Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
nuevo_ericco

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 17., szombat 19:13

Faust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:
Del Bosque BL döntőben húzta meg :D

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. május 17., szombat 19:08

Zsobo írta:
hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
Sosem fogunk olyat jatszani
En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.
Nekem tetszik. Talán így lesz is valaki a 16-on belül, ha szélen támadunk.. :kalapos:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 17., szombat 19:03

Faust írta: El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:
BL döntőt is nyertünk ezzel a felállással.

Szerintem ez egyáltalán nem defenzív felállás. Itt a középhátvédek is rendszeresen belépnek a támadásokba. Megvan a flexibilitása is, mert ha kell, akkor tényleg 5 védővel játszhatunk, de az esetek többségében a két szélsőhátvéd sokkal inkább lesz szélső középpályás mintsem védő.

Huijsen a videók alapján erre kiválóan alkalmas lehet, ahogy szerintem Asencioban is megvan ez a lehetőség, de Rüdigernek is vannak néha jó megindulásai. Mendy abszolút nem illik Xabi felállásába szélre, de szerintem bal oldali kh-nak jó lehet. Fran viszont szerintem cserének jó lehet a szélre, így lehet mindkettő marad Carreras érkezése ellenére.

Nálam a 6 kh: Asencio, Rüdi, Huijsen, még egy igazolás (és belőlük kettő: Mendy/Alaba/Militao/Joan Martinez)

Valverde-Tchoua
-----Bellingham
Mbappé----Vini
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. május 17., szombat 19:02

Szerintem Xabi többféle variácót is ki akar próbálni az előszezon során, plusz rotálni is óhajtozik. Ahhoz meg kellenek az emberek :) Elfér 5 KH.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. május 17., szombat 18:47

hehetheoriginal írta: Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
En is a tamado focit szeretem, de ha magasra fel van tolva a 3 vedo, 2 szélsővedo felfut es szelesiti a tamadasokat, akkor osszessegeben 7 emberrel támadni sztem nm rossz. Es 1 vedo is felfuthat néha, sztem ebbol kombinativ dolgok is kijohetnek, nekem tetszik ez az ötlet.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. május 17., szombat 18:41

El nem tudom kepzelni, hogy Madridban valaha 5 vedovel palyara lep valaki, meg a Special fivenak sem volt erre toke. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 18:31

Sztem teljesen luxus es hulyeseg, felesleges a 3 kozepso vedo egyszerre a palyan. Raadasul egy emberrel kevesebb akkor elorefele is...
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. május 17., szombat 18:27

az a baj hogy 3/5 védős rendszerben elég hamar a védelem közepén lesz Tchoua és Mendy is, ha lesz is cb igazolás akkor az a nyár végére szerintem, és csak akkor ha valakik távoznak

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 17., szombat 18:17

A kozeppalya lesz nagyon erdekes, mennyire sikerul ugy osszeallitani, hogy meg legyen mindket szelso vedonek a tamogatas.
Ha azt összerakja Xabi és 5 védőzés lesz, akkor TAA gyanúsan az év igazolása lehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 17., szombat 18:02

ELSiete írta: Álvaro Carreras is VERY CLOSE to Real Madrid! Negotiations are expected to be DONE in time for the Club World Cup. @carrusel

🚨@MarioCortegana, last week: "I can seriously tell you, Madrid are moving differently in the transfer market this summer. There's a genuinely a lot, A LOT of movement.

When you ask people at all levels in the industry, you get the same answer: Real Madrid are very, VERY active in the market and they want to do a lot of things."

Real Madrid's plan this summer:

- Trent Alexander-Arnold: done.
- Dean Huijsen: done.
- Alvaro Carreras: talks very advanced, to be finalized soon.
- ANOTHER centre-back before La Liga starts.
- A midfielder, depending on Modric/Ceballos situation.

@La_SER
Ha még egy középhátvédet veszünk, akkor Alabat vagy Militaot el kell adni mindenképp. Én a fizuja és a használhatatlansága (bár ez mindkettőt érinti) miatt Alabara szavazok. Még annyi merült fel bennem, hogy lehet, hogy Xabi kéri a a következő kh-t a rendszer átalakítása miatt, mivel szárnyvédőkkel és 3 középhátvéddel tolnánk. Persze ebben ez esetben kellenének bőségesen a középhátvédek, de akkor sem tartanék igényt már a korábban említett két névre.

Középpályás, viszont mindenképpen kell, Kroos-t pótolni kell. Én is megpróbálnék bizniszelni a PSG-vel, Rodrygo/Vini bevonásával. Ott lehet a megoldásunk ugyanis.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 17., szombat 17:59

Kivancsi leszek a sracra, ha ennyire akarja a mester, akkor a szant szerepkorre biztos jo lesz. Viszont varom a 3-5 vedos felallast, mert se Carreras, se Trent nem tunik egy stabilan visszazaro jatekosnak.

A kozeppalya lesz nagyon erdekes, mennyire sikerul ugy osszeallitani, hogy meg legyen mindket szelso vedonek a tamogatas. A BL gyozelmek idejen Modric es Kroos rendszeresen Carvajal es Marcelo moge lepett be, igy mindig tudtak teruletet nyitni. Most egyelore nem latszik, hogy ezek a forgasok hogy tudnak felepulni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 17., szombat 17:27

Álvaro Carreras is VERY CLOSE to Real Madrid! Negotiations are expected to be DONE in time for the Club World Cup. @carrusel

🚨@MarioCortegana, last week: "I can seriously tell you, Madrid are moving differently in the transfer market this summer. There's a genuinely a lot, A LOT of movement.

When you ask people at all levels in the industry, you get the same answer: Real Madrid are very, VERY active in the market and they want to do a lot of things."

Real Madrid's plan this summer:

- Trent Alexander-Arnold: done.
- Dean Huijsen: done.
- Alvaro Carreras: talks very advanced, to be finalized soon.
- ANOTHER centre-back before La Liga starts.
- A midfielder, depending on Modric/Ceballos situation.

@La_SER
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. május 17., szombat 16:21

realmadrid95 írta: Jorge Mendes, a játékos ügynöke jelezte, hogy a PSG csak 130 millió eurós ajánlat esetén hajlandó tárgyalni.
Simán megérné, akár valamelyik brazil bevonásával.
Psg kétlem, hogy eladná 200-ért se. Miért tennék, legjobb játékosuk.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 15:01

Dupla D írta:
realmadrid95 írta:

En csak Carreras miatt aggodom, lehet, hogy a vegsebessege gyors, de olyan lomhan indul meg neha, fajdalmas nezni. Hatha eloben mas, mint par Yt videoban, tenyleg nagyon bizom abban, hogy ram cafol.
Szerintem ez nagyon csalóka. A nagy darab játékosok esetében jobban úgy tűnhet, hogy lassan indul, de ez szerintem nincs így. Én eye test alapján örülnék neki.
Nem tudom, Davies csak 3 cmvel alacsonyabb es mindketto 75 kg, de konnyen igazad lehet.
Egyedul csak a Barca ellen lattam, viszont ott Gavi azt csinalt vele, amit akart, meg csak direkt nem is Yamalt irtam. Tohonya volt ott nagyon. Bizom Xabiban, ha o ot akarja, akkor probaljuk meg, nyilvanvaloan o ert hozza, en meg semmennyire, ugyhogy varom az uj szezont.(ezer eve nem voltam ennyire izgatott)

Ui: Tavaly volt 75 kg, iden mar 78, most latom.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. május 17., szombat 14:51

realmadrid95 írta:
ferni írta: Carreras érdekes lesz mit mutat, nem rossz ötlet amúgy egy Theo-féle fizikálisabb balbekk.

A lényeg hogy a mostani párosból legalább egy legyen elküldve vhogy, Miguel Gutit meg hozzuk a biztonság kedvéért, kell 2 értelmes ember 1 posztra ha tripla a cél, látjuk mennyire rá lehet faragni.
En csak Carreras miatt aggodom, lehet, hogy a vegsebessege gyors, de olyan lomhan indul meg neha, fajdalmas nezni. Hatha eloben mas, mint par Yt videoban, tenyleg nagyon bizom abban, hogy ram cafol.
Szerintem ez nagyon csalóka. A nagy darab játékosok esetében jobban úgy tűnhet, hogy lassan indul, de ez szerintem nincs így. Én eye test alapján örülnék neki.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. május 17., szombat 14:46

hehetheoriginal írta:
Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa
az a csapatkapitány.

egy real madridnál.
kurvagáz.
szégyen.
Jó de ő szinte biztos hogy lép a nyáron, őt már azért nem veszem figyelembe.

De Fran barátunk is remélem hogy lép.
Padem. Ez a csávó semmilyen rendszerbe nem lesz jó. Két év alatt nem volt real madrid bekk szintű meccse, mert rohadt gyenge. Az hogy hunyorogva elfogadod hogy lehoz hiba nélkül egy meccset, empátióból mert tudos hogy sánta, fél szemű, azért ezt ne. Leverte a lécet, soha nem lesz itt megoldás, fejben, képességben, mindenhogy gyenge erre a szintre.

Én nem ismerem már ezt a szintet hogy cserébek jó. Az mi? Otthon a leganes ellen? És ha Carreras a barca ellen sárgázza ki magát? Vagy egy BL16ra sérül le? Idegenben Sevilla? Hagyjuk már. Van 60-70 meccsünk, 20at le kell hoznia a cserének, hát kösznemkösz, annyi 2. osztályú meccsünk nincs.

Marcelo, és RC posztján amúgy sem olyan elfogadó az ember...

A meccsek meg egy időben lesznek holnap, barca meccset nem a spiler2 adja? Vagy körkapcsolás vagy mi a túróslekvár lesz?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 17., szombat 14:25

ferni írta: Carreras érdekes lesz mit mutat, nem rossz ötlet amúgy egy Theo-féle fizikálisabb balbekk.

A lényeg hogy a mostani párosból legalább egy legyen elküldve vhogy, Miguel Gutit meg hozzuk a biztonság kedvéért, kell 2 értelmes ember 1 posztra ha tripla a cél, látjuk mennyire rá lehet faragni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 14:19

meg Juniorunkat rá tudja venni Xabi, hogy passzoljon majd néha a felfutó embernek.
ott iq gondok vannak, nem elhatározásbéli problémák.
egyszerűen nem érti, nem tanulta meg.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 17., szombat 14:15

Babinho írta: Carreras kevés, Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa. Kéne miguel guti is.

Holnap mi a lófütty adja a meccsünket? Remélem megint vagy pénisznagyobbítós, körömgomba reklámos stream marad, vagy egy olcsó 54eHUF/év viasat6+ app :lol:
Ami évek óta, Spíler 2.

Fran simán megoldás lehet csereként, ha lesz egy normális taktika ami az erősségeire épít, meg Juniorunkat rá tudja venni Xabi, hogy passzoljon majd néha a felfutó embernek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 17., szombat 14:10

Fran nem megoldás cserébe se, a keret leggyengébb játékosa
az a csapatkapitány.

egy real madridnál.
kurvagáz.
szégyen.
thereisonly1ronaldo

Vissza: