Elenyeszően erez tobbet mint te.kiserik írta:Haha. Ez inkább egy kifejezés az állami médiára. Mondjuk, ha ennyire képben vagy a nézettségekkel, akkor biztosan nem mondok újat, hogy az egyik legnézettebb műsor (sok esetben a legnézettebb) az a TV2 tények című, csöppet sem narancsos színezetű műsoraikelemen5 írta:
Akik ezt használják, hogy az m1, a Kossuth rádió.. mint most te, azok általában nem tudják, hogy mekkora az m1 nézettsége.
2% körül. De legalább hangzatos.
Azzal nem lehet ám választást nyerni, nemhogy 2/3-ot összeszedni.
Nyugi. Nem azt írtam, hogy a frontvonalban harcol, de teljesen más lehet a saját bőrödön érezni az egészet, mikor kihatással vannak rád az ottani dolgok, mint jó messziről olvasgatni a médiumokat és annak hinni, amelyik közelebb áll a politikai hovatartozásodhoz.Norbi90 írta:
Hat hidd el nagyon beregszaszig se mas mint magyarorszagon mondjuk vasarosnamenyba a legkor. Persze aki nem jart meg kint az nem tudhatja, de aze be ne szarjunk . Ferfiak nemsokan vannak az teny, azon kivul nyugi…

Politika
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Re: Politika
Haha. Ez inkább egy kifejezés az állami médiára. Mondjuk, ha ennyire képben vagy a nézettségekkel, akkor biztosan nem mondok újat, hogy az egyik legnézettebb műsor (sok esetben a legnézettebb) az a TV2 tények című, csöppet sem narancsos színezetű műsoraikelemen5 írta:Akik ezt használják, hogy az m1, a Kossuth rádió.. mint most te, azok általában nem tudják, hogy mekkora az m1 nézettsége.kiserik írta:
Az a réteg, ha kell Brüsszelig is elmegy, mert csakafidesz és fanatikusan OV hívők. Nekik az ingerküszöböt az M1 határozza meg.

Nyugi. Nem azt írtam, hogy a frontvonalban harcol, de teljesen más lehet a saját bőrödön érezni az egészet, mikor kihatással vannak rád az ottani dolgok, mint jó messziről olvasgatni a médiumokat és annak hinni, amelyik közelebb áll a politikai hovatartozásodhoz.Norbi90 írta:Hat hidd el nagyon beregszaszig se mas mint magyarorszagon mondjuk vasarosnamenyba a legkor. Persze aki nem jart meg kint az nem tudhatja, de aze be ne szarjunk . Ferfiak nemsokan vannak az teny, azon kivul nyugi…kiserik írta: Az azért megvan, hogy Gabi nem itt, hanem ott van, ő nem olvassa, hanem megéli az ukrán eseményeket?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Hat hidd el nagyon beregszaszig se mas mint magyarorszagon mondjuk vasarosnamenyba a legkor. Persze aki nem jart meg kint az nem tudhatja, de aze be ne szarjunk . Ferfiak nemsokan vannak az teny, azon kivul nyugi…kiserik írta:Az azért megvan, hogy Gabi nem itt, hanem ott van, ő nem olvassa, hanem megéli az ukrán eseményeket?gutihaz14 írta: istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
mondjuk mi masrol irjon az origo meg a magyarnemzet. a sikeres gazdasagpolitikarol aligha tudna.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Azért most ráereszteném gutihaz14 re, az EQ-s zsuninnyot, akit realista kirakott pár napja...
bár lehet, le se szarná a szobrokat meg a madarakat. ki tudja.
bár lehet, le se szarná a szobrokat meg a madarakat. ki tudja.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akik ezt használják, hogy az m1, a Kossuth rádió.. mint most te, azok általában nem tudják, hogy mekkora az m1 nézettsége.kiserik írta:Az a réteg, ha kell Brüsszelig is elmegy, mert csakafidesz és fanatikusan OV hívők. Nekik az ingerküszöböt az M1 határozza meg.Süti írta: Egyébként én nem akarok fotelforradalmár lenni, de ma egy lájtos méretű Lidl bevásárlás után csak pislogtam, és nekem nem szűk a nadrág. De az a réteg, akiknek már háború/vak gazdaságpolitika/infláció előtt is az volt, nekik hol van az ingerküszöb, mielőtt kicsapják a hisztit, székházat gyújtogatnak meg tankot lopnak?Nem kívánom, vagy ilyenek, csak elgondolkoztam rajta mikor raktam be az 1400 forintos kiló paradicsomot a táskába.
![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Az a réteg, ha kell Brüsszelig is elmegy, mert csakafidesz és fanatikusan OV hívők. Nekik az ingerküszöböt az M1 határozza meg.Süti írta: Egyébként én nem akarok fotelforradalmár lenni, de ma egy lájtos méretű Lidl bevásárlás után csak pislogtam, és nekem nem szűk a nadrág. De az a réteg, akiknek már háború/vak gazdaságpolitika/infláció előtt is az volt, nekik hol van az ingerküszöb, mielőtt kicsapják a hisztit, székházat gyújtogatnak meg tankot lopnak?Nem kívánom, vagy ilyenek, csak elgondolkoztam rajta mikor raktam be az 1400 forintos kiló paradicsomot a táskába.
![]()
- Süti
Egyébként én nem akarok fotelforradalmár lenni, de ma egy lájtos méretű Lidl bevásárlás után csak pislogtam, és nekem nem szűk a nadrág. De az a réteg, akiknek már háború/vak gazdaságpolitika/infláció előtt is az volt, nekik hol van az ingerküszöb, mielőtt kicsapják a hisztit, székházat gyújtogatnak meg tankot lopnak?
Nem kívánom, vagy ilyenek, csak elgondolkoztam rajta mikor raktam be az 1400 forintos kiló paradicsomot a táskába.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Jelképeket sorolt, amiket végülis szintén lehetne kukázni, "hisz csak egy szobor"-ok..
Nem légy ennyire szűk látókörű. Igen, a ruszkik egy mondvacsinált okokon alapuló, 0értelmű háborúban pusztítják egy másik ország lakosait. (meg a krími gázmezőkért, donyecki szénért, urániumért, egyéb ritkaságokért (usa vs irak I / II?))
De ettől még ukrajna egy kisebbségfingató, fullkorrupt sz@rhalom, messze az európai értékektől, normáktól.. Mint Rezsiszilárd a Norbiupdatetől.
Bőven kritizálható lépés ez tőlük,még akkoris ha éppen tényleg egy háború megy ellenük.. Egy ex kgb-s, idióta vezetésével.
Nem légy ennyire szűk látókörű. Igen, a ruszkik egy mondvacsinált okokon alapuló, 0értelmű háborúban pusztítják egy másik ország lakosait. (meg a krími gázmezőkért, donyecki szénért, urániumért, egyéb ritkaságokért (usa vs irak I / II?))
De ettől még ukrajna egy kisebbségfingató, fullkorrupt sz@rhalom, messze az európai értékektől, normáktól.. Mint Rezsiszilárd a Norbiupdatetől.
Bőven kritizálható lépés ez tőlük,még akkoris ha éppen tényleg egy háború megy ellenük.. Egy ex kgb-s, idióta vezetésével.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
nem gondolnam hogy az ukranok pestig jonnenek hogy engedelyedre lebontsanak mindent... meg mondjuk nem hogy jutottal erre a gyenge peldara
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Figyi, ha drága a kenyér, akkor azt hősök terét vagy micsodát nem is baj ha beszántják, a citadellán meg úgyis idétlenül néz ki, hogy pálmalevelet emelget a bástya.gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
Azért mert a gazdaság finoman szólva sem dübörög, meg infláció van, energiaár emelkedés, nehogy már más miatt ne lehessen csalódottnak, esetleg szomorúnak lenni. Főleg határon túli magyarként.
És ebben részemről semmi politika nincs. Szép napot!
Az azért megvan, hogy Gabi nem itt, hanem ott van, ő nem olvassa, hanem megéli az ukrán eseményeket?gutihaz14 írta: istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
mondjuk mi masrol irjon az origo meg a magyarnemzet. a sikeres gazdasagpolitikarol aligha tudna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem egy random szoborról van szó bármennyire is akarod itt bagatellizálni. Semmi köze a 800ft kenyérnek ehhez azon kívül hogy szerinted vannak nagyobb problémák is. Igen vannak. De attól még nem lehet úgy tenni hogy rendben van nemzeti szimbólumok megrongálása és/vagy kulturális értékek vandál elpusztítása.gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
hat a lipotiban nem
vagy 500g annyi

valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hol olyan olcso a kenyer?gutihaz14 írta: oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
oke akkor ez legyen most a magyarok legnagyobb szivfajdalma. egy szobor. mindennapi eletunket legalabb masra koncentraljuk nem gondolunk a 800 ftos kenyerre sem.
valamelyik univerzumban:

- Süti
Nem lehet, hogy (bár tudom eddig is volt ellenérzés a magyarok irányába) most az oroszbarát politika, és kommunikáció miatt ez triplán felerősödött, ez testesült meg a szobor eltávolításában? Ha háborúban állnék, én se szívesen nézegetnék olyan szobrot, amit az ellenség egyik barátjának tiszteletére állítottak.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Az a szobor egy szimbólum nem egy sima tárgy. Az hogy egy háborús konfliktus közepén azzal vannak elfoglalva hogy egy harmadik nemzet tagjait megallazzák már bocs de nagyon nem kóser. Pláne hogy elvárják hogy annak a nemzetnek fiai akik ukrán állampolgárok meghallják Ukrajnáért a fronton. És ők akarnak belépni az EU-ba. Vegytiszta soviniszta megnyilvánulása volt. Szégyen.gutihaz14 írta: istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
Az hogy rengeteg magyar önzetlenül segített sok ezer ukrán emberen az kit érdekel, az el van felejtve ugye.
Ez nem Orbanrol vagy a fidesz kormányról szól hanem a teljes magyar nemzet elleni barátságtalan, barbár tett volt.
istenem ezek a multban ragadasok meg mindig. kit erdekel egy szobor... emberek gyerekek halnak meg csaladok hullanak szet a dogorogi kgbs haverja miatt itt meg a szobor miatt megy valami hozonges
valamelyik univerzumban:

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És sokan csodálkoznak itt is az emberek, hogy miért tart itt jelenleg ez az ország (ukrajna), ugyanilyen elnyomás ment keleten is, miután tűrhetetlenné vált, léptek...
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221014 ... trany.html
Rá lehet keresni történetekre a Munkácsi várról, hogyha valakit bővebben érdekel, vagy semmit nem hallott volna róla eddig, a lényeg, hogy ebben a háborús helyzetben, azonnali hatállyal szét kellett fűrészelni a magyarok hatalmas emlékművét, amit a vár árkába hajítottak, az ukrán három ágú szigony lesz a helyén, ami még el sincs készítve, gondolom ingyen, koldulni szeretnének majd támogatást hozzá valamelyik országtól, remélem pofáncsapást kapnak, vagy szájbetömést kapnak cserébe, amit osztogatni akart a minap az ukrán külügyminiszter, amiről írtam is már.
https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/10 ... acsi-varra

https://www.origo.hu/nagyvilag/20221014 ... trany.html
Rá lehet keresni történetekre a Munkácsi várról, hogyha valakit bővebben érdekel, vagy semmit nem hallott volna róla eddig, a lényeg, hogy ebben a háborús helyzetben, azonnali hatállyal szét kellett fűrészelni a magyarok hatalmas emlékművét, amit a vár árkába hajítottak, az ukrán három ágú szigony lesz a helyén, ami még el sincs készítve, gondolom ingyen, koldulni szeretnének majd támogatást hozzá valamelyik országtól, remélem pofáncsapást kapnak, vagy szájbetömést kapnak cserébe, amit osztogatni akart a minap az ukrán külügyminiszter, amiről írtam is már.
A történelem bizony ismétli önmagát…Sokan egy-egy Wass Albert-idézettel fejezik ki a szomorúságukat vagy R. Vozáry Aladár kárpátaljai újságíró gondolatait idézik, aki a millenniumi emlékmű lebontása alkalmával a Munkács című lap 1924. december 28-i számában a következőket írta:
"Ti pedig, nagy urak, kiknek ma ősi földünkön a hatalom kezetekbe adatott, ne vegyétek rossznéven, hogy mi, kik e földnek őslakói vagyunk, búcsúzunk a turulmadártól. Ne vessetek ránk követ azért, ha fáj a lelkünk, mikor a múlt szent madarának sorsára gondolunk. Ti is csak így tennétek. És kell jönni időnek, mikor belátjátok, hogy kár volt a turult leszedni, az emlékoszlopot lebontani. Jönni fog idő, mikor belátjátok, hogy csak az az ország lehet boldog, nagy s hatalmas, melyben mindenki érzését, minden nép emlékeit tiszteletben tartják.”
https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/10 ... acsi-varra
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az a baj- és ezt több Elmü regisztrált szerelő mondta - hogy a hálózat nem bírja el a sok visszatáplálást. Szóval de, elképzelhető, hogy nem engednek majd visszatáplálni.raul 4 ever írta: Csak nem lesz akkora gyökér a szabályozás, hogy az áramot nem engedi majd "feltölteni" a rendszerbe, az annyira menne szembe mindennel ami #zöld, #fenntarthatóság, hogy elképzelni nem tudom..
Azt már igen (amiről volt szó pár cikkben), hogy aki "diszponálható" áramot is termel, már pénzt nem kap érte..
Most milyen elszámolási módok vannak? Mint a normál fogyasztásnál? Havi részszámla, vagy éves elszámoló alapján (szumma termelt - szumma fogyasztott= valami?)
Majd valaki aki benne van --> azt jól értettem, hogy egyébként 2024től amúgy is EU szinten lett volna ez kivezetve?
Ezért is mondták, hogy várjak a lóvét, hogy jobb hálózatot epithessenek.
Esetleg eddig kellet volna a horror halozatfejlesztesi díjat hálózatfejlesztésre költeni, de ezt megzabálta a rezsicsökkentés.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.