette 2012 legjobb kapusának járó díjat, melyet az IFFHS ítélt oda neki. Iker ezzel már ötödik alkalommal lett a világ legjobbja a szervezet szerint: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012; ezzel pedig Casillas zsebelte be legtöbbször ezt a díjat az olasz Walter Zenga előtt, akinek három van.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Vissza: