Jó kis régi fps-ek, ahol nem gyógyultál magadtól
PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Szűk folyosókban tényleg picit idegesítőek voltak. de legalaább adták a töltényt és healeltek
Merci Zizou!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Engem pont az idegelt fel. Folyton lab alatt voltak a szerencsetlenek.ericco írta:De aztán a városi harcok volt a csúcs. Az nagyon tetszett. A csapatot iranyítani, stb.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ericco
- Kapcsolat:
Annak a pályának épp az volt a lényege. Nekem tetszett a picit horrorisztikus feelingSanti írta:Az 1-et végigtoltam jó volt, a 2-t viszont én pont Ravenholmnál hagytam abba. Addig bejött a játék, de onnantól olyan volt, mintha egy teljesen másik játékba csöppentem volna, nagyon idegen volt nekem, ott is hagytam. Talán majd 1x.
Merci Zizou!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Az 1-et végigtoltam jó volt, a 2-t viszont én pont Ravenholmnál hagytam abba. Addig bejött a játék, de onnantól olyan volt, mintha egy teljesen másik játékba csöppentem volna, nagyon idegen volt nekem, ott is hagytam. Talán majd 1x.
- sonic
En nemreg toltam vegig HL2-t, meg Ep1-t. HL2 talan legjobb single fps amivel valaha jatszottam (nem, nem jatszottam az 1-el, tudom, shame on me). Minden szempontbol csucs. Toljad neki. Ha megveszed steamen, akkor van egy Half Life 2 update nevu mod, en azzal toltam, kicsit updatelve van a grafika, raengedtek azokat a cuccokat amik azota belekerultek a source engine-be. Szebb feny-arnyek, kod, meg ilyesmik. Amugy a jatek szerintem meg mai szemmel is nagyon szep, es kivaloan fut.
EP2 meg hatra van. :-)
EP2 meg hatra van. :-)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na jól van , szerintem akkor belekóstolok, ha lesz több időm.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ericco
- Kapcsolat:
Elméletileg a storyt az Ep3 zárta volna le, de az nem jött ki soha. eleve fél évente akarták kiadni az epizódokat, amiből lett másfél, két év. Gondolom inkább átálltak a HL3-ra, de arról mai napig nincs hír, a Valve trollkodik is ezzel eleget a rajongók közt
2004-ben a játék wtf volt minden szempontból. Ekor mutatkozott be a Havoc (csak a lidikókákra való téglapakolgatás elvett az életemből két órát
), a Steam, a Steam Engine. Ráadásul a story fasza volt, a pályák változatossak és hosszúak, maga a játék is eleég hosszú ahhoz képest, hogy fps-ről van szó. Ravenhorntól még ma is kiráz a hideg, pedig a grafika már nem mai
2004-ben a játék wtf volt minden szempontból. Ekor mutatkozott be a Havoc (csak a lidikókákra való téglapakolgatás elvett az életemből két órát
Merci Zizou!
- P. Krisz
Mindegyik számozott rész az előző történetét viszi tovább .
A történet nincs befejezve csak egy kurva nagy cliffhanger-rel ér végét .
Miért kezd el játszani ? Jó történet . Érdekes karakterek . Korát megelőző grafika , MI és fizika .
Va Fail . :Đ
A történet nincs befejezve csak egy kurva nagy cliffhanger-rel ér végét .
Miért kezd el játszani ? Jó történet . Érdekes karakterek . Korát megelőző grafika , MI és fizika .
Va Fail . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- RealRaúl77
És az összes játék egy sztorira épül? Azt tudom, hogy a Half life 1, az Opposing Force és a Blue Shift az nagyjából egy sztorit jár körbe csak három szemszögből. Az Uplink-ről és a Decay-ről nem tudok semmit. A HL2 az 1-ben bemutatott sztorit folytatja? Lost Coast és az Episode 1 ill. 2, hogy kapcsolódik ezekhez? Gondolom Episode 3 már nem is lesz. HL3 lesz egyáltalán?
Azért érdekelne ezek eléggé, mert konkrétan a sztoriba nem akarok beleolvasni, mivel már így is sokat lőttem le magamnak. Viszont úgy tudom, hogy az első rész és a két kiegészítő (ha nevezhetem így), rengeteg nyitott kérdést hagy maga után. Érdekelne, hogy kapunk-e egy kerek egészet, hogy a legtöbb kérdés megválaszolt-e, úgy hogy legalább normális összkép alakuljon ki, mert ha talán belevágnék egyszer, akkor nem szeretném úgy tenni, hogy a sztori nincs normálisan kifejtve. Időpazarlásnak gondolom, hogy egy sztoriba belevágok (lett légyen az filmsorozat, sorozat, anime, játék.. bármi), de annak se eleje, se vége...
Vagy ha esetleg a sztori nincs is normálisan befejezve, de még is ajánljátok, akkor kellenek az érvek, hogy rászánjam magam.
Azért érdekelne ezek eléggé, mert konkrétan a sztoriba nem akarok beleolvasni, mivel már így is sokat lőttem le magamnak. Viszont úgy tudom, hogy az első rész és a két kiegészítő (ha nevezhetem így), rengeteg nyitott kérdést hagy maga után. Érdekelne, hogy kapunk-e egy kerek egészet, hogy a legtöbb kérdés megválaszolt-e, úgy hogy legalább normális összkép alakuljon ki, mert ha talán belevágnék egyszer, akkor nem szeretném úgy tenni, hogy a sztori nincs normálisan kifejtve. Időpazarlásnak gondolom, hogy egy sztoriba belevágok (lett légyen az filmsorozat, sorozat, anime, játék.. bármi), de annak se eleje, se vége...
Vagy ha esetleg a sztori nincs is normálisan befejezve, de még is ajánljátok, akkor kellenek az érvek, hogy rászánjam magam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- ericco
- Kapcsolat:
Az egész király. Vagy négyszer végigtoltam, a két epizóddal együtt. Aztán csak vártam a harmadik epizódot, és vártam, vártam... Jól félbehagyták a storyt sajnos
Na majd a HL3
Ja és a HL2 DM is nagoyn üt a gravity gunnal
Na majd a HL3
Ja és a HL2 DM is nagoyn üt a gravity gunnal
Merci Zizou!
- RealRaúl77
Játszani nem játszottam vele, de tegnap ráakadtam egy walktrought-ra és nézegettem az elejét, mondom érdekes sztorinak tűnik, meg aztán lelőttem magamnak a végét emiatt
Nagyon királynak tűnik, nem is maga a játék, hanem inkább a sztori érdekelne.. Játék közben nem tudom, hogy mennyire hangsúlyos, de az eleje meg a vége nagyon jó. A többi is ilyen király?
- P. Krisz
1. 2. és a HL EP 1-2-vel is . Pajszer forever , na meg Wake up Mr. Freeman .RealRaúl77 írta:A Half-life-fal itt játszott valaki anno?
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Mindkettővel. Kiegészítőkkel én nem.RealRaúl77 írta:A Half-life-fal itt játszott valaki anno?
Egyébként mindkettőt számtalanszor elkezdtem, de sajnos sosem sikerült befejeznem őket, mert mindig formáznom kellett a gépemet, és elvesztek a mentések.
Én imádtam mindkettőt, brutál hangulatuk van.
- RealRaúl77
A Half-life-fal itt játszott valaki anno?
Arkham Asylum story szerint kivégezve.
Ahogy elküldtem tegnap, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Poison Ivy-t az istenért nem sikerül kicsinálni, kb rögtön utána megcsináltam. Viszont a Joker elleni harc kicsit csalódás volt, kb harmadik nekifutásra sikerült, elég könnyű volt szerintem, azt a pár gyökeret könnyű volt legyőzni.
Szóval jön a City, viszont a kérdésem, Game of the year edition miben más a simához képest? Mert ahogy nézem, kétszer akkora.
Ahogy elküldtem tegnap, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Poison Ivy-t az istenért nem sikerül kicsinálni, kb rögtön utána megcsináltam. Viszont a Joker elleni harc kicsit csalódás volt, kb harmadik nekifutásra sikerült, elég könnyű volt szerintem, azt a pár gyökeret könnyű volt legyőzni.
Szóval jön a City, viszont a kérdésem, Game of the year edition miben más a simához képest? Mert ahogy nézem, kétszer akkora.
Arkham Asylum
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög kurva Poison Ivy-t azt istenért nem tudom megölni rohadjon meg.
Pedig mennyire örültem, amikor az első etapon túl voltam, mondom ez gyorsan ment. Aha...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!köcsög kurva Poison Ivy-t azt istenért nem tudom megölni rohadjon meg.
- sonic