Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé
Egy darabig nézzük majd a vini-rodry csatár duot

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lenyegtelen kiesesek, ezeket endre intezibluebike írta:Augusztusban talán még edzeni sem fog az orrműtéte miatt, nem? Vagy az mennyi kiesést jelent neki? Bellingham vállműtéte ugyanez, gondolom.gólvonal írta:
Első meccsen is elég gyenge volt. Reméljük össze szedi magát augusztusra

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Szerintem maszkban edzhet márbluebike írta:Augusztusban talán még edzeni sem fog az orrműtéte miatt, nem? Vagy az mennyi kiesést jelent neki? Bellingham vállműtéte ugyanez, gondolom.gólvonal írta:
Első meccsen is elég gyenge volt. Reméljük össze szedi magát augusztusra
Augusztusban talán még edzeni sem fog az orrműtéte miatt, nem? Vagy az mennyi kiesést jelent neki? Bellingham vállműtéte ugyanez, gondolom.gólvonal írta:Első meccsen is elég gyenge volt. Reméljük össze szedi magát augusztusraBlancoMark írta: Vinicius miket kapna az ilyen befejezesekert mint amiket Mbappe produkal ma (is).![]()
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És az orrában sincs egy kanyar

Igen miután posztoltam láttam a kommenteknél hogy régebbi téma.Pad'em írta:Márciusi vidi úgyhogy aligha![]()

- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Márciusi vidi úgyhogy alighaSierra írta: Első vidinyóanyag Real pólóban?!

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
picit off, de el tudom kepzelni, ahogy a szabalyalkoto bizottsagban valaki felszolal, hogy he, irjuk mar bele, hogy csak egyszinu maszkban lehet jatszani.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még lehet.Nika91127 írta:Egy lila. Na az adta volnaKercsó írta:
hófehér vagy egy full karbon (fekete) menőbb lenne. de jár a keksz, amiért 3 nappal a sérülés után már újra edz.![]()

NEW: Kylian Mbappé will NOT wear today’s mark in matches because UEFA only allows masks with one color.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Egy lila. Na az adta volnaKercsó írta:hófehér vagy egy full karbon (fekete) menőbb lenne. de jár a keksz, amiért 3 nappal a sérülés után már újra edz.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hófehér vagy egy full karbon (fekete) menőbb lenne. de jár a keksz, amiért 3 nappal a sérülés után már újra edz.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
szuperliga.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a kieséses szakaszra kap egy maszkot, mellé egy adag fájdalomcsillapítot és visszatér.
#whatisyourexcuse
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Addig nincs gond amíg csak az orra törik

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az alapján amit tegnap láttam törött orral is jobb lenne még a jobboson is akármelyik játékosunknál és szó mi szó, ha Endrick jó lesz én ott használnám a franciát. Amikor meg nem akkor Brahim és Güler bőven lehozzák.bluebike írta:Aztán mire elkezd focistára hasonlítani, nem tudja már kitúrni Endricket a kezdőből. Marad először cserének, aztán lassan annak sem lesz elég, de nem akar majd elmenni, lepörgeti a szerződését, miután ingyen visszamegy Párizsba, vagy elmegy a szaúdiakhoz zsebpénzt gyűjteni.ziro4vr írta: Most azt írják nem műtik, gondolom végig szenvedi az EBt szar játékkal, aztán műtét, rehab, rossz sportforma és indul a madridi karrier.![]()
![]()
Vicces volt amúgy tegnap is, hogy ha átkeveredett oda Dembele helyett egyből jött egy veszélyes támadás, ez a Dembele rettentően leeresztett mostanra.
Reméljük semmi komoly kár nem születik ebből az orrtörésből hosszútávon.
Azért ez elég kemény lehet. 
De jó jel hogy már tegnap este poénkodott hogy milyen maszkban játszon.

De jó jel hogy már tegnap este poénkodott hogy milyen maszkban játszon.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Aztán mire elkezd focistára hasonlítani, nem tudja már kitúrni Endricket a kezdőből. Marad először cserének, aztán lassan annak sem lesz elég, de nem akar majd elmenni, lepörgeti a szerződését, miután ingyen visszamegy Párizsba, vagy elmegy a szaúdiakhoz zsebpénzt gyűjteni.ziro4vr írta: Most azt írják nem műtik, gondolom végig szenvedi az EBt szar játékkal, aztán műtét, rehab, rossz sportforma és indul a madridi karrier.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most azt írják nem műtik, gondolom végig szenvedi az EBt szar játékkal, aztán műtét, rehab, rossz sportforma és indul a madridi karrier.

Nem illik.