Gascoigne írta:
lehozott két órát, amiből 1 óra 58 perc a másik tizenhatos körül zajlott. azt hiszem volt egy darab kapuralövésük?
persze, nem kellett elkezdeni dobálni a társaknak őt, de csak lehozta a meccset és a végén tényleg védett 1 nagyobbat.
amúgy kiderült Cillessen nem tudott előre a cseréről, csak Krulnak szóltak erről, nehogy megzavarja ez Cillessent meccs közben.
Nem tudok más madridista nevében beszélni, de én egyáltalán nem utálom argentínát se Messit.Nagy játékosnak tartom(az egyetlen barcás akit nem ütnék agyon egy lapáttal) és úgy gondolom megérdemel egy ekkora játékos egy vb címet (ahogy CR is)... Én az udnorító ocsmány hányingert keltő idióta barom ütnivaló Messi fanatikusok miatt nem akarom ,hogy Argetína nyerjen, a gyökér média miatt akik 3 jó meccs után visszapakolják a trónra a kocogó Messit stb...
Szerintem a madridisták többsége nem gyűlöli se Messi-t se Argentínát, egyszerűen a szánalmas követőivel meg a mocskos médiával van a baj, ezért nem nyerhet Messi vb-t mert nem lenne már ugyanaz a sport, Pelé Maradona R9 Zizu menne a levesbe Messi folyna még 1000év múlva is a csapból.
pontosan... én még azon kaptam magam meccs közben, hogy jó volt látni, ahogy Messi minimálisan is, de valamennyire észbe kapott, hogy ez egy VB... így is lókuki, amit művel magához képest, de amit a Barcában foci néven leszenvedett a vége felé... hát komolyan önmaga paródiája volt, hogy Hajdú B. szavaival éljek...... mondjuk túlzottan nem zavar, hogy nem megy neki annyira a Barcában, mint régen, valahogy túlélem (

), de néha tényleg rossz volt már nézni, ahogy szenved.
vele is a legnagyobb probléma az az elképesztő túlfényezés, volt amikor megérdemelte tény, de amikor bármi necces dolgot tett az 1 nap után elfelejtődött... mert ő a good boy és besokall ebből az ember és néha ezt tényleg magára Messire vetíti le, ugyanez van most Neymarral is.