Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 10:38

hehetheoriginal írta: haland nem igazan kreativ, inkabb őserőből befejezőként oldja meg, de ki kell szolgalni, nem tudja magának kialakitani a helyzetet.

vannak azert manapsag is fiatal jatekosok, sesko a salzburg/lipcseből, de neki még fejlodnie kell nyilvan, es meg megannyi tehetseges tamado, mar csak a nagy szamok torvenye alapjan is, lehet olyanok is, akikrol meg nem is hallottunk, mert ifiben nyomja valahol, aztan 4 ev mulva már a madrid kezdocsatárja

Haaland a tamadokhoz kepest kreativ, persze nem a labdaval az, hanem ahogy nyitja a savokat a tobbi jatekosnak. Amit te leirtal ilyen tulajdonsagokkal az all time legjobb csatarja lenne ez a szemely. Sesko? Gyenge osztrak ligaban is sokkal jobb jatekosok voltak, akik jobban kimagaslottak, aztan megsem lett beloluk igazan semmi, erre jo pelda Daka is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 10:01

haland nem igazan kreativ, inkabb őserőből befejezőként oldja meg, de ki kell szolgalni, nem tudja magának kialakitani a helyzetet.

vannak azert manapsag is fiatal jatekosok, sesko a salzburg/lipcseből, de neki még fejlodnie kell nyilvan, es meg megannyi tehetseges tamado, mar csak a nagy szamok torvenye alapjan is, lehet olyanok is, akikrol meg nem is hallottunk, mert ifiben nyomja valahol, aztan 4 ev mulva már a madrid kezdocsatárja
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:32

hehetheoriginal írta: nem tudom, ugy nez ki leigazoljuk ezt a gyereket, nekem alacsonynak, zömöknek tűnik, es egylábasnak sajnos, de még fiatal, csak már most felnőtt csapatban játszatják, igy meg tudatalatt is elhiszi az elme meg a test, hogy megérkeztem, ez már kész van, aztan ilyen marad (gondolom én, lehet csak az én faszságom).
én jobban szeretem a magasabb, dinamikus, erőteljes, robbanékony játékosokat, akik kétlábasok es technikásak, kreativak, sokkal látványosabb is nézőként.
messi is übertechnikás ugye, de pont ezert nem tudtam soha csipázni - azontul egy köpetként viselkedett emberként a pályán sokszor -, mert csak azt látod, hogy labda tapad a lábához, aztan szalad vele a vedok közt, nekem nem tul látványos, bár tudom, hogy ez a teteje es kurvanehez es hatekony.
Csak az a baj, hogy a mai fociban nem tudsz olyan jatekost mondani, aki megfelel ezeknek a kriteriumoknak. Ott van Haaland, aki amugy szinten nagyon egy labas jatekos, de ot keptelenseg megszerezni, valaki meg megis csak kell.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:31

hehetheoriginal írta: jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni :roll:
talán mert nem mindenki robot, meg pes vagy fifa?
Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz
hogy te nem erted, attol még nem feltétlen érthetetlen.
Kerdezte, hogy kezd e valamit a vastag combjaval, amire reagaltam, hogy igen. Senki nem beszelt arrol, hogy szuk elit e, vagy, hogy milyen csatar, csak kiemeltem egy jo tulajdonsagat.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:25

nem tudom, ugy nez ki leigazoljuk ezt a gyereket, nekem alacsonynak, zömöknek tűnik, es egylábasnak sajnos, de még fiatal, csak már most felnőtt csapatban játszatják, igy meg tudatalatt is elhiszi az elme meg a test, hogy megérkeztem, ez már kész van, aztan ilyen marad (gondolom én, lehet csak az én faszságom).
én jobban szeretem a magasabb, dinamikus, erőteljes, robbanékony játékosokat, akik kétlábasok es technikásak, kreativak, sokkal látványosabb is nézőként.
messi is übertechnikás ugye, de pont ezert nem tudtam soha csipázni - azontul egy köpetként viselkedett emberként a pályán sokszor -, mert csak azt látod, hogy labda tapad a lábához, aztan szalad vele a vedok közt, nekem nem tul látványos, bár tudom, hogy ez a teteje es kurvanehez es hatekony.
thereisonly1ronaldo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 28., péntek 9:19

hehetheoriginal írta: Hat nalam egy tamado inkabb nyujtson tamadasban extrat es mutasson legszukebb elit szintet, minthogy az legyen a kiveteles kepessege, hogy jol tamad le. Idovel az evek multaval ugyis csokken az intenzitas, meg a futomennyiseg is beall egy kb allandora, ezzel nem lehet hosszu ideig kitunni, a biológia torvenyeit nem tudja senki felulirni
Vegulis jo 10 evet el lehet lenni ilyen kepessegekkel, ha jol tudok osszeadni 20 es 30 kozott.
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 28., péntek 9:13

hehetheoriginal írta: jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni :roll:
Ha a tényeket nézzük mind a kettő BLt nyert, az egyik még csapatkapitanyként a magasba is emelte a trófeát.

Azért ez nem rossz :mrgreen:

Képzeld el Marcelo meghúzodik vagy beáll a dereke mikor megemeli a BL serleget azt elejti, full cink lett volna :D :mrgreen: Hala Pintus :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 9:03

Ezt kívülről azért nem tudjuk megítélni hogy genetika vagy hozzáállás. De én egyetértek, genetika is fontos szerepet tölt be.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:01

jo akkor marceloval vagy hazarddal miert nem tud mit kezdeni :roll:
talán mert nem mindenki robot, meg pes vagy fifa?
Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz
hogy te nem erted, attol még nem feltétlen érthetetlen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. október 28., péntek 9:03-kor.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. október 28., péntek 8:56

hehetheoriginal írta: jo hat azert ő se mindenható, bizonyos jatekosok genetikailag es eletvitelbol kifolyolag jobban birjak az evek mulasat, masok nem annyira, mindegy ki az erőnléti edzőjük
Hát izé, egy öregnek mondható, már mindenki számára kiégett kerettel, a 36 éves kis horváttal meg egy 34 éves franciával, aki lehozta élete szezonját és Aranylasztit nyert puffogtattunk ki minden egyes nagy csapatot a visszavágó meccsek végén mert olyan erőnlétűnk van, hogy olyat a világ nem látott. Valverdét pl fixen betosznám egy laborba hogy ezt hogy, mert nem értem ezt hogy csinálja.

És akkor a korábbi BLekről ne is beszéljünk mennyire körbe lett mindenki hugyozva folyamat, az a Juve elleni második félidő a szezon végén... Szerencsétlenek nem értették mi történik, azok elfáradtak mi meg rákapcsoltunk még kettő fokozatot :D :mrgreen:
És az volt Pintusnak az első szezonja itt...
Most is visszajött... Megint nyertünk BLt rögtön :lol:

Fixen megszerezte Barcelonából a gumibogyószörp receptjét :lol:

Választani kéne hogy Ancelottit vagy Pintust tartsam meg, nem lenne nehéz döntés :D :mrgreen: Valamit nagyon ért a tag.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 8:34

:shutup:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 8:31

hehetheoriginal írta: Hat nalam egy tamado inkabb nyujtson tamadasban extrat es mutasson legszukebb elit szintet, minthogy az legyen a kiveteles kepessege, hogy jol tamad le. Idovel az evek multaval ugyis csokken az intenzitas, meg a futomennyiseg is beall egy kb allandora, ezzel nem lehet hosszu ideig kitunni, a biológia torvenyeit nem tudja senki felulirni
Es hol zarja ki a ketto egymast? Teljesen erthetetlen megint amirol beszelsz. Azt kerdezte R24, hogy hasznositja e a vastag combjat, amire igen a valasz. Amugy nem ertek egyet, Cavani, Mane, Son es meg lehetne sorolni(Giggs 100 evesen is kepes volt.) akik olyan intenziv meccseket kepesek lehozni a mai napig, hogy csak pislogsz. Kozeppalyan is rengeteg 30 feletti jatekos van, aki faradhatatlan es igen is, a mai fociban elengedhetetlen, hogy egy tamado fusson, jol tamadjon le. Ez mar nem a 2000 es evek, ahol a szuk elited megallt a kapu elott es tomtek labdaval a csatarokat es csak erre kellett koncentralniuk… :coffee:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 8:18

jo hat azert ő se mindenható, bizonyos jatekosok genetikailag es eletvitelbol kifolyolag jobban birjak az evek mulasat, masok nem annyira, mindegy ki az erőnléti edzőjük
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 28., péntek 8:15

Pintus: Fogd meg a söröm :lol:

(na meg a patikusa.... :mrgreen: )

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 7:55

Hat nalam egy tamado inkabb nyujtson tamadasban extrat es mutasson legszukebb elit szintet, minthogy az legyen a kiveteles kepessege, hogy jol tamad le. Idovel az evek multaval ugyis csokken az intenzitas, meg a futomennyiseg is beall egy kb allandora, ezzel nem lehet hosszu ideig kitunni, a biológia torvenyeit nem tudja senki felulirni
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 7:51

Realista24 írta: Nezem ezt az Endrick csavot. Ocsem, olyan vastag a combja, mintha valami Roberto Carlos lenne.

Haszonsitja is valamire? :mrgreen:
Hasznositja, megallas nelkul letamad, olyan, mint egy pitbull. Benzema a vilagon a legjobb letamado csatar, hiaba fut mas csatar 3 kmrrel tobbet, Karim latja meg mindig azt az osvenyt, hogy hol kell lennie. Ha Endrick ezzel a futomennyiseggel eltanulja Benzematol ezt a visiont.. eszmeletlen lenne.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. október 28., péntek 0:12

After PSG’s interest, Real Madrid have decided to make an offer for Endrick. The player will stay in Brazil until 24/25.

Endrick wants to join Real Madrid.

MARCA’s front cover: “ORDER FROM MADRID, SIGN ENDRICK.”
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 27., csütörtök 20:49

Nezem ezt az Endrick csavot. Ocsem, olyan vastag a combja, mintha valami Roberto Carlos lenne.

Haszonsitja is valamire? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 26., szerda 2:04

Amennyire Bellingham klasszis, annyira a felsorolt nevek is.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. október 26., szerda 0:07

besteve7 írta: Sancho, Pulisic, Sahin, Gotze azért a 100 millás Dembele se tud igazi húzóember lenni, sőt ... De említhetném Kagawat meg volt kp-s nagy tehetség is aki eltűnt a süllyesztőben. Neki nem ugrik be a neve.
Pulisic meg Sahin sosem voltak klasszisok, még Dortmundban sem. Kagawa ugyanilyen. Sanchonak valóban volt egy olyan időszaka, amikor klasszisnak látszódott, ő megrekedt az új csapatában. Götze egy szuper Bayernben nem tudott beilleszkedni, mentségére szóljon, hogy Robben és Ribéry mellett a szélen esélye sem volt játszani, középen meg Müller kirobbanthatatlan abban a csapatban 1X éve. Aki ott igazán klasszisnak számított, az Lewa, Haaland, Hummels, ők szerintem nem okoztak csalódást más csapatban/csapatokban sem. De Gündogan is hoz egy nagyon magas szintet a Cityben. Bellingham vezér típusú játékos a középpályán, nagyon meglepne, ha nem válna be, akárhova is igazol.

Vissza: