de. lehet.ezt nem lehet 4 nap altt kitalálni, meg akarattal helyettesíteni az állóképességet.
kérdés ki mennyire akarja.
a bajnokin utána ki lehet kapni, mert lépni nem fog tudni senki, senkit nem érdekel.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 29., hétfő 17:41
de. lehet.ezt nem lehet 4 nap altt kitalálni, meg akarattal helyettesíteni az állóképességet.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 17:32
Felteszem Los Blancosnak írtad, de Jesé is játszhat szélen, ahogy a szélső hátvédek is megoldhatják a széljátékot. Sokan írták, hogy Agüero-Benzema-Ronaldo hármast akarnak elől. Abban sincs több szélső. :-)Kerlon írta:Ha eladjuk Di Mariat, akkor ki lesz jobb oldalt? Az az Isco, akinek volt egy felkapott 2 hónapja? Pogba mire fel 30M? Szinte null kilométeres... Remélem a vezetőség jobban kalkulál az árakkal illetve üzletel.
Jogos. A végén még pluszban zárjuk ezt az átigazolási szezont is.numberone1 írta:Ha esetleg Garay-t is eladna a Benfica(nem nekunk), akkor meg onnan is lenne bevetel. Remelhetoleg Mou-ert is fizet Abra.Toky
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 29., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 17:24
modric simán játszhatna előrébb, ő azért visszazár rendesen és becsülettel melózik.numberone1 írta:az igaz. De ha beteszunk egy olyan tkp-t aki nemcsak lezeng , hanem vissza is zar v vissza is tamad akkor meg jobb lenne.accel írta:én is ezért kérdeztem, hogy itt kikkel nyomatná. bár marcelo és carvajal elég offenzív, simán elmennek szélsőknek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 17:03
az igaz. De ha beteszunk egy olyan tkp-t aki nemcsak lezeng , hanem vissza is zar v vissza is tamad akkor meg jobb lenne.accel írta:én is ezért kérdeztem, hogy itt kikkel nyomatná. bár marcelo és carvajal elég offenzív, simán elmennek szélsőknek.
Ha esetleg Garay-t is eladna a Benfica(nem nekunk), akkor meg onnan is lenne bevetel. Remelhetoleg Mou-ert is fizet Abra.Toky
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. április 29., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 29., hétfő 16:58
szerintem tulsok lenne a belso kp, es keves a tamado. De ez csak az en szubjektiv velemenyem.-----------------------pogba/kondogbia-------------
-----------verratti/xabi------------------------------
---------vidal----------------------modric------------
----------------benz--------cé------------------------
Az egyedi eset volt RVP-e. Ha Leva jonni akarna hozzank, es mi 15 misit adnank, nem tudnanak mit csinalni.Özilt 18ért hoztuk, de akkor még nem volt olyan neve, mint Lewának. RvP 29 évesen került közel 30 milliójába az MU-nak, és velük kapcsán vannak hírek, hogy lewandowskyra is 30 milliót szánnak.
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 29., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 29., hétfő 16:40
Özilt 18ért hoztuk, de akkor még nem volt olyan neve, mint Lewának. RvP 29 évesen került közel 30 milliójába az MU-nak, és velük kapcsán vannak hírek, hogy lewandowskyra is 30 milliót szánnak.Özilt mennyiért hoztuk anno? Mert már nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 29., hétfő 16:29
30 biztos nem.remélem azért legalább 1-2 hir lesz róla.Mondjuk az ára is inkább 30, mint 15. Lejáró szerződés ide vagy oda. De nem hinném, hogy gondolkodnánk róla.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 16:27
Özilt mennyiért hoztuk anno? Mert már nem emlékszem. De szerintem ez is hasonló szituáció. nem hiszem, hogy 20 fölé menne az ára.CS0ki írta:Mondjuk az ára is inkább 30, mint 15. Lejáró szerződés ide vagy oda. De nem hinném, hogy gondolkodnánk róla.kb most látom először a nevét. nálam is ezerszer inkább ő mint kun.
az ára miatt is remélem,hogy szóba fog kerülni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 29., hétfő 16:24
Mondjuk az ára is inkább 30, mint 15. Lejáró szerződés ide vagy oda. De nem hinném, hogy gondolkodnánk róla.kb most látom először a nevét. nálam is ezerszer inkább ő mint kun.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 16:18
Nem magamtól találtam ki. Valaki más már írta (vagy többen, most nem tudom). Én meg átvetem, mert jobbal/olcsóbbal nem tudtam előrukkolni.flori írta:kb most látom először a nevét.Lewandowski = 15 (Én idősebb csatárt igazolnék, de Ő ennyiért beleférne a keretbe, csatár kell, szóval egy próbát megér.)nálam is ezerszer inkább ő mint kun.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. április 29., hétfő 16:16
Lewandowski = 15 (Én idősebb csatárt igazolnék, de Ő ennyiért beleférne a keretbe, csatár kell, szóval egy próbát megér.)
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 29., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 29., hétfő 16:05
És úgy tervezted, hogy 90 percig sprintben közlekedünk? lehet itt vérhugyozásról meg nem tudom miről beszélni, de nincs a csapat olyan fizikális állapotban, ami a folyamatos dominanciához kellene, ezt nem lehet 4 nap altt kitalálni, meg akarattal helyettesíteni az állóképességet. Ahogy nem lehet felállni 6 támadóval sem, mert nem feltétlenül a 3 rúgott góllal lesz a baj, hanem a 0 kapottal. Nyilván kockáztatni kell kcisit jobban, de nem ész nélkül. Sajnos elől-hátul kell majd a szerencse is, remélhetőleg a dortmundiak a malagában mutatott impotens formájukat hozzák, nekünk meg kivételesen szerencsénk is lesz, és abból a néhány helyzetből, szögletből, szabadból sikerül 3-4 gólt rúgni.és benyomni őket, hajtani, a kipattanót azonnal visszaszerezni és nincs addig megállás, kiköpni a tüdőt, amíg nincs meg a 3:0.
utána egy új meccs kezdődik, és sajnos murinnyóból kinézem, hogy már továbbjutásra állunk, de ő elbassza a visszaállással.
irányítanunk kell az egész meccset, ez baromi nehéz egy jobb képességű játékosokból és jobb játékkal bíró csapat ellen, de nincs más út.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. április 29., hétfő 15:54
Azt én is értettem már elsőre, hogy jó lenne, ha itt lenne, de mint Te is írtad ez feltételes mód, ugyanis nincs. Így még mindig ott a bibi, hogy Modricból nincs kettő. Szóval továbbra sem tud Özil/Kaká helyén, meg eggyel hátrébb is játszani. A keret adott, és most nem tudunk rajta sajnos változtatni. :-)Donát írta:Pont ezért írtam, h jó lenne most Sahin a keretbe...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 29., hétfő 15:10
Modricot lehetne még feljebb tolni akkor,Alonso mellett meg jobbhíjján maradna a herceg.Sajnos harmadik alternativa meg nem igen van az ő posztjukra így kénytelen voltam eme két úriember közül választani.

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. április 29., hétfő 14:51
Pont ezért írtam, h jó lenne most Sahin a keretbe...Toky írta:Őt egy sorral hátrébb írta, és mivel csak 1 Modricunk van, Ő kiesik.Donát írta:Modric. Ilyenkor meg jó lenne Khedira helyére Sahin..
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem