Del Bosque BL döntőben húzta megFaust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke.![]()

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 19:13
Del Bosque BL döntőben húzta megFaust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke.![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. május 17., szombat 19:08
Nekem tetszik. Talán így lesz is valaki a 16-on belül, ha szélen támadunk..Zsobo írta:En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 17., szombat 19:03
BL döntőt is nyertünk ezzel a felállással.Faust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 17., szombat 19:02
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. május 17., szombat 18:47
En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. május 17., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 18:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 17., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 17., szombat 18:17
Ha azt összerakja Xabi és 5 védőzés lesz, akkor TAA gyanúsan az év igazolása lehet.A kozeppalya lesz nagyon erdekes, mennyire sikerul ugy osszeallitani, hogy meg legyen mindket szelso vedonek a tamogatas.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 17., szombat 18:02
Ha még egy középhátvédet veszünk, akkor Alabat vagy Militaot el kell adni mindenképp. Én a fizuja és a használhatatlansága (bár ez mindkettőt érinti) miatt Alabara szavazok. Még annyi merült fel bennem, hogy lehet, hogy Xabi kéri a a következő kh-t a rendszer átalakítása miatt, mivel szárnyvédőkkel és 3 középhátvéddel tolnánk. Persze ebben ez esetben kellenének bőségesen a középhátvédek, de akkor sem tartanék igényt már a korábban említett két névre.ELSiete írta: Álvaro Carreras is VERY CLOSE to Real Madrid! Negotiations are expected to be DONE in time for the Club World Cup. @carrusel
@MarioCortegana, last week: "I can seriously tell you, Madrid are moving differently in the transfer market this summer. There's a genuinely a lot, A LOT of movement.
When you ask people at all levels in the industry, you get the same answer: Real Madrid are very, VERY active in the market and they want to do a lot of things."
Real Madrid's plan this summer:
- Trent Alexander-Arnold: done.
- Dean Huijsen: done.
- Alvaro Carreras: talks very advanced, to be finalized soon.
- ANOTHER centre-back before La Liga starts.
- A midfielder, depending on Modric/Ceballos situation.
@La_SER
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 17., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 17., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 17., szombat 16:21
Simán megérné, akár valamelyik brazil bevonásával.realmadrid95 írta: Jorge Mendes, a játékos ügynöke jelezte, hogy a PSG csak 130 millió eurós ajánlat esetén hajlandó tárgyalni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 15:01
Nem tudom, Davies csak 3 cmvel alacsonyabb es mindketto 75 kg, de konnyen igazad lehet.Dupla D írta:Szerintem ez nagyon csalóka. A nagy darab játékosok esetében jobban úgy tűnhet, hogy lassan indul, de ez szerintem nincs így. Én eye test alapján örülnék neki.realmadrid95 írta:
En csak Carreras miatt aggodom, lehet, hogy a vegsebessege gyors, de olyan lomhan indul meg neha, fajdalmas nezni. Hatha eloben mas, mint par Yt videoban, tenyleg nagyon bizom abban, hogy ram cafol.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 17., szombat 14:51
Szerintem ez nagyon csalóka. A nagy darab játékosok esetében jobban úgy tűnhet, hogy lassan indul, de ez szerintem nincs így. Én eye test alapján örülnék neki.realmadrid95 írta:En csak Carreras miatt aggodom, lehet, hogy a vegsebessege gyors, de olyan lomhan indul meg neha, fajdalmas nezni. Hatha eloben mas, mint par Yt videoban, tenyleg nagyon bizom abban, hogy ram cafol.ferni írta: Carreras érdekes lesz mit mutat, nem rossz ötlet amúgy egy Theo-féle fizikálisabb balbekk.
A lényeg hogy a mostani párosból legalább egy legyen elküldve vhogy, Miguel Gutit meg hozzuk a biztonság kedvéért, kell 2 értelmes ember 1 posztra ha tripla a cél, látjuk mennyire rá lehet faragni.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 17., szombat 14:46
Jó de ő szinte biztos hogy lép a nyáron, őt már azért nem veszem figyelembe.hehetheoriginal írta:az a csapatkapitány.Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa
egy real madridnál.
kurvagáz.
szégyen.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 14:25
En csak Carreras miatt aggodom, lehet, hogy a vegsebessege gyors, de olyan lomhan indul meg neha, fajdalmas nezni. Hatha eloben mas, mint par Yt videoban, tenyleg nagyon bizom abban, hogy ram cafol.ferni írta: Carreras érdekes lesz mit mutat, nem rossz ötlet amúgy egy Theo-féle fizikálisabb balbekk.
A lényeg hogy a mostani párosból legalább egy legyen elküldve vhogy, Miguel Gutit meg hozzuk a biztonság kedvéért, kell 2 értelmes ember 1 posztra ha tripla a cél, látjuk mennyire rá lehet faragni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 14:19
ott iq gondok vannak, nem elhatározásbéli problémák.meg Juniorunkat rá tudja venni Xabi, hogy passzoljon majd néha a felfutó embernek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 14:15
Ami évek óta, Spíler 2.Babinho írta: Carreras kevés, Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa. Kéne miguel guti is.
Holnap mi a lófütty adja a meccsünket? Remélem megint vagy pénisznagyobbítós, körömgomba reklámos stream marad, vagy egy olcsó 54eHUF/év viasat6+ app![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 14:10
az a csapatkapitány.Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem