VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 6., vasárnap 10:06

Nos, 4-ből 3 olyan csapat jutott az elődöntőbe, akiket top4-nek mondtam előzetesen...a spanyolok is itt lehetnének a hollandok helyett, ha nem lettek volna világtalanok, hótgyenge mezőny jött össze ezen a vb-n, a 4 évvel ezelőtti spanyolok simán besétáltak volna a döntőbe.

Az a jó, hogy mindenki kiröhögött, amikor az esélyesek közé írtam Argentínát, érdekes módon mégis itt vannak a négyben...

Mind a 4 csapat megérdemelten van itt azt kell hogy mondjam. Viszont a továbbiakban fingom sincsen mi lesz :)
Amit szeretnék: Németország visszavág Dél-Korea miatt a braziloknak, és a hollandok csapják meg Messiéket, aztán veszítsék el az újabb döntőt.
Németország olyan, mint idén a Real Madrid: évek óta ott vannak a tűz közelében, és most végre be kell húzzák. A hollandoknál VanGaal egyértelműen az X-faktor, Messiék gyengusz ágon jutottak el idáig, igazából a brazilok is, őket mindenki segítette aki csak tudta, de remélem a 2 nagy hiányzó megpecsételi a sorsukat.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 6., vasárnap 10:04

Realista24 írta:Na, nézzük újra. :D
Előzőt a franciák nyertek...az eddigiek alapján egy biztos, akinek Remy szurkol, az biztos nem nyer.
francokat :D Szurkoltam egy Kolumbia, Francia, Costa Rica, Belgium négyesért... :lol: azon gondolkodom hogy elkezdek a németeknek szurkolni hát ha kiesnek

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 6., vasárnap 9:59

Realista24 írta:Na, nézzük újra. :D
Előzőt a franciák nyertek...az eddigiek alapján egy biztos, akinek Remy szurkol, az biztos nem nyer.

ööö,én is,akinek eddig drukkoltam, mind megbukott. :lol: :lol: akiket meg nem szeretek,mint talpon,közben röfögnek mint a malacok az ólban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 6., vasárnap 9:07

Toszok rá, nyomtam a brazilokat megint, eddig bejött. Löw eltaktikázza úgyis. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 6., vasárnap 9:02

Na, nézzük újra. :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 6., vasárnap 3:26

Gascoigne írta:
lehozott két órát, amiből 1 óra 58 perc a másik tizenhatos körül zajlott. azt hiszem volt egy darab kapuralövésük?
persze, nem kellett elkezdeni dobálni a társaknak őt, de csak lehozta a meccset és a végén tényleg védett 1 nagyobbat.
amúgy kiderült Cillessen nem tudott előre a cseréről, csak Krulnak szóltak erről, nehogy megzavarja ez Cillessent meccs közben.
Nem tudok más madridista nevében beszélni, de én egyáltalán nem utálom argentínát se Messit.Nagy játékosnak tartom(az egyetlen barcás akit nem ütnék agyon egy lapáttal) és úgy gondolom megérdemel egy ekkora játékos egy vb címet (ahogy CR is)... Én az udnorító ocsmány hányingert keltő idióta barom ütnivaló Messi fanatikusok miatt nem akarom ,hogy Argetína nyerjen, a gyökér média miatt akik 3 jó meccs után visszapakolják a trónra a kocogó Messit stb...

Szerintem a madridisták többsége nem gyűlöli se Messi-t se Argentínát, egyszerűen a szánalmas követőivel meg a mocskos médiával van a baj, ezért nem nyerhet Messi vb-t mert nem lenne már ugyanaz a sport, Pelé Maradona R9 Zizu menne a levesbe Messi folyna még 1000év múlva is a csapból.
pontosan... én még azon kaptam magam meccs közben, hogy jó volt látni, ahogy Messi minimálisan is, de valamennyire észbe kapott, hogy ez egy VB... így is lókuki, amit művel magához képest, de amit a Barcában foci néven leszenvedett a vége felé... hát komolyan önmaga paródiája volt, hogy Hajdú B. szavaival éljek...... mondjuk túlzottan nem zavar, hogy nem megy neki annyira a Barcában, mint régen, valahogy túlélem ( :mrgreen: ), de néha tényleg rossz volt már nézni, ahogy szenved.

vele is a legnagyobb probléma az az elképesztő túlfényezés, volt amikor megérdemelte tény, de amikor bármi necces dolgot tett az 1 nap után elfelejtődött... mert ő a good boy és besokall ebből az ember és néha ezt tényleg magára Messire vetíti le, ugyanez van most Neymarral is.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 6., vasárnap 2:28

alexoxladjackoxi írta:Nyilván nem örülnek a Real drukkerek, hogy az általuk legjobban utált Argentína bejut a 4 közé

Nem tudok más madridista nevében beszélni, de én egyáltalán nem utálom argentínát se Messit.Nagy játékosnak tartom(az egyetlen barcás akit nem ütnék agyon egy lapáttal) és úgy gondolom megérdemel egy ekkora játékos egy vb címet (ahogy CR is)... Én az udnorító ocsmány hányingert keltő idióta barom ütnivaló Messi fanatikusok miatt nem akarom ,hogy Argetína nyerjen, a gyökér média miatt akik 3 jó meccs után visszapakolják a trónra a kocogó Messit stb...

Szerintem a madridisták többsége nem gyűlöli se Messi-t se Argentínát, egyszerűen a szánalmas követőivel meg a mocskos médiával van a baj, ezért nem nyerhet Messi vb-t mert nem lenne már ugyanaz a sport, Pelé Maradona R9 Zizu menne a levesbe Messi folyna még 1000év múlva is a csapból.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 6., vasárnap 1:43

jeremy azt hiszed ez valami kibaszott játék?!?! :lol:
Kép

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 6., vasárnap 1:39

Tuti, hogy a brazilok meglepik a németeket, és Neymarért, meg Silváért nyernek, hogy utóbbi játszhasson a döntőben.
Egyébként a kieséses szakaszban Neymar amúgy sem sokat tett hozzá a játékhoz. Jó meccs lesz, az biztos.

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. július 6., vasárnap 1:38

Galacticos írta:robben. :lol:
mi ez az ember?
évekig minden fontos meccs után/alatt rajta nevettünk itt, most meg kajakra nyerő ember lesz és higgadtan felrakja a pipába. két éve meg belelőtte cech-be. :lol:

mezei: robben nem egy idegestípus.
nem, nem az. tényleg. :lol: :lol: :lol:
Én sem hiszem el mit csinál ez az ember. 2011-12-es szezonban rajta ment el a Bayernnek a BL és a bajnokság is, majd EB-n értékelhető momentuma se nagyon volt. Ezt követően nem nagyon hitte senki, hogy fel tud állni, és fejben ott tud lenni majd fontos meccseken. De megcsinálta, tavaly BL döntőben győztes gólt rúgott és most pedig egyedül viszi a hollandokat.... Hihetetlen. :salute:

Ps: közben meg Guardiola erőlteti vele a tiken-takent....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArjenMagicRobben 2014. július 6., vasárnap 1:40-kor.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 6., vasárnap 1:34

el ne jinxeljétek nekem a német vb címet. épp elég baj már így is, hogy remy felül a német bandwagonra. nem jó ómen. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 1:33

Tegyék meg tétjeiket! :hmmm:

Khedira, Klose, Müller, Özil is világbajnok lesz :mrgreen:
épp elég baj már így is, hogy remy felül a német bandwagonra.
sry :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. július 6., vasárnap 1:35-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 6., vasárnap 1:31

3 csapatot utálok, akiket nagyon nem szerettem volna ott látni a legjobb négy között. Mind ott vannak.(Németország, Argentína, Hollandia)
Viszont ha a braziljaimat kiejtik a németek, akkor életemben először ott fogok csücsülni Merkel mellett a bandwagonon, nem tudnám se a holland, se az argentin sikert elviselni.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 6., vasárnap 1:30

ferni írta:1 nagy hátránya lehet ennek a cserének... Cillessen hogy tudja ezt feldolgozni...
lehozza kapott gól nélkül a 120 percet, még védett is egy nagyot itt a legvégén lábbal és Krul most a nagy hős, Cillessen meg le van tojva, oda se mennek hozzá kb, hiába hozott le gól nélkül 2 órát...

ha le is volt ez beszélve előre, azért ezt fel kell dolgoznia Cillessennek
lehozott két órát, amiből 1 óra 58 perc a másik tizenhatos körül zajlott. azt hiszem volt egy darab kapuralövésük?

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 6., vasárnap 1:23

dzsi91 írta:Nem tudom mit aggódik mindenki, valaki aki végigkövette lionell mákosMessi pályafutását pontosan tudja mi fog történni július 14-én :mrgreen: Minden alájátszik a neves csapatok kiesésétől a kisöpört útig az elődöntőbe,Neymar sérülése , egészen a hollandok 120perces meccséig az elődöntő előtt...

Hát a vak is látja ,hogy ő miatta történik minden, a futball istene toszogatja a fiát a trónig :D
minden azért történik, hogy a döntőben a klose-müller-khedira pakk megalázhassa :mrgreen:

a herceg megeszi messit vacsira. utána büfi,puki,kaki :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 6., vasárnap 1:21

Nem tudom mit aggódik mindenki, valaki aki végigkövette lionell mákosMessi pályafutását pontosan tudja mi fog történni július 14-én :mrgreen: Minden alájátszik a neves csapatok kiesésétől a kisöpört útig az elődöntőbe,Neymar sérülése , egészen a hollandok 120perces meccséig az elődöntő előtt...

Hát a vak is látja ,hogy ő miatta történik minden, a futball istene toszogatja a fiát a trónig :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 6., vasárnap 1:18

Zsombor írta:Azt olvastam twitteren, hogy Cilessen még nem fogott meg büntetőt karrierje során, tiszta sor volt, hogy behozta Krult az öreg.
van is erről egy-két holland hír, gugli translate szerint amióta profi labdarúgó tényleg nem fogott még 11est Cillessen :hmmm:

itt a cikk magyarra ferdítve

és ha választanom kéne, akkor német (Khediráért többet el lehetne kérni friss VB győztesként :mrgreen: ), holland/brazil, argentin a sorrend, 2. helyen még nem tudok dönteni :hmmm:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 6., vasárnap 1:17

megbuktam. minden csapatom bukott.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 1:16

1. ne argentína 2. német/brazil győztese, fontossági sorrendem
Nem illik.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 6., vasárnap 1:14

vb előtt úgy voltam, hogy német, olasz, portugál. és nyugodtan tudom le ezt a vb-t. tehát most már akkor über alles. :mrgreen:

Vissza: