Ez sem igaz, mert tegnap levegőben és földön is többször átjátszottuk őket, csak Adán éppen 9 védést mutatott be. Tavaly benyelt hat gombócot, tegnap élete meccsét hozta.A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk.

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erről van szó kérem szépen, de ezt mindenki tudja, hogy CR-nek vannak ilyen meccsei, időszakai, csak a nagyon okos vezetőségünk nem. Ezt szajkóztuk, szajkózzuk jó ideje, hogy nincs alternatíva a góllövés terén, mert hiába hoztunk el egy Ceballost a Barca orra elől, aki át fogja mozizni az évet, de elől teljesen nulla a nyári munkaRealista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale![]()

A legnagyobb probléma, hogy úgy néz ki, a jobb edzők felismerték hogyan kell ellenünk játszani. Betömörült védelem ellen teljesen impotensek vagyunk. Folyamatosan csak a beíveléseket erőltetjük. Sehol egy belöbbölt labda, sehol egy átlövés, üresbe alig mozognak páran, de ha megteszik is fölösleges, mert csak megy körbe a labda. Egy végig védekező, kontrákkal operáló, szervezett csapat könnyen megégethet minken bármikor egyelőre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
azt mondod, hogy jön még 2 X?????___Samy___ írta:Tavaly is 4 x-el kezdtük a szeptembert, mégis dupláztunk, szóval calma. Én bízom a csapatban.

Szeretünk a múltra támaszkodni. Ramos is elmondta, hogy ez a tavalyi csapat.Realista24 írta:G. V.tinho írta:
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.
azt meg ne is elemezzük, ki mit adott a madridizmusnak.
(azzal együtt, hogy bárcsak Benzema lett volna, Bale meg nem)
Past is past, tartja a mondás. Gondoltam szólok. Itt a tegnap esti meccsről van szó szigorúan, de látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Sebaj, majd egy kávé után fuss neki újra.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Tavaly is 4 x-el kezdtük a szeptembert, mégis dupláztunk, szóval calma. Én bízom a csapatban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pillanatképek tegnapról
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC9X0AAbXUy.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC7XoAAXpwz.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxl-UXUAEyB4S.jpg
Nem akarom erre fogni, de ennek a fele a Barcánál büntető, kiállítás, stb.
https://pbs.twimg.com/media/DKMxmC9X0AAbXUy.jpg
https://pbs.twimg.com/media/DKMxl-UXUAEyB4S.jpg
Nem akarom erre fogni, de ennek a fele a Barcánál büntető, kiállítás, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
G. V.tinho írta:Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
Past is past, tartja a mondás. Gondoltam szólok. Itt a tegnap esti meccsről van szó szigorúan, de látom nem sikerült értelmezni, amit írtam. Sebaj, majd egy kávé után fuss neki újra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Karim 10 meccsből hatszor adja a tegnapi Cét, 3szor a láthatatlan embert, egyszer hozza.Realista24 írta:Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk érdekes, hogy egy szót nem ír senki Céről, akinek a lábában maradt úgy három gól.
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale
Én megígértem, hogy nem szólok rá egy rossz szót sem, és a tegnap estét sem varrom a nyakába, de ugyanezért pár hete a Valencia ellen Karim egy büdöspatkánybevándorlóköcsög volt, aztán meg Bale

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
most olvasom Marcelo nyilatkozatát. Egyetértek Csabi, én is így látom. nagy gond, ha elhisszük, hogy ez így jó.Csabi írta:ez a baj hogy zidane meg a jatekosok el is hiszik h nyerniük kellett volna, meg hogy megtettek mindent
Nem vita, hogy akartuk a Nílust, csak azzal a hányaveti győzniakarással, hogy úgyis jön majd a gól. ment a lityilötyi.
ahogy bejött Vazquez, aki legalább az akarnokságával hozott lendületet, ott lehetett érezni, hogy kicsit igazán tüzet fogtunk, de már késő volt, és átment kaparásba a csapat.
" Ugyanaz a csapat vagyunk, amelyik mindent megnyert, és hinnünk kell magunkban. Jó és összetett keretünk van, nincs szükségünk semmi másra”.
Ebből fogunk megélni??? Amúgy Ramos hülyeségeket nyilatkozik, de szerintem az egyik legjobb hozzáállású játékosunk volt az elmúlt időszakban.
Ebből fogunk megélni??? Amúgy Ramos hülyeségeket nyilatkozik, de szerintem az egyik legjobb hozzáállású játékosunk volt az elmúlt időszakban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a baj hogy zidane meg a jatekosok el is hiszik h nyerniük kellett volna, meg hogy megtettek mindent

-
Én is inkább az alvást választottam, de azért reménykedtem benne, hogy az első félidő után legalább 1 pontot sikerül otthon (
) tartani, hát nem sikerült. A hónapban se játékosnak, se edzőnek nem fizetnék, mert ez még középszerűnek se nevezhető. Hazai pályánn 3 meccsen 2 pont Levantek meg Betisek ellen, nevetséges.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meccs utáni nyilatkozat.Kerlon írta:mer? mi volt? nem lehetne, hogy inkább csak idegenbe játszunk?Realista24 írta:Annak örülök hogy Ramos tiszta lelkiismerettel ment tegnap haza.
milyen aranyosak vagyunk és lelkesek, hogy hazai pályán mindig várjuk a gálát, aztán jól pofánvágnak minket
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mer? mi volt? nem lehetne, hogy inkább csak idegenbe játszunk?Realista24 írta:Annak örülök hogy Ramos tiszta lelkiismerettel ment tegnap haza.
milyen aranyosak vagyunk és lelkesek, hogy hazai pályán mindig várjuk a gálát, aztán jól pofánvágnak minket

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annak örülök hogy Ramos tiszta lelkiismerettel ment tegnap haza.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én az első félidőt még megnéztem, aztán inkább kikapcsoltam...Ekkora híg fost, komolyan... Ha nincs Keylor, már az első félidőben kapjuk a nagy tockost...
Szánalmas a csapat hozzáállása, lehet sokaknak lett "tele a hasa" az utóbbi két évben. Nulla frissítés, a szar meccseket hozó embereket (Morata és James) eladtuk és SENKIT se jött,mert hát "megvagyunk".
Egy (jelenleg sérült) duplanulla Benzemával (aki csak CR-el tud játszani és a kaput isten tudja mikor találta el rendesen), egy Bale-el,aki mire formába jönne (tud olyat?), addigra úgyis lesérül majd és egy Mayorallal,aki a Wolfsburgba se fért be,mit vártunk?...Ez nem csatársor, ez komédia.
A szélső védőink idén annyira szarul játszanak,amennyire sokat jelentettek a múlt évben. Borzasztó nézni.
És ez,hogy a srácok sétálgatnak, csapkolódnak...
Valami nincs rendben a fejekben, talán mindenki elhitte,h mi vagyunk a királyok és soha senki se verhet meg minket? Frissíteni kellett volna a kurva keretet és nem a mélységét csökkenteni. Ez a nyári átigazolási szezon nem hogy EGYES, inkább DUPLANULLA. Gratulálunk Zidane-nak és a vezetőségnek, innen szép felállni és nyerni bármit is (de adja Isten,h összejöjjön).
Szánalmas a csapat hozzáállása, lehet sokaknak lett "tele a hasa" az utóbbi két évben. Nulla frissítés, a szar meccseket hozó embereket (Morata és James) eladtuk és SENKIT se jött,mert hát "megvagyunk".
Egy (jelenleg sérült) duplanulla Benzemával (aki csak CR-el tud játszani és a kaput isten tudja mikor találta el rendesen), egy Bale-el,aki mire formába jönne (tud olyat?), addigra úgyis lesérül majd és egy Mayorallal,aki a Wolfsburgba se fért be,mit vártunk?...Ez nem csatársor, ez komédia.
A szélső védőink idén annyira szarul játszanak,amennyire sokat jelentettek a múlt évben. Borzasztó nézni.
És ez,hogy a srácok sétálgatnak, csapkolódnak...
Valami nincs rendben a fejekben, talán mindenki elhitte,h mi vagyunk a királyok és soha senki se verhet meg minket? Frissíteni kellett volna a kurva keretet és nem a mélységét csökkenteni. Ez a nyári átigazolási szezon nem hogy EGYES, inkább DUPLANULLA. Gratulálunk Zidane-nak és a vezetőségnek, innen szép felállni és nyerni bármit is (de adja Isten,h összejöjjön).
De jó, hogy ataludtam a fiúk újbóli nagyszerű produktumát. Egyelőre lekopiztak a 14/15os szezont csak korán ütött be a szar.
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Esküszöm sajnállak. Akarva akaratlanul a fejemben járt, hogy mit érezhetsz ilyenkor.Remy írta:es meg jo draga is volt.___Samy___ írta:Bazmeg Remy, legközelebb ha menni akarsz, szólj. Inkább kifizetem, csak ne menj![]()
![]()
orok elmeny marad ettol függetlenül.
Majdnem én is "csalódtam", 0-4 volt a Sahtar ellen a 77. percig (CR dupla, Modric és Carvajal bomba), majd a végén majdnem X lett a vége.

Ugyanezt a hangulatot átélni "otthon" is...majd egyszer!

A holnapi edzés helyett levetíteném a teljes meccset a csapatnak délelőtt, utána estére összehívnám a csapatot, miután megemésztette mindenki a történteket, és szöglet, beadás, 1v1-et gyakoroltatnék mindenkivel, amíg nem megy 10/6 legalább (a mai után pozitívum, azért nem írtam többet). Katasztófális volt az, ami tavaly hozta a pontokat és győzelmeket.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Akkor vagyunk a legjobbak amikor a kupakat osztogatjak...iden annyi extra kell hogy őket utjuk oda vissza, de ez mar évek óta érik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem jól megmondtaRealista24 írta:Dr.Dre, aki szereti alázni magátiszD19 írta:Nagy volt a pofa, magasról lehet ám nagyot esni, milyen érzés?![]()
![]()
![]()
![]()
Szép álmokat mindenkinek!![]()
![]()
Aztán most menj az eurobarcára, aztán sírd tele a topicot, hogy kiraktak megint
Most jól megmondtad megint, tudnám hol volták a Szuperkupa idején

Szeptember 21 van dré bástya.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams