HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. szeptember 26., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. szeptember 26., kedd 22:41
Uezt gondolom én is!BlancoMark írta:Talan az a ket csapat jatszott akik a legmodernebb, szivemhez legkozelebb atszo gyors focit jatszak Europaban, hatalmas masodik felidovel a harmadik golunkig. Kellett egy ilyen jo Dortmund hogy felhozzon minket, remelem kitart ez a jo jatek sokaig.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 26., kedd 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 26., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. szeptember 24., vasárnap 9:40
Hasonlóan látom én is a helyzetet. Ameddig helyzetek vannak én nem aggódom. Tavaly ősszel is volt egy ilyen periódusunk, tavaszra pedig jött a top forma a játékunk pedig nekem még igy is sokkal meggyőzőbb mint tavaly ilyenkor. Ami jobban zavar az az hogy ennyi sérüléssel inditottunk.hala real írta:csak a 2. felidot lattam, de nekem nem tunt annyira borzalmasnak. a helyzetek megvannak, csak nem rugjuk be. az viszont sokkal nagyobb baj lenne, ha meg helyzeteink se lennenek, akkor lenne gond igazan.
szerintem be fogunk indulni hamarosan.
dortmund ellen tartogatjuk a galat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 24., vasárnap 2:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 23., szombat 21:36
HozzászólásSzerző: Buitre » 2017. szeptember 23., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. szeptember 23., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. szeptember 23., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 23., szombat 19:22
Asensio első 3as balszéle, Isco meg Modric helyéndonor írta:Lemaradtam a mai meccsről, de úgy látom nem volt gála. Legalább a 3 pont megvan végre. BL-től nem félek (egyelőre), ahogy én látom, nagyok ellen nem lesz baj, csak a kicsikről gondolja a csapat, hogy a mez is megveri őket. Ez Zizu feladata és sara. Kevés az új impulzus, a bizonyítani vágyó elem a csapatban, plusz sok a "bérelt" hely, bár most árnyalja a helyzetet a sok sérülés is. Reméljük hamar rendet raknak a fejekben.
Valaki megírná, hogy Asensio milyen poszton, pozícióban mozgott? Vagy úgy a csapat? Az eredmények-en 433-van feltüntetve, ez valós? Iscot írta valaki, hogy hátrébb játszott.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 23., szombat 19:09
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. szeptember 23., szombat 19:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. szeptember 23., szombat 18:50
úristen hagyjuk már ezeket a szövegeket, hát csak magatokat nevettetiket ki könyörgöm. szeptember vége van, jeez.MorataMartin írta:Nem tudom mi van a csapattal viszont ez gyalázat. Hosszú szezon lesz. Nem tudok semmi pozitívat mondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 23., szombat 18:50
Mert mi nem rúgunk kapufát...BBeno írta:nyár nagyrészében azzal voltak elfoglalva hogy megbeszéljék hogyan kommunikálják kifelé hogy miért is jobb hogy bappe nem jön. a hosszabbításokra nem jutott idő.
ideje lenne valakinek az asztalra csapni mert úgylátszik ramos hétvégi mondata nem hatott meg senkit. a két kapufa megmentett ma minket.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 23., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. szeptember 23., szombat 18:47
jogos.nyertunk is
HozzászólásSzerző: bugybi » 2017. szeptember 23., szombat 18:44
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 23., szombat 18:39
Szerencsétlen sajtószekció/ közösségi média szerkesztők mit izzadhatnak, amikor edzésekről teszik fel a 30seces videókat, ahol mindenki olyan gólokat ver, hogy mindenki elélvez.. meccsen meg simán fölé veri akárki hat méterről..Kerlon írta: A két világtalanon múlott ma is minden, nem?Valami itt alapból nem oké, mert tök mindegy kikerül a kapu elé, fölé, mellé, kapusba, kapufára, de véletlenül sem berúgja.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 23., szombat 18:38
nyertunk isateeemadrid írta:a két világtalan nem is játszott ma...itt tartani a ket vilagtalant
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem