Szerencsejátékok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: Szerencsejátékok

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 20:38

Jólvan megnyugodtam, az Orlando behúzta. Simán nyílván nem tettem meg :lol: Remélem az ajtót a kezükre zárták a meccs után. :mrgreen: Az élőzés kosárnál nem jellemző rám sem, csak azért tettem kivételesen élőre is, mert nem hittem el 7 ponttal fognak kikapni az első negyedben, akkor nyomtam rá a +6,5-re amikor azt hittem kezd végetérni a rossz run. Még csak az eleje volt :lol: De legalább a többi dolog jött kivéve a Phillyt,ők még mindig világtalanok, viszont húztam egy szép élőt NCAA-n, valamelyik buki nagyon elnézett valamit az oddsok kiosztásánál, legalábbis élőnél nagyon a feje tetejére volt állva a dolog, ajándék volt az 1,9.
Mára nagyon gondolkodtam egy Clippersen, ha már a nyeretlenekkel mentem többször, egyszer megszakad a GSW sorozata is, viszont ellenük nem merek tenni, mert az én laikus kosárlabdához nem annyira értő szememnek bámulatos amit csinálnak, úgyhogy inkább rápihenek a hétvégére, végre lesznek normális focimeccsek is :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. november 19., csütörtök 7:27

Szegyellem a pofam de 1perccel a vege elott kinyomtam a rockets meccset. Felbaszott, egyreszt azert mert oromjatekra szamitottam mchale miatt es ezr nem kaptam meg, masreszt meg a negyedik negyed kozepen amikor egy asszem 10pontos futassal 1labdanyi tavolsagra feltudott jonni a csapat akk barmit felmertem vna tenni h meglesz a meccs aztab megint jott a balfaszkodas.
Erre most felkelek es nezem es hosszabbitas utan meg lett. :lol:
Na mindegy a chicago legalabb jott. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 19., csütörtök 2:20

Persze, nem egyszerű. Én sem feltétlenül a futásokra/hullámvölgyekre alapozok, hanem alapból a játék képére. Ma szerintem eddig jócskán extra a Nets,50 %-kal dobnak, amik nem csak a kidolgozott helyzeteknek köszönhető, a Hornets tartja így is a lépést, második félidőben szerintem ellépnek.
Amúgy érdekes dolog az élőzés, sose folytattam azt komolyabban, de gondolkodom rajta, hogy talán kipróbálom 1-2 hétig, úgy is fent szoktam lenni ilyenkor. :lol:
Szóval igen, ment a Hornets -1.5. Bár ma egy 0-6-on se lepődnék meg, az eddigi szerencsés szériámnak érik egy nagyobb pofon. :lol:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. november 19., csütörtök 2:14

Az élőzést a legnehezebb jól csinálni NBA-ben, pont azért, mert óriási és jónéhány hullámvölgy van a meccsen, hogy majd utána menjenek egy 10+ runnal. Bele lehet nyúlni, persze, de többynire piszok nehéz, mert fogalmad sincs, hogy most ez egy maradó hullámvölgy, vagy csak átmeneti, és ugyanígy fordítva.

Én ezért úgy vagyok vele, hogy megteszem meccs előtt, és bízok benne, hogy jól láttam a dolgokat, nincs változtatás. Mondjuk szerepet játszik benne az is, hogy szinte csak rossz tapasztatom volt cash/buyoutokkal (hihetetlen módon nem érzem :lol: ) na meg ugye a hajnali időpontok (bár most sincs éppen délután :mrgreen: ).

Nekem amúgy Kings és Suns ment mára.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 19., csütörtök 2:06

Persze, de azért általában látni, ha van kraft egy csapatban az adott estére. Így belenézve ezekbe a meccsekbe elég nagy változásoknak kell történnie. Ami a fiatal Magicnél illetve ennél a szedett-vedett Phillynél nem sanszos hogy megtörténik.(reverse jinx :mrgreen: )
Na tessék, 14-gyel megy a Wolves. :lol:
Hornets meccsen a fogadás felfüggesztve, pedig ott raknám a Charlotte -1.5-et.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. november 19., csütörtök 2:01

NBA-re is hatványozottan igaz, ami a legtöbb amcsi sportra, a meccsnek addig nincs vége, amíg le nem fújják. Főleg itt érvényes, hogy óriási ingadozások vannak, úgyhogy utolsó negyedig nem is érdemes semmit mondani. Ott is vannak nagy comebackek (lásd pl Pistons).
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 19., csütörtök 1:57

30%-kal dobnak. Ez egyelőre dupla nulla. Ez a Philly is eltakarodhat. 15 eladott labda 15 perc alatt. Nem tudom van-e szánalmasabb dolog ennél a csapatnál. Mondjuk én, amiért pakoltam rájuk. :lol:

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 19., csütörtök 1:37

Vicc volt ez az Orlando első negyed. Ment rajtuk egy sima meg egy élőm. Gondolom 2. negyedtől meg bedarálják majd az ellenfelet. :lol: Fekszem inkább aludni :roll:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 19., csütörtök 0:52

Dallas 99.5 alatt.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. november 18., szerda 23:53

végül a suns-boston-minnesota hármassal megyek neki az estének, plusz Spurs under. Minnesota necces, de Rubio játszik és szoros meccset várok, így van benne érték.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 18., szerda 20:30

Ment a Philly meg az Orlando.
Orlandonál elvileg lesz Fournier meg Oladipo is. Igaz talán most nem befolyásol annyit a b2b mert Miamiből jön a Wolves, de azért csak lesz hatással a játékukra. A Skiles-féle védekezési séma sem fog feltétlenül ízleni nekik, de majd kiderül. Én azért bevállaltam.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. november 18., szerda 19:40

nézem még az orlandót, de csak akkor rakom, ha rubio out. egyelőre GTD...

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 18., szerda 19:08

Tanulás után fogok nekiülni jobban, de 1. negyed Orlando -1 nagyon vonz. Liga szinten 2. legjobban hozzák az első negyedeket, 28.2-es átlaggal, otthon 28.8-al, a Minnesota átlagban 25.9, idegenben 25.8. A többire este visszatérek.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. november 18., szerda 19:03

eddig suns -2.5, most jött a hír Morrisról.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 18., szerda 18:29

Rockets, Hawks eddig. Phillyvel is szemezek nagyon, eddig nyeretlenek, Pacers támadójátéka borzalmasan gyenge, illetve most már nagyon érik, hogy Stauskas keze elsüljön. Suns és a Magic is tetszik még, de kivárok.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 18., szerda 15:32

csababarca írta:
morientes írta:Eltalálom a kolumbia argentint,a torok-gorog dontetlent,a szlovák izlandot,erre elmarad a nèmet meccs...hiába csak hoztam a formám :kivagyhe:
:lol:
Az akkor 1es szorzo, vagy kiveszik nem?
3/4-es kombiba adtam fel,igy meg 2/3-ban számolták el.220euroval kevesebb igy.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. november 18., szerda 15:18

morientes írta:Eltalálom a kolumbia argentint,a torok-gorog dontetlent,a szlovák izlandot,erre elmarad a nèmet meccs...hiába csak hoztam a formám :kivagyhe:
Az akkor 1es szorzo, vagy kiveszik nem?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 18., szerda 15:13

Eltalálom a kolumbia argentint,a torok-gorog dontetlent,a szlovák izlandot,erre elmarad a nèmet meccs...hiába csak hoztam a formám :kivagyhe:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 18., szerda 12:58

Mehh. 1-2.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. november 18., szerda 12:50

Nagyon unalmas, hogy nem bírok egy teljesen nyereséges estét hozni.. Hawks belerondított a levesembe. :-(
De a GSW, Nuggets így is jött.

Vissza: